Am si eu o intrebare!!!
Buna fetelor,
Am si eu o nedumerire si anume:
In Decembrie am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv, cateva zile mai tarziu am mers la Medicul ginecolog sa vad sigur daca sunt sau nu insarcinata, din päcate a fost prea devreme ptr. a se pronunta(la ultrasonic sa vazut doar un punct) si ne-a rugat sa revenim peste doua saptamani, asa si am facut doua saptamani mai tarziu am mers la acelas medic , iar de data aceasta ne-a spus ca vede o sarcina dar nu bate inima.Ne-a rugat sa revenim peste o saptamana si sa nu ne facem griji.
De cateva zile am o secretie maronie si astazi mi-a venit ciclu, ceva nu e in ordine, sau?? Maine am o alta programare la un alt Medic.
Intrebarea mea este ce parere aveti voi cele care ati trecut prin astfel de experienta??E posibil ca sarcina sa nu se fii dezvoltat normal??
P.S.
Am 34 de ani si un baietel de 10 ani, la prima sarcina nu am avut nici un fel de probleme!!
Raspunsuri
maryb spune:
se pare ca sunt nevoita sa scriu 2 mesaje, daca e prea lung vad ca nu ma lasa sa-l trimit.
gabriela, si eu am patit la fel ca si tine. La 4s+6z la ecograf nu s-a vazut aproape nimic, dr. mi-a facut bhcg (test de sarcina din sange) la care mi-a iesit 260.89. Dr mi-a spus ca este o sarcina fff mica si ca poate am ovulat mai tarziu. La 6s am fost din nou la eco si sarcina arata de 5s. Urma peste 3 saptamani jumate sa ma duc din nou la eco (as fi avut 9s+4z), dar nu am mai apucat. Pe la 7s+6z au inceput scurgerile maronii, insotite si de pielite care se intindeau pe hartia igienica si niste particule mici mici ca niste scame. A treia zi am hotarat s-o sun pe dr. mea care nu era in oras, asa ca m-a trimis la spital sa ma vada la ecograf unul din colegii ei. Asa am facut...verdict....sarcina oprita in evolutie....disperare, plansete...a doua zi am fost din nou la Medlife sa mai aud o parere...acelasi verdict (saculetul mai arata de doar 4s+3z). Dr. de la Medlife mi-a spus ca aceste scurgeri de care am avut eu prevestesc de fapt avortul. Din momentul ala am oprit utrogestanul si vreo 2 zile am avut scurgeri maro inchis insotite de aceleasi particule care erau mult mai multe (de fapt aratau ca niste fire de ata incurcate). Apoi a urmat ca un CM cu chegulete. Dupa o saptamana am fost din nou la control si din fericire se eliminase tot si nu a mai fost nevoie de chiuretaj.
maryb
maryb spune:
daca spui ca astazi ti-a venit CM-ul....eu iti doresc sa nu fie ca la mine si poate ai CM peste sarcina. Trebuie sa mergi sa te vada un dr. sa-ti spuna exact ce se intampla. Eu ti-am povestit experienta mea....stiu multe fete care au avut asa scurgeri maronii, dar nu erau insotite de nimic altceva si totusi bebele a fost bine.
eu iti doresc multa sanatate si mai tine-ma la curent. 
maryb
Gabriela19 spune:
Multumesc maryb ptr. raspunsul tau:-)
Am uitat sa specific ca ultimul ciclu a fost pe 15.11.07 iar ovulatia sa produs(dupa socoteile mele din 29.11) deci ar trebuii sa am in jurul lui sase saptamani.
maryb spune:
gabriela, daca ai avut ultimul CM pe 15.11 inseamna ca azi ar trebui sa ai 8s+4z. Asa se calculeaza varsta sarcinii, de la data ultimei menstruatii. Tot ce ti-am povestit (ca si nr. de saptamani) erau dupa data ultimului CM. Deci se calculeaza 40 saptamani de la ultimul CM.
maryb
inais spune:
Gabriela, in afara de eco si Beta HCG-ul iti poate spune:
1. daca esti insarcinata
2. daca sarcina evolueaza (analiza se repeta si valoarea respectivului hormon trebuie sa fie modificata).
Pe de alta parte s-a demonstrat ca sarcinile care se finalizeaza asa cum s-a intamplat in cazul lui Maryb sunt de fapt sarcini cu produs de conceptie cu defecte cromoziomiale, pe care organismul il detecteaza si il elimina de la sine.
Oricum ar fi, trebuie facute niste investigatii amanuntite.
Eu zic sa nu te panichezi pana la controlul de maine!
Iti tin pumnii!Succes!
pana ne vom strange in brate
...adica pe
Gabriela19 spune:
Imi cer scuze in primul rand ptr. intarzierea raspunsului:-)
Deci Marti am fost la Mecic si mi-a dat vestea proasta , sarcina de la inceput nu sa dezvoltat,a fost o greseala cromozonä(cred ca am spus bine).
Din päcate a fost nevoie de un chiuretaj asa ca ieri am fost internata in Spital ambulant, sa facut chiuretajul cu anestezie generala, am trecut cu bine si sper in continuare de o sarcina pana la capat fara probleme.
Multumesc ptr. sfaturi si vä doresc sänätate multa.
Gabriela
Gabriela19 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela19
Imi cer scuze in primul rand ptr. intarzierea raspunsului:-)
Deci Marti am fost la Medic si mi-a dat vestea proasta , sarcina de la inceput nu sa dezvoltat,a fost o greseala cromozonä(cred ca am spus bine).
Din päcate a fost nevoie de un chiuretaj asa ca ieri am fost internata in Spital ambulant, sa facut chiuretajul cu anestezie generala, am trecut cu bine si sper in continuare de o sarcina pana la capat fara probleme.
Multumesc ptr. sfaturi si vä doresc sänätate multa.
Gabriela
raluk.m spune:
Gabriela, iti doresc multa sanatate si sa stii ca natura isi ia propriile masuri de prevedere, poate ca a fost mai bine asa, decat sa fi iesit un copil cu probleme. Eu, cel putin, asa vad lucrurile.
Sper sa ti se indeplineasca dorinta cat de curand, si sa fie totul bine! Ai incredere in tine si in Dumnezeu.