*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

CREATA...multumesc, si mie mi-a zis la fel medicul dar nu voiam sa iau in exces...
MITSULE, multumesc pt informatii....dupa cum am zis abia l-am contactat pe acest medic{daca renunt la dr de la Cantacuzino}si ma asteptam sa ma trimita la Rodica Chitescu...acolo isi trimite de regula pacientele....si eu ma mir ca m-a chemat in spital....nu ma interneaza....si decat sa stau in spital mai bine dau bani sa plec...sper sa fie ok 50 ron....In ceea ce priveste intrebarea ta, sub nici o forma nu te lasa sa pleci cu bebe neintregistrat...teoretic tb sa fie un membru al familiei daca nu macar...o prietena.
pupici....
Diana, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

alina, am gasit flatulin pe PCFarm punct ro ,dar nu epe stoc ,am trimis un mesaj, am cerut un raspuns cat mai rapid, daca nu e momentan pe stoc sau nu il mai au deloc.Au avut si pe bebelusul tau punct ro ,numai ca este produs de altermed baby , care vand prin farmnaciile dona .ma uit acum sa vad daca cel de walmark si cel de altermed au aceeasi compozitie.revin

Irina 38+ Matei

AMR 2 SAPTAMANI

POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by bdiana

TINA, abia asteptam sa vii acasa sa ne spui vestile! Imi pare rau ca bebe se grabeste si ca are cordonul aiurea....bine ca este bine dezvoltat....pt 35 sapt e f bine ,...si mai ales bine ca este pozitionat bine pt nastere....Fruntea sus si gandeste-te ca Doamne Doamne are EL grija de voi....incearca sa stai cat mai mult in pat si fa dus cu apa calduta....In privinta sangelui tb sa fie de la control....mai ales ca a fol si acele distantatoare....era de asteptat sa curga sange....Este bine ca ti-a dat ovulele, in caz ca ai vreo infectie ,,,,,sa nu ia si bebe cand se angajeaza in procesul de expulzie....
Eu merg maine dimineata la control....am asa un morcov....cred ca bebe e tot in prezentatie pelviana.....e prima oara cand merg la Municipal....nici nu stiu cat sa dau pt echo...500 or fi de ajuns?ai idee?...Dr. Dumitru Mircea a zis sa vin la et.4 ca merge el cu mine la o colega pt echo...dar sa fiu draguta cu ea.....
TE PUPIC SI INCEARCA SA TE RELAXEZI!
DIANA,35+

Diana te asteptam maine cu vesti de la ecograf. Si daca bebe e tot in prezentatie pelvina, daca vrei pot sa iti scanez si sa iti trimit pe email niste exercitii care ajuta la intoarcerea lui bebe. Cartea toata e cu exercitii pregatitoare pentru nasterea fara dureri si e scrisa de o tipa care a experimentat toata treaba pe pielea ei. In mod normal exercitiile trebuie sa fie facute din luna a 4, a 5-a dar niciodata nu e tarziu sa fie facute. Plus ca arata si pozitii pentru usurarea durerii in travaliu si pentru dilatatie mai rapida.
Cine mai vrea sa spuna.

34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ellenuta iti tin pumnii!!! Sa dea DD sa fie totul bine si sa iti revii repede!!! In sfarsit o sa o tii pe Bitsi in brate, ca tare s-a lsat asteptata!

Monica si tie iti tin pumnii pt maine dimineata la cezariana! Nici Serbanel nu a vrut sa vina pe lume fara sa-si tina mamica un pic in suspans...

Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 5 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

alina023, la fel am patit si eu cu caruciorul, ca si tine...mi-a placut asa mult, m-am grabit, l-am luat, si cand am ajuns acasa cu el si l-a luat sotu la puricat, abia atunci am vazut ca manerele nu se dau si in fata si in spate, deci si eu o voi duce pe bebita numai cu spatele la mine....numai ca la mine nu se opreste aici prostia...eu tot acasa am vazut ca nu are nici bara de protectie in fata copilului..iti dai seama ce naroada am fost? noroc ca mi-au spus fetele ca asta se poate cumpara separat, de la reprezentanta ...oooofffff doamneee....
nour, si eu vreau sa nasc tot natural, si tot fara epidurala, acuma, sa vedem, ca uite cum se duc fetele noastre cu un plan de nascare si acolo se schimba situatia...cum o vrea Dumnezeu, numai sanatosi sa fim..
of, irlandeza, nici nu stiu ce sa spun....doar ca sunt cu sufletul alaturi de tine, daca te ajuta cu ceva
CameliaH, multumesc de raspuns, da, acum m-am linistit, dra ce sperietura am tras....
Tinna, stancutza, si mie mi-a dat medicul un tratament pentru candida, cu toate ca nu mi-a facut analize, doar control, probabil a vazut el ceva acolo, sau preventiv (dar mai probabil a vazut ceva, ca stiti doar ca m-am chinuit mult cu mancarimi si usturimi..)
Si mai am si 2 intrebari:
1 - ce acte se depun si unde pentru obtinerea certificatului de nastere a lui bebe, si in ce termen de la nastere?
2 - mie mai nou, incepe sa mi se intareasca burta...nu-i bai, de durut nu ma doare, dar se face tare...doctorul mi-a spus ca la contractii ar trebui sa vad cum se strang muschii burtii, dra la mine nu se intampla nimic, doar ca se face tare...ce inseamna asta??
Multumesc anticipat de raspunsuri

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

alina , am revenit, am vazut ca pe situl dat de tine este acelasi produs ,de la altermed.Am trimis mesaj si pe bebelusul tau .Maine rog o prietena care lucreaza la farmacie , poate il pot aduce pe comanda, eu mi-am luat un ungunet si medicamente pentru nepotul meu care are astm tot pe comanda .Iti spun maine .

Irina 38+ Matei

AMR 2 SAPTAMANI

POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

alina023, la fel am patit si eu cu caruciorul, ca si tine...mi-a placut asa mult, m-am grabit, l-am luat, si cand am ajuns acasa cu el si l-a luat sotu la puricat, abia atunci am vazut ca manerele nu se dau si in fata si in spate, deci si eu o voi duce pe bebita numai cu spatele la mine....numai ca la mine nu se opreste aici prostia...eu tot acasa am vazut ca nu are nici bara de protectie in fata copilului..iti dai seama ce naroada am fost? noroc ca mi-au spus fetele ca asta se poate cumpara separat, de la reprezentanta ...oooofffff doamneee....
nour, si eu vreau sa nasc tot natural, si tot fara epidurala, acuma, sa vedem, ca uite cum se duc fetele noastre cu un plan de nascare si acolo se schimba situatia...cum o vrea Dumnezeu, numai sanatosi sa fim..
of, irlandeza, nici nu stiu ce sa spun....doar ca sunt cu sufletul alaturi de tine, daca te ajuta cu ceva
CameliaH, multumesc de raspuns, da, acum m-am linistit, dra ce sperietura am tras....
Tinna, stancutza, si mie mi-a dat medicul un tratament pentru candida, cu toate ca nu mi-a facut analize, doar control, probabil a vazut el ceva acolo, sau preventiv (dar mai probabil a vazut ceva, ca stiti doar ca m-am chinuit mult cu mancarimi si usturimi..)
Si mai am si 2 intrebari:
1 - ce acte se depun si unde pentru obtinerea certificatului de nastere a lui bebe, si in ce termen de la nastere?
2 - mie mai nou, incepe sa mi se intareasca burta...nu-i bai, de durut nu ma doare, dar se face tare...doctorul mi-a spus ca la contractii ar trebui sa vad cum se strang muschii burtii, dra la mine nu se intampla nimic, doar ca se face tare...ce inseamna asta??
Multumesc anticipat de raspunsuri

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Uite ce am gasit eu despre actele necesare :

Se face la Oficiul Starii Civile, la Biroul de Inregistrarea Nasterilor din sectorul/localitatea in care se afla maternitatea unde s-a nascut copilul.
Inregistratrea se face pe baza declaratiei verbale, cu prezentarea urmatoarelor documente:
Certificatul medical constatator al nasterii intocmit pe formular tip, avand un numar de inregistrare, data certa, sigiliul unitatii sanitare, semnatura si parafa medicului
Actul de identitate al mamei
Certificatul de nastere al mamei - daca este divortata sau necasatorita
Certificat de casatorie
Declaratia de stabilire a numelui copilului in cazul in care parintii au nume de familie diferite
Actul de identitate (buletin, carte de identitate, pasaport, etc.) al declarantului nasterii in situatia in care parintii copilului nu sunt casatoriti
Certificatul de casatorie al parintilor
Termenele de declarare a nasterii
Copilul trebuie declarat in termen de:
15 zile de la nastere, daca copilul se naste viu si este in viata.

Si mie mi se intareste constant burtica... Mia les daca stau in picioare mai mult timp se face ca un pietroi... Am uitat sa-l intreb pe medic ce insemana asta...

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mitsule, acum, citind cu atentie ce i-am transmis adrianei mi-am dat seama ca, intradevar , nasterea poate fi declarata si de altcineva... ca scrie la un moment data ca trebuie si actul de identitate al "declarantului nasterii"...
Probabil va i se da acestuia ceva la mana ca adeclarat nasterea si cei de la spital iti pot da drumul... Si apoi ridici tu certificatul de nastere care,asa cum a zis creata, nu se elibereaza decat unuia dintre parinti...
Poti suna acolo si intreba daca este asa...

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

laura_dimitris, creata, merci mult... Mda, cred ca o sa trimit o prietena... Vedem

39 s

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hai Ellenuta!!!

39 s

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput