*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

anandrei, bine-ati venit acasa! sa iti revii 100% cat mai repede, multa sanatate si un bebe david cuminte si mancacios!

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by Anca.Diana
cred ca ai intrat in depresia aceea post natala... sa ai putere sa treci peste!

Poate o fi si asta una din cauze.
Alta ar fi ca Alexia are dislocatie de sold (dislocated hip), de la nastere, si trebuie tinuta intr-un ham ( Pavlik Harness) 3 luni. Partea proasta e ca nu am voie sa-i fac baie 3 luni, doar s-o sterg. E foarte incomod aces ham, ai inroseste pielea. E pus peste body, dar trebuie schimbat bodiul destul de des, ca transpira, mai curge laptic, si o chinuim pana o schimbam, plangem toti 3 langa ea.
Intr-o seara am riscat si i-am dat jos hamul, i-am facut baita, asa mult i-a placut.
Si trebuie sa mergem o data pe sapt. la adjustat de ham, si tipa de acolo si-a dat seama ca am umblat la el, si ne-a certat. Si o data pe luna mergem la raze x, si eu nu vreu , ca se radiaza, . Si asa o s-o ducem pana ne asiguram ca e bine.
Iar daca dupa astea 3 luni nu-si revine, ai pune piciorul ca intr-un fel de ghips.
Of Doamne ca nu ma mai opresc din plans. Si acum au aparut si colicii, si abia daca mai doarme 10 ore.

Si ca sa fie totul complet, eu nu pot sa merg, stau in pat majoritatea timpului. Sunt mai rau decat cand eram insarcinata.Am fost la tot felul de controale, nimeni nu-si da seama ce am. Au ajuns unii sa ma sperie ca am cheaguri de sange la picioare si plamani. Noroc ca am facut niste scanuri si nu s-a confirmat.
Am vorbit si in Ro. cu mai multi medici, si unul dintre ei mi-a spus ca sotia lui a patit la fel dupa nastere, acum 26 de ani, si ca era din cauza unei anexite dobandite in timpul sarcinii, si ca si-a revenit dupa o cura de antibiotice. Am inceput si eu trat. de 3 zile, sa vedem daca-mi trece. Plus anti-inflamatoriile primite de la spital. Deocamdata pot folosi carjele, pana la baie si bucatarie. Depind de sot si de mama. Sotul a reinceput munca de azi, eu nu pot merge fara el la spital.Mama nu conduce, sotul ma cobara si ma uraca scarile in brate.
Fundul ma doare ingrozitor, stau f. mult cu Alexia in brate sa ai dau piept, cusatura facuta de dr. inca nu s-a vindecat.
Cam asta ar fi treaba. Nu am putut sa ma bucur prea mult de sarcina si se pare ca nu prea pot sa ma bucur nici acum . Nu doresc nici la dusmanii mei prin ce trec eu acum.
Sper ca nu v-am plictisit.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008

Ah, iti raspunesem pana sa ajung la mesajul asta.
Legat de bebe si displazia de sold. Am trecut si eu prin asta cu una din fetele mele, Maria. Din cauza prematuritatii (32 de saptamani, 1,400 kg la nastere) la maternitate a luat un microb, a facut o infectie la glezna, infectia a migrat la sold si dupa vindecare s-a descoperit aceasta diplazie de sold. Dupa ce ca am stat in maternitate 7 saptamani pentru depasirea problemelor de prematuritate am mai stat inca o luna la Budimex pentru tratarea infectiei. Plangeam si eu incontinuu cu intensificari cand venea ora de tratament. In plus aveam un copil cu mine si unul acasa si a trebuit sa intrerup si alaptatul. Dupa spital a urmat imobilizarea in ham. Tratamentul a durat f mult, a stat cu ham o gramada si tot la fel nu puteam sa ii facem baie si tot la fel ca tine mergeam cu infrigurare la control sa vedem daca s-a remediat si daca scapam de gips (statuse deja in spital o gramada in gips) si mai aveam un pic si ajungeam la nebuni. Ai incredere o sa treaca si perseverati cu hamul ca sa nu ramana cu sechele. Maria noastra s-a refacut foarte bine si nu a ramas cu nicio problema. Alexia e inca mica si o sa se refaca f repede. E mult mai bine sa stea cu ham acum decat spre un an cand se misca mult si e fooarte complicat. Banuiesc ca ati gasit un ham finut facut din material si nu din ala de piele cu catarame care e incomod rau. Te inteleg foarte bine prin ce treci si iti sunt alaturi cu sufletul si trimit o rugaciune la Doamne Doamne sa-ti iti aline suferintele.
Mai rau este faptul ca nici tu nu esti bine. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti gaseasca doctorii de acolo cauza problemelor si sa se rezolve cat mai repede.
Sper sa vezi mesajul meu, vreau sa te imbarbatez. Sunt alaturi de tine in incercarile prin care treci. Priveste cu speranta inainte, toate or sa treaca si apoi bucuria si implinirea pe care ti le da un copil sterge toata suferinta si tot chinul.
Ma rog pentru tine.

34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Noi am fost azi la Dr (ca maine implinit 37 de saptamani) si mi-a facut primul control manual din sarcina. Nu a fost asa rau cum ma asteptam..
Oricum concluzia a fost col lung si gros, orificiu extern inchis...deci nici gand de nastere. M-a mai chemat abia peste 2 saptamani. Am fost putin dezamagita ca nu mi-a facut eco (decat sa-i asculte inima lui bb), nu mi-a zis greutate, lungime, nimic...Doar ca placenta e ok si lichid este in cantitate normala.
Deocamdata sunt confuza, nu stiu daca sa ma bucur sau nu..nici nu stiu ce ma steptam sa aud. Sunt constienta ca bb e mic si ca e bine pt el sa mai stea, dar ABIA ASTEPT SA-L VAD!!!!
Asta e, sunt zuza rau....

36+ Razvan Gabriel

AMR 4 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc mult fetelor pt. incurajari.
CameliaH, hamul ni l-au dau de la spital, e f. usor, dar e asprut, e facut din "scai", nu stiu denumirea exacta, asa cum sunt la adidasi sau la geci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Irlandeza, si eu am folosit la dimitris tot sterilizator cu aburi si am fost foarte multumita !!! Este usor de folosit, plus ca poti tine chiar in el biberoanele si raman in mediu steril...

Mi-au dat lacrimile citind prin ce treci....
As vrea sa gasesc cuvintele potrivite sa te faca sa-ti stergi lacrimile si sa stangi din dinti hotarand sa mergi inainte cu incredere...
Din pacte, in tine poti gasi puterea necesara...
Gandeste-te ca trebuie sa fii tare pentru micuta patricia!!!
Si eu am avut un vecin alcarui copil s-a nascut cu aceasta displazie.. A stat cateva luni in ham gips si apoi ii puneau cate 2 pampersi odata si atuncicand l-am cunoscut eu era o minunatie de baitel absolut normal !!!
Problema se va rezolva important este sa gasesti resurse sa poti trece peste luna asta foarte grea de la inceput...!!!!
Ma rog pentru tine la Dumnezeu si fie ca gandurile - ale mele precum si ale tuturor fetelor de aici - pozitive sa ajunga la tine si sa-ti dea putere !!!

Suntem alaturi de tine si sa nu mai spui niciodata ca ne plictisesti !!!!!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

mesaj de la ELLENUTA:

LA 20:30 INTRAM LA CEZARIANA. TINETI-NE PUMNII! VA TRIMITE RAZVAN MESAJ CA EU FAC ANESTEZIE GENERALA. CINE A MAI NASCUT? PUP TOATE ZUZELE SI BEBEII

GO, ELLENUTA, GO!!!
[MAJORETA]

irina 40 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Irinouka, ai fost mai rapida cu mesajul de la Ellenuta. Eram sus, aranjam niste lucruri. :)

Sa dea DD sa fie bine cu amandoua, le tinem pumnii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raca

Noi am fost azi la Dr (ca maine implinit 37 de saptamani) si mi-a facut primul control manual din sarcina. Nu a fost asa rau cum ma asteptam..
Oricum concluzia a fost col lung si gros, orificiu extern inchis...deci nici gand de nastere. M-a mai chemat abia peste 2 saptamani. Am fost putin dezamagita ca nu mi-a facut eco (decat sa-i asculte inima lui bb), nu mi-a zis greutate, lungime, nimic...Doar ca placenta e ok si lichid este in cantitate normala.
Deocamdata sunt confuza, nu stiu daca sa ma bucur sau nu..nici nu stiu ce ma steptam sa aud. Sunt constienta ca bb e mic si ca e bine pt el sa mai stea, dar ABIA ASTEPT SA-L VAD!!!!
Asta e, sunt zuza rau....

36+ Razvan Gabriel

AMR 4 SAPTAMANI

Vine Barza!

raca, felicitari pt vestile bune de la eco. nu trebuie sa te gandesti daca te bucuri sau nu. nu trebuie decat sa iei lucrurile asa cum sunt. pt ca e de bine: lichid, placenta, starea lui bebe. nu ai de ce sa iti pui intrebari, nu ai de ce sa despici firul. e f bine asa cum e. el va sta acolo cata vreme va fi bine pt el, dar si pt tine. in asta trebuie sa ai incredere.
inca o data, felicitari!

irina 40 Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creata2008

Irinouka, ai fost mai rapida cu mesajul de la Ellenuta. Eram sus, aranjam niste lucruri. :)

Sa dea DD sa fie bine cu amandoua, le tinem pumnii!

ufffff, nu cred ca e f fericita, saraca, de varianta asta de anestezie. dar cred ca in clipa asta nu o mai intereseaza decat sa vina eva maria mai repede pe lume.
tu? still nesting? :-)

irina 40 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ellenuta , mult noroc cu cezariana si refacere rapida.

Mergi la inceput