*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

NASTERE USOARA ELLENUTA!BEBITA SANATOASA SI MANCACIOASA! DOAMNE AJUTA!
fetele , a facut cineva echo la municipal???????????????????maine ma asteapta dr DUMITRU la et 4 si ma duce la o colega la echo.....este ok aparatul? CAT SA-I DAU PT ECHO??????????????????????hELP......NU AM MAI FOST NICIODATA LA MUNICIPAL.....
Tina nu a dat nici un semn....parca zicea ca merge azi la echo....TINA, CUM A FOST?
diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

NASTERE USOARA ELLENUTA!BEBITA SANATOASA SI MANCACIOASA! DOAMNE AJUTA!
fetele , a facut cineva echo la municipal???????????????????maine ma asteapta dr DUMITRU la et 4 si ma duce la o colega la echo.....este ok aparatul? CAT SA-I DAU PT ECHO??????????????????????hELP......NU AM MAI FOST NICIODATA LA MUNICIPAL.....
Tina nu a dat nici un semn....parca zicea ca merge azi la echo....TINA, CUM A FOST?
diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Ven

Alina, te incurci si cu provincia? M-as baga si eu, dar ma tem ca e complicat pt. tine apoi sa mi-l trimiti.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven, nici o problema. Doar sa-mi explici tu cum as putea sa ti-l trimit. Cu posta, curier?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna seara,zuzici
vreau si eu sa felicit noile mamici,sa dea DD sa aveti parte de bebei cuminti si mancaciosi,iar voua recuperare cat mai grabnica si mai usoara!
Elenutza iti tinem pumnii si ne gandim la tine si ai incredere ca totul va fi bine si curand o vei avea pe iubita ta in brate!
Irlandeza,ma rog pt voi si stai linistita ca toate`problemele tale se vor rezolva intr-un fel sau altul.Imi pare nespus de rau ca suferinta ta inca nu a luat sfarsit,dar sunt sigura ca DD le rezolva pe toate.Hai curaj si incredere ca poti trece si peste aceste probleme.va pup indesat pe amandoua.

nicole35+ siAlessia Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Acum am citit si eu din urma. Si am vazut mesajul Irlandezei.

Draga mea, chiar treci printr-un adevarat calvar! Nu pot sa spun ca te inteleg, nu stiu cum este, dar pot sa spun ca am rezonat cu fiecare fibra din sufletul meu la problemele tale. M-am intrebat cum te poti ocupa de Patricia, tu in carje, cu dureri groaznice si pur si simplu imi este greu sa imi imaginez. Dar asta inseamna ca tu esti o femeie extrem de puternica si nu trebuie ca moralul sa iti cada la pamant. Sunt convinsa ca ti se rupe sufletul cand iti vezi puiul in acel ham si cand vezi ca nu poti face nimic sa o ajuti, dar, exact cum ti-au spus si fetele, aceasta displazie este destul de frecventa si nu este deloc grava. Doar ca exista aceasta perioada in care trebuie tinut soldul imobilizat. Norocul vostru ca miscarile ei sunt oricum putine, fiind nou-nascut, ca daca se intampla peste 1 an, nu te-ai mai fi inteles cu ea.

Te imbratisez si iti trimit si eu toate gandurile mele bune!

Mergi la inceput

Un nesting creativ... am gatit niste specialitati noi. Am luat cartea de bucate la mana si am gasit niste retete interesante.

Tu? Still nothing? Hai, ca imi lesina neuronul de emotie!

quote:
Originally posted by irinouka
tu? still nesting? :-)

Mergi la inceput

Ana Maria, bine ati revenit acasa in formula completa! S-a terminat promotia, ha??

Sa va fie de bine, asteptam povesti, poze si amanunte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, cine completeaza datele Patriciei in lista de nasteri ?
Apgar 9, 53.5 cm.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, sa vedeti : azi mi s-a facut rau, dar rau tare, iar eu care n-am avut nimic in sarcina asta, am zis ca gata, asta este, nasc....nu mai puteam de durere de burta...dar ma durea burta asa, cum sa va explic, ca niste crampe la stomac...mana pe telefon, si o intreb pe mama : auzi? cum trebuie sa doara? si mama: pai, mijlocul, pe jos, burta...dar pe mine nu ma durea decat burta, insa TOATA BURTA...m-a luat cu voma, apoi m-a taiat la buda, nu mai stiam, eram cand cu capu, cand cu in veceu..intr-un final, dupa 3 sferturi de ora de stat in baie m-am linistit...nu stiu ce-a fost...dar m-am cam speriat....

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Zuzici, voi luati Elevit?Nu stiu daca sa mai iau...medicul zice ca da....stie ca iau de la inceputul sarcinii dar...am luat din luna a4-a pana intr-a 7-a.....de atunci am facut pauza.....sa iau acum pe ultima suta de metri/luna?
Diana, 35+

Diana...mie doctorul mi-a spus sa iau vitaminele ( Centrum Materna) atat pe perioada sarcinii,cat si dupa... cel putin pana bebe implineste 1 an de zile.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 35
Vali

Mergi la inceput