*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 4
alina023 spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishuAlina023, vreau si eu Flatuliiin!!!
Si eu am auzit ca e super bun, dar ca nu se mai comercializeaza in Romania. Baga-ma si pe mine la 2 - 3 tuburi, cat consideri tu ca e necesar... Vaaaai, ce tare!! Tnx!!!!
Sorry ca am dat buzna asa, citeam din capitolul trecut si am sarit putin la prima pagina ca nu mai aveam rabdare sa vad daca a nascut cineva sau nu... Si cand vad ca se vb de Flatulin... Yeeey!!!
Mai am de citit si o sa revin si eu cu intrebari/comentarii/galerii> Muah!
39 s
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">PoziciAMR 7 ZILE!!!
S-a facut Mitsule! Tu stai cumva pe langa Plaza? Ca si eu tot pe acolo...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Mitsu-bishu spune:
Da, langa Plaza stau! Sa nu ma uiiiiti, pls!
39 s
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 7 ZILE!!!
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Trebuie sa cumpar un sterilizator chiar azi, ce-mi recomandati ? Care e bun ?La cald sau la rece ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008
Io am avut la fete sterilizator cu abur de la Moulinex. Pui apa biberoanele si apesi pe un buton. Se opreste singur cand e gata.
F bun. Intrau 6 sau 8 biberoane cu tetine si capace.
Iti doresc sa treci cu bine peste problemele pe care le ai. Sper sa nu fie de sanatate, ca restul se mai rezolva. Si cum zic fetele cred ca e si depresie post natala.
Capul sus suntem alaturi de tine.
34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
raca spune:
Matei Alexandru bebe de Cati bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si frumos.
Mariaana ma bucur ca mai intri sa ne spui ce faci si ca esti bine. Iti doresc multa sanatate (si tie si lui Alex) si te mai asteptam pe la noi.
36+ Razvan Gabriel
AMR 4 SAPTAMANI
Vine Barza!
IrinaL spune:
Irlandeza, imi pare rau sa aud prin ce treci... Dislocatia asta de sold la fetite e o afectiune destul de raspandita din cate stiu si se reface fara probleme. E rau sa vezi ca sufera, dar fii tare, e spre binele ei.
Mai neplacut mi se pare ce ti se intampla tie, dar probabil ca, dupa ce au fost atata timp comprimati, au si nervii astia nevoie de o perioada de refacere. Pe care ti-o doresc cat mai scurta Sanatate, curaj!
Irina 39+Ileana
Tudor
Craciun 2007
Anandrei spune:
Zuzici, am ajuns acasa!!!
Deocamdata dormim, suntem destul de cuminti sa speram ca ramanem asa. Eu am colostru si ii dau supliment lapte praf. Bebe e un dulce si eu sunt nebuna dupa el!
Pupi tuturor, nu am citit nimik din urma, dar felicit toate mamicile! Am intrat doar sa va dam de veste!
Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Ven spune:
Alina, te incurci si cu provincia? M-as baga si eu, dar ma tem ca e complicat pt. tine apoi sa mi-l trimiti.
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
irinouka spune:
irlandeza, despre sterlizator, mie mi s-a recomandat 'la cald".
despre ce ti se intampla tie...nu am cuvinte...de fiecare data cand toate par sa fie la un pas de a se incheia, apare altceva. cum te-au incurajat si fetele, soldul dislocat al micutei se va reface. macar ea, mititica, sufera cat sufera dar nu constientizeaza prin ce trece. cu tine, insa, e cu totul altceva. mi-a venit sa plang. eu nu cred ca as rezista sa am grija de un copilas (cu tot cu mama langa mine) in conditiile in care nu as putea merge decat in carje, m-ar durea taietura si toate cele prin care treci tu. ai avut insa un curaj extraordinar pana acum, cu care ai dus sarcina la , si tot cu el o sa treci si peste momentele astea absolut halucinante.
nu se pune problema ca ai plictisi pe cineva, noi am tot intrebat de tine si ai evitat sa povestesti prin ce treci. toate gandurile bune iti sunt alaturi...
irina 40 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
alina, m-ar interesa si pe mine cateva tuburi cu unguentul cu pricina. count me in!
irina 40 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
raca spune:
Irlandeza imi pare tare rau ca inca nu s-au terminat chinurile si ca trebuie sa suferi in continuare. Cred totusi ca cel mai greu e sa vezi ca se chinuie bb. O sa treaca si astea asa cum au trecut si lunile de sarcina si in final o sa ajungeti sa va puteti bucura din plin una de alta. Va pe amandoua si iti doresc mult curaj in continuare.
Anandrei bine ai revenit acasa!!
36+ Razvan Gabriel
AMR 4 SAPTAMANI
Vine Barza!