*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 3
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Trebuie sa cumpar un sterilizator chiar azi, ce-mi recomandati ? Care e bun ?La cald sau la rece ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008
Eu am la rece . Sunt multumita.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
alina023 spune:
Lala, si eu i-am dat Anei Debridat dar nu am vazut sa o ajute prea mult. La ea problema este ca nu poate elimina gazele. Daca le-ar elimina in mod sigur nu ar mai avea crampele astea urate.
O sa incerc totusi cu Flatulin (daca mi-a intrat asta in cap...trebuie sa se convinga Toma necredinciosul, nu?). Picaturile despre care vorbesti il ajuta pe bebe sa elimine gazele?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Mai reusesc sa intru din an in pasti - netu' merge cand vrea el
Noi suntem (relativ) bine; ieri, de la 6 dimineata si pana azi noapte la 1 mandra a plans, a dormit in reprize de cate 15 min, s-a smorcait (nu i-am rezolvat mucii, complet).
Am vazut ca discutati de colici - noi ne-am abonat la Bonisan: la ea are "dublu" efect: se calmeaza si face si kk (ca de la laptele praf, mai greu cu kk).
Oricum, azi a venit pediatra si mi-a zis ca s-a dezvoltat foarte bine: 1300 gr in plus si 5 cm (fata de 2200gr si 47 cm - cu cat am iesit din spital)
Mi-a zis sa n-o scot afara, mai ales cand temp. sunt de la -5 grade in jos; doar in dreptul geamului cate 5 min si ajunge.
Vreau sa va intreb: voi (proaspetele mamici) ati depus dosarul la primarie pt alocatie?
Cum sa procedeaza? Tre' sa ma duc la primarie?
Multumesc pt raspuns.
Si, nu in ultimul rand: NASTERE USOARA IRINOUKA, MONICA (DOC), ELLENUTA - poate la Ellenuta este deja valabil "refacere rapida".
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
stancutza spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Of. Doamne. Aceeasi problema o avem si noi. E a treia noapte in care nu doarme din cauza colicilor. NU mai stiu ce sa-i dau. O sa caut si eu aici Flatulin, si daca gasesc iti scriu si-ti trimit.
Alta intrebare ar fi : ce fel de sterilizator sa iau, la cald , la rece ? Care e mai bun. Pretul nu mai conteaza.
Noi in continuare nu suntem prea bine. De cand am iesit din spital , nu este zi in care sa nu plang. Nu mai pot face nimic, nu mai am timp de nimic. Sper sa am timp intr-o zi sa va povestesc.
bb PATRICIA ALEXIA
[/quote]
Irlandeza, mamica curajoasa! Iti urez sa treci cu bine si peste incercarile primelor saptamani impreuna! Plansul asta zilnic al tau si mie-mi suna a depresie postnatala...tu care ai trecut prin atatea! Nu ai pe nimeni sa vina sa te ajute cu casa / curatenia, sau cu Patti mica? Macar acum la inceput? Chiar daca e un ajutor platit, poate te-ai simti si tu mai in largul tau!
Despre sterilizatoare, ce am mai citit eu este ca cele cu aburi (deci la cald) sunt mai bune. O sa gasesti usor.
Uite o de la mine...sterge-ti lacrimile, ai strumfita cu tine!
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
cred ca ai intrat in depresia aceea post natala... sa ai putere sa treci peste!
Poate o fi si asta una din cauze.
Alta ar fi ca Alexia are dislocatie de sold (dislocated hip), de la nastere, si trebuie tinuta intr-un ham ( Pavlik Harness) 3 luni. Partea proasta e ca nu am voie sa-i fac baie 3 luni, doar s-o sterg. E foarte incomod aces ham, ai inroseste pielea. E pus peste body, dar trebuie schimbat bodiul destul de des, ca transpira, mai curge laptic, si o chinuim pana o schimbam, plangem toti 3 langa ea.
Intr-o seara am riscat si i-am dat jos hamul, i-am facut baita, asa mult i-a placut.
Si trebuie sa mergem o data pe sapt. la adjustat de ham, si tipa de acolo si-a dat seama ca am umblat la el, si ne-a certat. Si o data pe luna mergem la raze x, si eu nu vreu , ca se radiaza, . Si asa o s-o ducem pana ne asiguram ca e bine.
Iar daca dupa astea 3 luni nu-si revine, ai pune piciorul ca intr-un fel de ghips.
Of Doamne ca nu ma mai opresc din plans. Si acum au aparut si colicii, si abia daca mai doarme 10 ore.
Si ca sa fie totul complet, eu nu pot sa merg, stau in pat majoritatea timpului. Sunt mai rau decat cand eram insarcinata.Am fost la tot felul de controale, nimeni nu-si da seama ce am. Au ajuns unii sa ma sperie ca am cheaguri de sange la picioare si plamani. Noroc ca am facut niste scanuri si nu s-a confirmat.
Am vorbit si in Ro. cu mai multi medici, si unul dintre ei mi-a spus ca sotia lui a patit la fel dupa nastere, acum 26 de ani, si ca era din cauza unei anexite dobandite in timpul sarcinii, si ca si-a revenit dupa o cura de antibiotice. Am inceput si eu trat. de 3 zile, sa vedem daca-mi trece. Plus anti-inflamatoriile primite de la spital. Deocamdata pot folosi carjele, pana la baie si bucatarie. Depind de sot si de mama. Sotul a reinceput munca de azi, eu nu pot merge fara el la spital.Mama nu conduce, sotul ma cobara si ma uraca scarile in brate.
Fundul ma doare ingrozitor, stau f. mult cu Alexia in brate sa ai dau piept, cusatura facuta de dr. inca nu s-a vindecat.
Cam asta ar fi treaba. Nu am putut sa ma bucur prea mult de sarcina si se pare ca nu prea pot sa ma bucur nici acum . Nu doresc nici la dusmanii mei prin ce trec eu acum.
Sper ca nu v-am plictisit.
bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008
bdiana spune:
quote:Anca D.....si eu sunt la fel...parca nu am stare in casa si gasesc eu un motiv sa scot nasul afara....sotului meu ii vine sa ma incuie in casa cand pleaca la serv....
Originally posted by Anca.Diana
ma duc pana la magazin sa cumpar pasta de dinti si periuta pentru bagajul de spital. toti imi zic sa nu ma duc, sa stau cuminte in casa, dar ma mananca.... deci tre' sa ies!
irinouka imi pastrez majoretele pentru mai incolo
Anca D.
37+ Calin Alexandru
AMR 7 zile....
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A
Diana,35+
Mitsu-bishu spune:
Alina023, vreau si eu Flatuliiin!!!
Si eu am auzit ca e super bun, dar ca nu se mai comercializeaza in Romania. Baga-ma si pe mine la 2 - 3 tuburi, cat consideri tu ca e necesar... Vaaaai, ce tare!! Tnx!!!!Sorry ca am dat buzna asa, citeam din capitolul trecut si am sarit putin la prima pagina ca nu mai aveam rabdare sa vad daca a nascut cineva sau nu... Si cand vad ca se vb de Flatulin... Yeeey!!!
Mai am de citit si o sa revin si eu cu intrebari/comentarii/galerii> Muah!
39 s
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 7 ZILE!!!
Lala_D spune:
Off Doamne ...Irlandeza ..off...imi pare extrem de rau ca nu s-au terminat necazurile pentru tine . Speram ca ai trecut peste acele problema , imi pare rau si pt printesa . Sa stii ca eu am stat in ham de care vorbesti tu 2 luni , tot pentru sold dislocat la nastere. Eu am fost prematur cu 1,700 gr si cu toate astea am evoluat foarte bine. Asa ca ai incredere ca micuta va fi ok .
Multa sanatate la amandoua.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
alina023 spune:
Irlandeza imi pare tare rau ca trebuie sa suferi in continuare si mai ales ca trebuie sa iti vezi si puiuta suferind. Ma rog la Doamne Doamne sa va faceti bine cat mai repede.
Am cunostinte care au avut aceiasi problema cu bebelusele lor (2 fetite) si au stat cu bebelinele in ghips. A fost greu dar a trecut iar fetitele sunt absolut sanatoase si fara nici un fel de sechele. Iti spun sigur ca pe cat sunt de mici pe atat de rezistenti sunt bebeii.
Pupam fetele si va suntem alaturi. Nu mai plange, te rog din suflet! Imi inchipui ca trebuie sa-ti fie fff greu dar incurajeaza-te pentru fetita ta. Doamne ajuta!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
stancutza spune:
Irlandeza,
postasem si eu ceva mai sus, ca raspuns la mes tau de pe prima pagina, dar am scris in acelasi timp cu tine. Abia dupa aceea am vazut prin ce treci. Am si eu pentru tine, si am l-am pe Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceste incercari, si sa-ti redea sanatatea. Ma bucur tare ca o ai pe mama ta cu tine, cred ca e un ajutor nepretuit.
Nu zic mai mult, sunt impresionata de povestea ta si as vrea sa-ti fie mai usor. Pot sa fiu alaturi de tine cu un gand bun.
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78