mamici de iunie-iulie..partea a 8a!
Raspunsuri - Pagina 4
Cornelia spune:
Mai e doar o saptamana din iulie, asa ca in curand o sa ne intalnim mamici si bbi la "Babelusi de iunie-iulie". Va tinem pumnii!
Claudia, daca stai la fel cu dilatatia si mai ai timp de poze, pe Mariuta o poti vedea aici: http://community.webshots.com/user/cornelianis
Va pupam,
Cornelia si bb Mariuta
Ioana Sora spune:
Multumim mamicilor care ne incurajeaza, ca noi am ramas putine si nerabdatoare. Poate devenim mamici de august, ca bebeii nostri se lasa cam mult asteptati !
Gravidute care ati ramas, la voi care mai e situatia ? La mine, neschimbata. Nici un semn. Ma intrebam... La voi totusi bebe s-a angajat ? La mine e cu capul in jos de aproape doua luni, dar nu a catadicsit sa se angajeze... M-am plimbat si azi pana la ora asta cat am putut si nimic... Nici macar n-am obosit. Doar mama a obosit !
Astept vesti de la voi.
, Ioana
Doinna spune:
Felicitari noilor mamici!Multa bafta si multa rabdare(ca avem nevoie).
Fetelor,am si eu o intrebare.Baietelului meu de 5 saptamani ii curg ochisorii.Nu stiu ce sa-i fac...va rog daca stiti ceva....multumesc
parpalak spune:
Fetelor, Claudya schimba tabara!!! I s-a rupt apa si-a pelcat la spital!!! Nastere usoara - ca si voua care-ati mai ramas! :)
parpalak spune:
Nu stiu daca mai citeste cineva aici, deja am scris la "bebelusi..", dar petrnu orice eventualitate, scriu si aici :)
Ora 21:30, ora Canadei, Claudya are dilatatie probabil 5! :) A intrat si pe oxitocina, ca probabil se cam plictisise nenea doftoru' :) Abia astept povestea cu ruptul apei la coada la Walmart! :) Si acuma e vesela si pusa pe telefoane. Si-a facut si epidurala, si-acuma asteptam (noi) cu sufletul la gura.. nu stiu voi... :)
romana spune:
Sintem la fel de nerabdatoare. In orice cazii dorim sa nasca usor si sa fie un copil sanatos.
Ce este Walmart? Si cum de nu a stat mai mult pe acasa acum ca era in ultima faza? Dar taticul? E prezent?
Cu drag Romana si Cristian
parpalak spune:
A nascut Claudya o fetita de 2800 si un numar misterios de cm. Bravo Claudya, sa va traisca si sa v-aduca numai bucurii!
parpalak spune:
romana, Walmart e un soi de magazin universal de pe aici. Taticul a fost si el prezent, pai cum altfel? :) Cit despre travaliu, Claudya e de mai demult "in munci", iar ultima parte a si fost mai rapida, din pricina oxitocinei. Probabil ca miine va veni si ea acasa si in citeva zile sper sa-si faca timp sa ne povesteasca cum a fost cu "marea intilnire".
Cornelia spune:
Felicitari Claudya!!! Multa, multa sanatate fetitei dragalase! Sa pape bine si sa o faca fericita pe mami (si pe tati, bineinteles)!
Ioana Sora, ce faci? Urmezi tu? Ma intreb daca mai e cineva pe aici? Daca da, va tinem pumnii si va asteptam la "bebelusi...
Va pupam,
Cornelia si bb Mariuta
Ioana Sora spune:
Claudya, felicitari ! Ma bucur mult ca ai nascut ! Sa-ti traiasca bebele ! Foarte frumos sa ti se rupa apa la coada... Acum o sa scrii la bebei de iunie-iulie.
Cred ca am mai ramas doar eu cu Gianina. Sper ca o sa mai scrii si tu pe aici, daca n-ai nascut, ca nu mai stim nimic de tine. Daca nu, ma mut la bebei de iunie-iulie... Am ramas singura.... Vreau si eu sa nasc !!!!!!!! Bebelusa mea n-a invatat decat miscrile de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga, nu si de sus in jos... VREAU SI EU SA FIU MAMICA ODATA !!!!!
, Ioana