mamici de iunie-iulie..partea a 8a!
Raspunsuri - Pagina 5
crisotexa spune:
Claudya,
Sa-ti triasca fetita si sa aiba parte de multa fericire in viata alaturi de voi!!!
Ioana, hai ca mai ai putin si devii mamica. Savureaza totusi si ultimile zile de gravidutza, ca merita!!!
Pupa Crisa
Ancuta spune:
Claudya,
Multe felicitari pentru fetita. Sa va traiasca si sa fiti fericiti si bucurosi de ea.
Ancuta
Lya spune:
[red]Bravo Claudya!
Sa-ti traiasca fetita!
Sa fie cuminte,sanatoasa,mancacioasa si sa ai laptic destul la ea.
Bine ai venit printeso!
TeLya&Rut /red]
Ioana Sora spune:
Lya, multumim pentru incurajari. Pana devin si eu mamica, iti urez sa devii experta, ca sa ne dai si noua sfaturi...
, Ioana
romana spune:
Ioana Sora nu dispera. Probabil ca ai ramas sa inchei lista cu mamicile de iunie-iulie. Este o onoare. Te asteptam la bebelusi de iunie-iulie. Hai ca mai ai putin si pe urma adio nopti si zile linistite, dar iti vei tine in brate bebeul mult dorit (uneori cam mult , poate si cind ti-ai dori sa nu ).
Deci fa bine si te odihneste, iar printre picaturi sa te documentezi ce trebuie sa faci cu copilul ca sa fiti amindoi fericiti.
Cu drag Romana si Cristian
Claudya spune:
Va multumim mult pentru felicitari si sa stiti ca i-am citit si lui Emma mesajele de la voi,fapt pentru care s-a linistit imediat.
O cheama Emma Maria si a avut la nastere 2769g si 52 de cm.Bineinteles ca este o frumoasa(ca mami,nu?)si datorita ei ma simt acum foarte ,foarte puternica!(deja voi stiti cum e).
Pentru Ioana,sa stii ca nu te las si nu te perasesc acum pe ultima suta de metri si am sa intru si aici sa te incurajez.Pot sa-ti spun deocamdata ca epidurala e mare minune si te-as sfatui sa o faci daca ai posibilitatea,sa nu-ti fie teama.N-are rost sa suferi daca poti sa nu suferi si sa ramai cu o amintire a unei experiente placute.
Nu stiu daca mai e si altcineva care ar mai trebui sa nasca pe-aici,dar daca mai e,sa stiti ca ma gandesc si va doresc sa nasteti ca si mine.Am sa va povestesc in curand.
Va pupacim si sunem din nou aici zi de zi,sa stiti!
Ancuta spune:
Multe, multe felicitari Claudya.Sa-ti traiasca fetita.
Asteptam sa ne povestesti cum a decurs nasterea.
Te pup, Ancuta
Ioana Sora spune:
Multumesc pentru incurajari.
Claudya, daca ai timp, astept sa-mi povestesti in detaliu. Bravo ! Sa va faceti mari, frumoase, inteligente si sa dati gata toti baietii !
Romana, tot citesc ce scrieti voi. Trag cu ochiul... Noi avem avantajul ca o sa aflam totul de la voi, iar voi o sa fiti deja experte.
Azi-noapte n-am inchis un ochi de dureri. Aveam contractii din cinci in cinci minute. La prima ora, l-am sunat pe doctor si m-am dus la el. Observasem chiar si niste pete maronii. Eram convinsa ca, de data asta, gata, mi s-a deschis colul. Da de unde ? Iar am plecat acasa, dupa ce doctorul mi-a zis ca nasc intr-o zi doua. Cum am ajuns acasa insa, mi-a cazut tot ( asa cred, cel putin ) dopul gelatinos, iar eu am in continuare dureri mari, desi am luat No-Spa. Doctorul mi-a zis sa-mi pun si supozitor cu scobutil, dar eu nu mi-am pus niciodata supozitoare... Acum am trimis-o pe mama sa-mi cumpere, just in case. Sunt foarte obosita si mi-e somn, dupa atatea ore de nesomn.
O sa apelez la experienta voastra si o sa intreb - pe celalalt forum - la cat timp ati nascut dupa ce v-a cazut dopul. Deocamdata, atat, ca nu mai pot nici sa scriu.
, Ioana