Durerea unei pierderi de sarcina (56)
Raspunsuri - Pagina 5
Michelle81 spune:
Mav-si eu am intrebat de tine.Imi pare rau sa aud ca nu mai vrei sa incerci acum.Sper sa te faci bine cat mai repede si atunci cand esti pregatita sa incerci din nou!
Michelle81 spune:
Mcrissa-testul pe care l-ai facut nici nu trebuie luat in considerare pentru ca asa cum ti-am spus si ieri era imposibil sa iasa pozitiv in ziua 26 cand tu ai cm mai lung de 30 de zile.mai ai putina rabadarica si fa-l numai incepand din ziua de intarziere!iti tin pumnii si te astept in weekend cu vestea cea mare!
Michelle81 spune:
Teo2rina-imi place foarte mult de tine...esti si printre putinele fete care dupa ce au ramas gravidutze nu ne-au parasit si ai avut intotdeauna un cuvant frumos pentru fiecare.Te cred ca abia astepti ziua de 19,sper sa ciocnesti si pentru un pahar de sampanie.Ai grija de tine si bebika Mihnea!
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!
Vad ca s-a intetit activitatea pe aici!
Pepsi, multumesc de sfaturi.Sper sa gasesc cele recomandate de tine , in farmacie.Baiatul e mai bine,in sensul ca nu mai arte febra, dar tuseste in continuare!O sa incerc cu siropul de echinaceea.
Monica,sa dea DD sa fim si noi in curand gravidute.Ma refer la noi, pentru ca suntem cam in aceeasi perioada cu problema...si cam la fel...Eu mai am inca lohii si mai dureaza pana o sa merg la un control.Eu ma gandesc ca ar fi normal si un ecograf...pt orice eventualitate.Sa fie totul ok.Ai rezolvat cu concediul?
Michelle,iti multumesc si tie pt grija.Da, m-a lamurit deja Pepsi.Voi cauta azi cremele...
Irlandeza,imi pare rau ca trebuie sa treci iar prin perioade grele.Nu stiu ce sfaturi de vindecare sa-ti dau pentru ca si eu am probleme dupa epiziotomie,asa ca tac.Mie mi-a fost foarte greu.Nici in spital si dupa ce am plecat, nu mi-au dat nici un antibiotic, desi era riscul de a face o complicatie...Am facut din proprie initiativa un tratament injectabil , exact de anul nou...Ma dureau sodurile de nu ma puteam misca.In plus, epiziotomia si celelalte dureri eram damblagita si ma miscam ca un robot.Si acum mai am probleme.Au trecut abia 20 de zile.De aceea iti spun sa nu te ingrijorezi foarte tare.Recuperarea dureaza 40-60 de zile.Cred ca merita, orice suferinta, cand ai langa tine minunea de fata.Eu, din pacate, n-o am...
Bucura-te de ea si fii sigura ca se va reface repede.Si tu la fel.Sa fiti fericite alaturi de familia voastra!
Lau,sunt hotarata sa-mi caut alt medic, chiar si in alt oras.Dupa suferinta avuta, nu vreau sa-l mai vad pe d..A avut si el o vina.Era dr meu de 6 ani.Daca era mai atent, mai constiincios si mai cu suflet, putea sa interpreteze corect testele si sa citeasca bine ecografele, sa ma previna, macar.Nu a vrut sa stea de vorba cu mine macar.Din intampalre, pe holul spitalului, am schimbat cateva vorbe.Era indiferent....N-ar dori sa mai ajunga cineva la el.Abia dupa nenorocire am aflat multe lucruri urate despre el.Auzisem ceva si inainte, dar nu voiam sa cred. pt mine era dr ideal.Era doar o masca!
Fetelor, va pup pe toate, toate.Stiu ca fiecare are probleme, dar e bine ca ne sprijinim una pe cealalta.Sunteti minunate!
mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
L5845 spune:
Flavia ma bucur ca esti putin mai bine cu piciorul, incearca sa nu-l fortezi prea tare, ca sa treaca mai repede. Papagalita e bine, e vioaie, si-a revenit bine dupa pierderea "ortacului" ei si inca nu ne-am gandit daca sa-i luam alta pereche. S-a mai cumintit, parca nu mai e asa de salbatica. mamica si nazdravanii.
mcrissa aaa, pai e inca prea devreme, asa cum ti-a spus si Michelle, asa ca lasa gandurile negative ca noi iti tinem pumnii, da?
Teo sunt sigura ca o sa o scoti tu la capat cu toate si ca o sa fie gata la timp , asa cu iti doresti. Si odihna e foarte importanta, creste bebe, asa ca... si asteptam vesti.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
mav imi pare tare rau ca a trebuit sa refaci iar tratamentul, sper ca de data asta sa fie ok si sa te vindeci bine. In privinta alegerii tale, tu stii cel mai bine, probabil ca vei reveni la ideea de bb2, atunci cand o sa fii pregatita, indiferent cat timp va trece pana atunci. Bine ca macar il ai pe Sebi, de care ma bucur ca acum e bine si care iti ocupa timpul si viata si te bucura cu nazdravaniile lui. si te mai asteptam cu vesti.
Michelle multi, a ajuns transportul? .
mariaanna e dureros ceea ce spui, pentru ca medicul fiecareia dintre noi, ar trebui inainte de a fii medic, sa fie OM, ceea ce e mare lucru. Cu siguranta o sa-ti gasesti pana la urma medicul care sa fie asa cum ne dorim toate, si sper sa il gasesti fara sa mai treci prin tot felul de experiente nefaste. Nici eu nu am gasit inca medicul care sa fie asa cum imi doresc, cineva care sa ma trateze individual, cazul meu sa fie cazul meu si sa trateze situatia ca atare, cazul fiecarei paciente sa fie unic, nu sa fim luate la gramada. Oare mai exista un asa medic???. Sa speram ca nu doar unul, ci mai multi si sa-i intalnim. si bafta, sa ne tii la curent.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
florelacri spune:
Buna, sunt Lacri. Vreau sa va spun ca si eu am fost una din ghinionistele mame care au pierdut o sarcina. Eu am pierdut-o acum 4 zile. Eu am pierdut-o din cauza unui nenorocit de om care ma lovit cu masina si din cauza speriturii am pierdut sarcina la o luna. Am intrat si eu aici pe site sa mai intalnesc femei care au trecut prin aceeasi experienta neplacuta.Cea mai mare durere a mea este ca nu mai am ce strange in brate peste 8 luni. Copilul meu sa dus in cer
flore
mav spune:
teo, michelle, lau-meli va pup mult! stiu ca va ganditi si la mine (si nu numai voi) si eu ma gandesc adesea la voi toate... tare as vrea sa va scriu la toate (am citit tot din urma), dar sincer nu ma descurc prea bine cu timpul.... si ma dor si hemoroizii si injectiile si burta (pe la ovare cred), abia stau pe scaun la munca...
teo, sunt convinsa ca vei fi foarte-foarte frumoasa, abia astept pozele!
marianaanna, incearca sa-ti pui comprese cu rivanol rece si vezi cum te simti, eu sper sa-ti fie mai bine!
dana, sora mea a nascut -la termen- prin cezariana din cauza placentei praevia si acum are o mandrete de dra de 6 ani! nu te mai panica asa usor, gandeste pozitiv in legatura cu sarcina ta, ai grija de tine, nu face prea mult efort, nu te mai supara, vorbeste mereu cu bb si sunt sigura ca va fi bine! ...si totusi incearca sa-ti gasesti dr care sa-ti faca si echo, ca e mai bine!
alinushca, irene, si voi ati scris cam telegrafic...
danny, kossir.... ce mai faceti? si voi cam rarut...
flavia, ai foat tare haioasa cum ai povestit despre cazatura pe gheata... si eu am ras (scuze, da' nu m-am putut abtine!)... sper ca nu te-ai lovit prea tare... si sa nu fie grav cu piciorul!
Idaira...?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
florelacri spune:
Lacri,am avut ghinionul sa trec si eu prin aceasta experienta neplacuta de a pierde o sarcina,la o luna si cel mai rau imi pare ca suntem multe femei ce trecem prin asa ceva. eu am pierdut sarcina acum 4 zile si sunt devastata,ma simt de parca nimic nu mai are sens in jurul meu. am incercat un am intreg sa raman gravida si dupa ce am reusit copilul meu sa dus in ceruri.
flore
monicajung spune:
mariaanna...azi am inceput sa sangerez ca la un ciclu normal...se pare ca doar inceputul a fost mai timid. ma doare spatele de mor, dar sunt usurata:). dupa ce trece ciclul o sa ma duc sa fac si o ecografie...pentru linistea mea sufleteasca.
in privinta concediului...e pe terminate. acum sunt intr-un medical de 2 sapt dat de medicul de familie. de luni ma duc la scoala (sunt profa). sunt sigura ca tampii aia de la cnas habar n-au de lege...dar poate e mai bine asa...dk incep munca o sa treaca mai repede timpul.
tu ai nascut normal sau prin cezariana?