Durerea unei pierderi de sarcina (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaghisa spune:

multumesc mult pepsi.

am sa vad cum vor evolua lucrurile.
sper din suflet ca voi putea sa am si eu minunea mult visata si ca durerea pe care am suferit-o pana acum va fii umbrita de un eveeniment frumos. poate ma primiti si pe mine la voi in "familie" pentru ca simt tare mult nevoia sa discut cu cineva, in afara de sotul meu, care ma intelege. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irlandeza-of imi pare atat de rau ca treci prin atatea,cat de greu trebuie sa iti fie in aceste momente.Dumnezeu sa va dea sanatatate si tie si micutei si sa treci cu bine aceasta perioada grea!dar de la ce are micuta dizlocatie?of si nici tu nu esti bine...ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Irlandeza, imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva! Nu stiu daca este vorba de acelasi lucru...dar fiica varului meu a avut dislocatie la sold si s-a rezolvat cu 2 pampersi pusi. Asa i-au spus medicii. Nu stiu daca te ajuta ceeea ce ti-am spus dar...incearca si asa.Am inteles ca trebuia sa ii tina piciorusele usor departate de accea ii puneau 2 pampersi.Sanatate multa si tie si Alexiei!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

monica, eu nu am nascut, dar, dupa chiuretaj (dupa al doilea cel putin) am avut un ciclu ciudat cu dureri groaznice. totusi zic ca e bine sa faci si eco. iti tin pumnii
irlandeza, ce rau imi pare de probleme. incearca sa stai pe un colac pentru apa ca sa nu mai simti durerile de la fund. macar atat. sper sa se faca micuta bine sa nu mai fie nevoie de gips.
Irene, mi-era dor de tine
Flavia, tu ai dreptate, nici eu nu am avut un zambet mai fericit de cand asteptam bebe.dar nici frica si panica mai mare.abia astept ziua de sambata (sper sa nu ma incurce Liana ca ea striga prea tare si poate nu mai zic "da"). am fost ieri si am vazut ce buchetel imi voi face, chiar mi-l aranjez singura.
Liana, da, ma voi concentra cat se poate de mutl. dupa aia sa va concentrati si voi sa ma auziti cand o sa va strig sa ciocnim si poate ma lasati si pe mine sa beau un pic de sampanie ca de cand poftesc la una...
Lau, ieri m-am pregatit mai mult sufleteste. in rest, m-am dus acasa si m-am culcat ca mi se facuse somn asa ca am inaintat pana la... genunchiul broastei.
Michelle, sper ca ai primit optimismul si de la mine. sper sa-ti fie de folos.te imbratisez cu drag, scumpo
Cristina-Ana, ce mai face piticul?
ieri l-am sunat pe dr. ca sa ma programeze pt saptamana asta la control. mi-a zis ca acum trebuie sa fac niste analize (secretie din col, urina, sange,cred ca doar atat)si mi-a zis ca ma asteapta in oricare dimineata la spital cu "o hainuta si adeverinta de salariat".si era grabit rau de tot si io acu' nu stiu despre ce hainuta e vorba... oare de halat? va pup pe toate, dragelor, revin mai tarziu un pic.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

irlandeza imi pare rau ca treci prin asta, dar incearca sa nu te mai supri ca-ti face si mai rau.si nepotica mea s-a nascut cu luxatie de sold congenitala, cred ca despre asta e vorba si la fetita ta si stiu ca este o afectiune extrem de des inatlanita la fetite si foarte rar la baieti.la noi in romania taratmentul nu este atat de drastic, sora mea i-a facut baita, i-a facut eco ca sa vada cat de mare este deviatia, o verifica si ea in fiecare seara dupa baita, daca cutele de la fundulet sunt simetrice si daca si in fata este simetrica.stiu ca-ti este greu ca si ea a plans cand a aflat, dar dupa ce a vorbit cu 2 doctori si cu alte mamici care au trecut prin asta si-a dat seama ca e ceva usor, ce se rezolva si care nu are urmari negative.te rog eu, stai linistita, trebuie sa te refaci tu ca sa te poti bucura de bebe.nu stiu ce-ati putea sa-ti mai spun ca sa te linistesc, ca la 9 luni nepotica a plecat singura in picioare, ca acum e mare si nu are absolut nicio problema.si probabil ca nu o vor tine 3 luni in ham, cand se mai amelioreaza situatia poate-ti spune sa o ti cu 2 pampersi ca sa stea cu picioarele mai departate.hai ca m-am lungit rau, dar vroiam sa incerc sa te linistesc.
Lau Meli am facut ieri un test si a iesit negativ.eram z26.acum nici nu stiu daca mai are rost sa sper de la luna asta.
va pup pe toate si revin mai tarziu ca e nebunie mare la munca.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup pe toateee

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

mcrissa, bataita, pai se poate?! z26 din 30, nu? capul sus, priveste doar inainte. si te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

teo nu as zice ca esti garviduta la ce memorie ai!ai tinut tu minte ca CM-ul meu e la 30?eu in ticker am pus 28, ca sa mi se para ca se apropie mai repede ziua testului.
acum am zis ca daca nu-mi vine mai fac unul pe 19 ca noi doua am avut intotdeauna coinicidente frumoase si poate s-o nimeri si de data asta.d'abia astept sampania aia sambata, sa ciocnim cu tine.am vazut si eu pozele!ce graviduta frumoasa

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Sa nu credeti ca v-am uitat, v-am citit de cate ori am putut, am plans pt noile fete care ni s-au alaturat... insa nu am vrut sa scriu pt ca sunt in continuare deprimata...
Am hotarat ca nu voi mai incerca sa fac alt bebe si sper sa nu sariti cu gura pe mine, caci asa simt eu acum si m-am gandit mult si bine si nu o sa ma razgandesc prea curand.
Lau-Meli merci ca ai intrebat de mine si eu m-am tot gandit la tine zilele astea!
Pt ca am neglijat tratamentul de intretinere pt infectia urinara din cauza sarbatorilor de iarna, dupa vreo 3 sapt. de la tratamentul "de atac", mi-au revenit simptomele, asa ca a trebuit s-o iau de la inceput... Acum abia am terminat injectiile, insa ma doare fundu' de nu mai pot de la intepaturi (s-a invinetit si s-a intarit desi am tot pus comprese reci), nici nu pot sa stau pe scaun!
Acum trec pe alt antibiotic, tablete....
Sebi este bine acum, de abia de ieri s-a reintors la gradi. Ne uimeste in fiecare zi cu evolutia lui, este cel mai frumos lucru din viata noastra si ne aduce numai bucurii in fiecare zi!
Din suflet va doresc si voua sa aveti parte de copilasi minunati!
Imi pare rau ca nu pot sa va scriu fiecareia, am mult de lucru (am fost in concediu si acum am de recuperat).
Va pup pe toate!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

mcrissa, sunt doar gravida, nu si ramolita. Doamne, cat ma rog pentru tine, si pentru toate fetele de aici, cat de mult imi doresc sa fiti implinite si din punctul asta de vedere!sper sa fie un an norocos pentru toata lumea. si eu abia astept sambata (mai mult pentru sampanie, am innebunit de tot, acasa am o sticla si in fiecare seara ma surprinde sotul cu ochii pironiti in ea... si el vrea s-o desfaca si eu ma tin tare... si tot asa.am sa ma gandesc la tine pe 19 si-am sa-ti tin pumnii.
mav, chiar ma gandeam dimineata la tine, eram sigura ca esti iar deprimata. eu n-o sa sar sa te cert, e mai bine ce simti tu ca e bine, daca nu vrei sa incerci deocamdata, stai linistita. oricum, cred ca ai fi tare debusolata sa se intample acum. sau, ma rog, dupa ce termini de tot tratamentul. sper ca te simti mai bine si ca nu mai ai injectii de facut.

Mergi la inceput