Iasule, mandra cetate (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Nu se refera la noi Doamne ferste...
BANC:
Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata... nimic. Absolut nimic.

- Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau!

- Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat!

- Cum adica ai terminat???

- Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

te-a invatat cumva Amira sa te strambi asa?

Si cu asta, imi fac bagajelul si ma retrag, cuminte... O zi buna sa aveti!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ralu,sa mai vii pe la noi. Te astept diseara sa-mi tii companie la badadaiala.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ral: da, da cate am spus si eu ca nu voi face....... ehe
Informatii utile pot oferi si fetele care nu sunt inca mamici asa ca eu te pun sa promiti ca mai faci pun pariu ca obtii inf. din toate sursele.

L Carmen: desi ne incardam la piticii certati cu papa nu pot spune nimic fiindca sunt varste diferite, poate sunt si cauze diferite. Pofta mare juniorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu obliga copilul sa manance, el mananca cat poate, cat ii e foame, in afara cazului in care e bolnav, bineinteles. macar bine ca e baiat, dar daca ar fi fata nu e bine sa se insiste pe mancare. asa se creeaza dezechilibrele alimentare si problemele cu greutatea de mai tarziu.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Am dat cu ness la raceala...dar in gluma....eu sunt fan cafea, ciocolata, ness, ciocolata...etc. Am inteles ca toate fac bine la sanatate...

AZi am fost cu Otto la oftalmolog, are miopie si i-a prescris ochelari cu minus 1,5...mi se pare f. mult, tinand cont ca eu de abia o luna si ceva am observat ca se tot baga in TV....dar am spus ca traieste intens, nu ca nu vede...asa ca daca aveti dubii, mergeti din timp la oftalmolog... Nu-mi venea sa cred ca eu vad asa de bine pe tabelul ala si el nu...

Cam atat...uite am luat tinctura de propolis pt raceala mea si ceva polen, mai nou iau si coenzima Q10...ca am inteles ca e buna la cele care au ani multi in buletin, dar sufletul tanar...

Pupici si o seara placuta,
Gabriela si baietii

PS. Pentru cele care au experienta sau ceva cunostinte in legatura cu miopia...e bine sa mai merg la un medic sa compar rezultatele? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

iar nu pot sa tac si ma bag unde nu-mi fierbe oala...
Voiam doar sa zic, pentru Gabi: cand e vorba de medici si de o problema serioasa, mai ales daca ai niste dubii, e bine-venita intotdeauna o a doua parere. Nu strica. Scuze ca m-am bagat in seama iar!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Gabriela, DA. Eu port acum -4,5 dar am purtat ani de zile, chiar 20, -5 pentru ca la 9 ani o dna grabita mi-a dat repede reteta de ochelari pentru miopie de la -1 la -3... Ochelarii trebuie puratati din timp insa verifica dioptriile...

Mergi la inceput

Ei bine, am elucidat cred problema cu nemancatul. A cam slabit moatza mea - eu nu il oblig sa manance si de asta lasat in voia lui s-a subtiat... Moatza are un inceput de viroza asa ca am bagat la greu in el la echinaceea si propols si ceai de tei. Deocamdata nu are gatul rosu doar muci dar vorba lui dl dr s-a mai intarit si poate scapam mai usor de viroza asta.
In fine, dupa ce ii trece am sa ii fac niste analize sa vedem de niste viermisori sau stiu eu... in rest e ok. E la limita inferioara de greutate la inaltimea lui dar e in grafic...
Va lasam, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003

Nu se refera la noi Doamne fereste...

hihihi, chiar ca Doamne Fereste!!

BANC:
Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata... nimic. Absolut nimic.

- Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau!

- Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat!

- Cum adica ai terminat???

- Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!...

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Mergi la inceput