Iasule, mandra cetate (66)
Raspunsuri - Pagina 6
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
ei, hai, acum n-o lua si tu asa in tragic... Nu mai plange atat, ca faci inundatie... Si-asa e plin de balti de la zapada si gheata topita...
Buna dimineata, am vrut sa zic!
Ramo, merci, da' eu lapte nu beau de felul meu...
Gabi, ma vad nevoita sa refuz si ness-ul tau. Mie nu mi-a trecut niciodata raceala cu ness, sa stii
Foto Ralu
Darria spune:
tuturor ![]()
Ral, stii ca in popor este o vorba: vrei nu vrei, bei Grigore agheazma. Ei lasa, ca o sa bei laptic cat nu ai baut in viata ta. Putintica rabdare. Doar nu o sa amani o vesnicie ![]()
Felicitari pt. luna fara "drog". Eu nu reusesc. Tocmai am baut lapte
cu cafea.
Gabriela: insanatosire grabnica. Cafea pt. raceala? hm?
e o scuza buna dar nu te lasa doar cu ea.
Pana acum nu am intrebat nimic, stiu ca timpul fiecareia este limitat si cronometrat la secunda. Dar chiar nu am mai vazut de muuult timp pe aici iesencele care altadata erau constante la subiect: Nora, Danna, Aime, Carmen P, Herra, Alipiticot. Sper sa nu aiba timp datorita rutinei zilnice si nu pt. ca sunt probleme cu copilasii.
Ramonika, vad ca a aparut. Retin ca Nora inveselea zilnic atmosefera.
l_carmen2003 spune:
Mai mamici? copii vostri mananca? Al meu nu stiu din ce traieste dar ma dispera!
AM sa il duc la dr azi pt niste analize sau sa vad c emai spune si el... OFFF
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Mai mamici? copii vostri mananca? Al meu nu stiu din ce traieste dar ma dispera!
AM sa il duc la dr azi pt niste analize sau sa vad c emai spune si el... OFFF
a patit-o o cunostinta recent, cu baietelul de 8 anisori. I-a dat vitamine
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Ral, stii ca in popor este o vorba: vrei nu vrei, bei Grigore agheazma. Ei lasa, ca o sa bei laptic cat nu ai baut in viata ta. Putintica rabdare. Doar nu o sa amani o vesnicie
Felicitari pt. luna fara "drog".
Offf,
dom'le, o clipa nu ma slabestiMerci pt felicitari. De fapt, daca nu mai punem la socoteala ziua de 27 decembrie, cand am baut un fel de ness dar slab de tot... mai mult apa cu aroma de ness (ca sa termin ce mai aveam prin casa...), sunt deja in a 5-a saptamana...
Da, si eu am mai strigat dupa unele din vechile fete, dar...

Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Nu mai plange atat, ca faci inundatie...

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
quote:
Se intampla des asta?Poate e doar o perioada...Mai face si Robert mofturi,dar nu-l tine mai mult de o zi doua...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
l_carmen2003 spune:
Nu inteleg Raluca, de acnd ai tu copil de 8 anisori? Felictari!
Garbiela nu te dexminti, ca in fiecare an incepi ianuarie cu o raceala, nu? Sanatate!
l_carmen2003 spune:
Din pacate da de vreo luna il tine... nu'sh ce-o fi. Nu a fost el mancacios pana acum dar ... ma dispera.
Raluca scuze, am citit partial. Pupici. Dar poate iti vine vreo idee...
ralnied1 spune:
quote:
Nu inteleg Raluca, de acnd ai tu copil de 8 anisori? Felictari!
am precizat ca e vorba de o cunostinta de-a mea. Stiu ca discutia a fost recenta si de asta mi-am permis sa scriu.
Scuze... De fapt eu m-am bagat unde nu-mi fierbea oala.
Tu le-ai intrebat pe mamici, mai exact. E vina mea ca nu citisem tot mesajul, ci numai esenta.
Promit sa nu mai fac!
Foto Ralu