Trezit la fiecare doua ore

Trezit la fiecare doua ore | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,
Baietelul meu in virsta de 12 saptamini a inceput sa doarma noaptea cite 4-5 ore consecutive, dupa care cere sin si bea putin si adoarme inca vreo 2-3 ore. Pina aici totul bine, doar ca noaptea trecuta s-a trezit dupa 2 ore si jumatate si apoi din doua in doua ore, bea putin apoi adormea, dar se trezea iar dupa o ora jumate-doua. Sa fi fost de vina caldura ? Caci mincare i-am dat destula seara (sin + 120 ml lapte preparat) si i-am fact rutina ca deobicei (cu singura diferenta ca facuse caca dupa ultima masa si l-am schimbat dupa ce i-am spus noapte buna, apoi l-am pus din nou in pat). Poate a cerut lichid fiindu-i cald ? Vi s-a intimplat asa ceva in noptile calde ? In casa la noi erau 28 de grade...
Astept orice sfat ! :)

Adina si bebe Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Se poate sa-i fi fost cald si sa fii avut nevoie de ceiut.
Cum il imbraci de culcare? Vezi sa dea afara gazele chiar si dupa masa de la doua noaptea.
Eu cu Raducu stateam si o ora pana eructa si uite asa ma apuca trei noaptea. Numai ce atipeam ca la patru iar cerea tzatzi si iar mai dadea un gaz afara si la sase dim iar si tot asa pana pe la trei-patru luni!
Asta e sunt puiutii nostri si ne sacrificam pentru ei!

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

De cateva nopti patim si noi la fel, dar cred ca e din cauza caldurii. e obositor intr-adevar, dar nu reusesc sa gasesc alta solutie decat sa ii dau papa si adoarme imediat la loc. Alta cauza decat caldura nu vad, pentru ca altfel e activa si vioaie.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

E posibil sa fie de la caldura, incearca sa-l imbraci cat mai subtire si sa-i dai si cate un pic de ceai cand se trezeste. Eu ii dadeam lui Vladut ceai Baby drink.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Problema este ca se trezeste de 3-4 ori pe noapte, nu mai stiu ce sa fac...si inca e prea devreme sa-i dau putine cereale seara ca sa nu se mai scoale asa des noaptea...

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Adina, daca esti tare nelinistita, cere si parerea unui medic. Dar daca bebe nu arata si alte simptome suspecte, eu cred ca e bine sa continui sa il hranesti ori de cate ori cere. Hai ca nu mai ai mult, incepand cu 4 luni poti sa ii dai cereale. Sa ne tii la curent! Multa rabdare!
Cu drag,

Mergi la inceput