Cost / sedinta meditatie

Cost / sedinta meditatie | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am o nepotica care este clasa a III-a , parintii vor sa-i bage meditator la matematica si profesoara cu care a vorbit pt. acest lucru i-a cerut 30 Ron/ ora (nu pe sedinta), mie una mi sa parut destul de mult pt. un copil asa mic si mai cu seama pt. o ora.

Voi aveti idee cam ce preturi de "practica", pt. o sedinta de meditatie si cat dureaza sedinta? (eu stiam ca sedinta dureaza 2 ore).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

E mult pentru o ora. Iar sedinta poate sa dureze si numai o ora, mai ales la copii atat de mici, care obosesc mai repede. Acum...stiu eu, poate parintii vor performanta si de asta a ridicat profesoara pretul atat de mult si totusi a exagerat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Parintii nu au ft. mult timp ca sa se ocupe de copil si de-asta au ales si alternativa cu meditatia.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dory232002

Parintii nu au ft. mult timp ca sa se ocupe de copil si de-asta au ales si alternativa cu meditatia.

Dory & Alexa

Deci clar, ESTE prea mult cat a cerut, ca sa aprofundeze niste cunostinte... Hotararea apartine parintilor, exista insa profesori/invatatori buni care nu "taxeaza" atat de mult.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dar de ce vi se pare mult? intreb asta f sincer, pt ca ma pun in pielea profesoarei. Un copil mic e mai greu de stapanit decat unu mare.
apoi, voi v-ati deplasa o ora dus, una intors plus o ora cu copilul, asta inseamna 3 ore pe putin ,pt mai putin de 30 ROn?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Mi se pare mult pentru ca este mult. O fetita de clasa a treia este foarte usor sa stapanesti. Cat despre deplasare, nu s-a specificat daca profesoara va veni la fetita sau invers...Si da, eu ma deplasez pe bani mai putini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

nu vad rostul meditatiilor la clasa a III=a. Totusi, 300ron/ora se plateste incepand cu cls a V-a (si acolo zic ca e inutil efortul) in conditiile in care elevul merge la profesor si mai si lucreaza cu alti 2-4 in grupa. Cat depsre scump sau ieftin...teoretic poate scapa si cu 10 ron/ora dak vrea sa lucreze cu fetita mea (e tot clasa a III-a si se descurca f.bine la mate)!

38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile

Mergi la inceput