Nou stil de viata (167)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Mai mephalo, adicalea ce vrei sa zici acu???? Cautam iar bube sau bagam o pipa pacifista?
Io mi-s in fond o fata draguta si daca mi se pare ca-s prea intepata cand nu e cazul, iaca editez, ca nu ma doare mana, sa nu cad in pacate si sa se inteleaga ce nici cu gandul nu gandesc.
Parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza la . Dau si un ceai cald.

M-am luat cu vorba si am uitat sa-i urez lui Puskin un bun venit de la ski.

Mai mamico, nu caut nici bube, nu fumez nici pipa pacifista (ca nu sunt fumatoare, , nu din alte motive), doar iti spun lucruri pe care le-as fi facut eu.
Dar te inteleg, esti la inceput, experienta o vei acumula pe parcurs.

Delia, multumesc pentru cantecelul de leagan, , am dormit la fel de aiurea. La 6 jumate Teo era in picioare.
Beau cafeaua si mergem la gradinita.

Carina, am ochi albastri.
O saptamana usoara, , ma intreb de multe ori cum rezistati, tu si alte fete care munciti mult si n-aveti prea multe week-uri libere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna diminetza !!!

Revin mai tz cu meniul zilei de azi , acum am putina treaba !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen buna cafea eu o vreau direct in vena ca altfel nu se poate.Si iar ati scris 3 pagini si eu trebuie sa recuperez.

Deci m-ai am de impartit bice si o iau in ordine:
Cristina tort zici iti dau 2 randuri.Si baietelul arata foarte bine si mami la fel.
Tzuni la tine vin si cu maciuca la ce meniu ai avut ieri .
Claudia sa stii ca stie iti dau 2 randuri.
Si fetele sa stiti ca am fost indulgenta ca putea sa fie mai rau.

Mamicadulce ti-am zis ca nu ma bag ca sincer nu am asa de mult timp ,iar tu ai vrut singura sa iei subiectul la serifat.

Carmen de asta nu comentam eu ieri .Hai sa ne spui cum e noua zi la gradi si maine facem praf la raport.

Delia asa deci sa inteleg ca te dai la barbati fara imbracaminte.

Bafta la fetele care se apuca de daneza: Tzuni, Cornelia, Mamicadulce si daca mai e careva anuntati.

Carina pai asa ne-a fost intelegerea trebuia sa alergi nu gluma .Cand vine jumatatea acasa?

Claudia hai ca cefeluta e gata si lasa senzatiile de la RATB.

Anacezara hai cu meniu ca eu sunt gata cu bicele daca ai calcat stramb.

Laura hai ca saptamana asta te duci la sala si recuperezi cu slabitul.

Sa va zic ca aseara am visat in cele 4 ore dormite ca mancam tort si ma imaginam cum va scriam eu ca am papat tort si imi luam mustrari.Bine ca a fost dor un vis.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dimineatza si sa aveti saptamana frumoasa!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

V-am ramas datoare cu raspunsul daca mi-a placut sau nu la I.M.
Tinanad cont de faptul ca nu mi-am cumparat aproape nimik ( doar niste gablonturi de la Meli Melo ) pot sa va spun ca mi-a lasat un gust amar . Asata e parerea mea despre mall-ul din Cluj . Sa argumentez aceasta parere spunandu-va ca nu am gasit haine office decat in prea putine magazine , foarte multe haine sport cu buricul la vedere si bluze scurte sau cu decolteu adanc , marimi majoritate XS si S .... asta e .... chiar de-as fi asa de slaba nu sunt genul meu acele haine .
As fi vrut ceva de la Nichi dar erau doar 3 costume , tot atatea camasi , bluze yok , pantaloni la fel de putini . Si cam asa statea treaba si in celelalte magazine . Poate or fi si haine normale si nu le-am gasit eu , cine stie ???

Referitor la meniul de azi :
MD - cereale fitnes cu lapte
- 1 ceasca de cafea cu lapte si zahar
Pranz : - 1 sandwich cu paine dietetica , margarina vegetala si sunca din pui + 1 iaurt activia natural
Cina : - 1 iaurt cu fructe

Intre mese 1 mandarina + 1 clementina .

Sper sa raman doar la atat pentru ziua de azi !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata! Acum e iar marti raportul? am crezut ca luni, parca asa era vorba...
in fine, raportez azi 71.4, si tare bucuroasa is ca au plecat 1 kil jumate de la mine... nu stiu insa cat mai tine, stiu ca de la un moment dat mai greu se duc, ca se simt bine acolo unde is!!!
Carmen, esti la gradi? m-am distrat de Iustin ca e cu lacrimioare in ochi, mai umpic si atunci n-ai sa-l mai poti lua acasa!
Ruxandra, bine ai revenit! unde ati fost la ski? de azi incepi munca?
Laura cum esti?
Carina si tu la munca?
gusta, eu sunt prezenta la cafea, nu ai zis nimica de Mara cum e...

pup fetele si mai stau umpic in zona, apoi ma pun pe treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata, fetele si o zi buna sa aveti Multumesc pemntru aprecieri, o sa mai pun cateva poze zilele astea.

Carmen , multumim pentru cafea f. buna. Esti la gradi cu Iustin? A mai plans, cred ...dar o sa vina ziua cand o sa-ti ceara sa mearga, asa cum face Dany acum
Gusta, am primit bicele....ce au durut, asta sa nu ma mai pun gura pe dulce.
Meniul de azi:
- cafea si cereale fitness
- orez cu pui si morcovi
- 1 iaurt activia
- 1 mar si acasa cred ca am sa pap ciorba de vita si ceva fructe.
si ieri am pedalat la greu si am facut si 20 abdomene, azi intentionez sa fac la fel.
Acum la munca, am o gramada de hartii pe birou...spor la munca fetelor care sunt la servici...asta asa sa-mi fac singura curaj

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ruxandra ma bucur ca ti-a placut vacanta .Iar vanataile trec.

Claudia copilul e la fel cu tusa ,dar numai varsa si sunt multumita poate scapam si de tusa asta amarata ca sunt asa de nedormita incat ma mir cum mai functionez.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata! Haideti la cafeluta!
iar incepe o noua saptamana, cu promisiunea si speranta ca voi mai manca mai ponderat...!!!
clara, bravo, esti tare! Eu nu dau raportul azi, dar stiu cat am. Oricum, mai mult! Nu cred ca am vreo sansa nici saptamana asta; azi sau maine trebuie sa-mi vina "musafirii", so, in perioada aceea nu pot nici prea mult sport sa fac, si in plus am si o pofta de mancare sora cu nebunia! mai ales de dulce! De abia astept sa vad cum o sa ies si dupa saptamana asta!
Va doresc tuturor o saptamana cat mai buna, si cat mai putine kg!

Mergi la inceput