Nou stil de viata (167)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by hcclara

'Neata! Acum e iar marti raportul? am crezut ca luni, parca asa era vorba...

marti e zi de raport.
n-a schimbat nimeni nimic, din contra, majoritatea a votat pentru marti.

Mergi la inceput

va multumesc pentru incurajari, l-am lasat plangand.
asta e...va trece.
Gata, nu vreau sa mai gandesc, toti copiii au trecut prin asta si s-au acomodat pana la urma.

Gusta, ce papi azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

cu 2 zile de iaurt cu musli am reusit sa ajung la 64,300 insa azi am sa mananc ca un om normal... mai ales ca ieri am bucatarit... consistent.
Deci MD: cafea + ceai verde + 1 felie tarat cu capsuni!
10,00 mar
mai vad la pranz insa cred ca am sa mananc... ca vad cu halouri si am de programit o gramda... pa

Gusta, repet, da-i coplului 15 picaturi de tinctura de propolis, de preerinta inainte de culcare si da-i si mucosin cu miere - junior. Face minuni. Eu stiu prin ce treci ca am avut 2 saptamani in noiembrie in care tusea numai noaptea de la ora 2 am si nu continuu ci o data la 5-6 minute si apoi pauza... si il tinea vreo 2 ore...de mergeam pe strada si stateam si la birou cu ochelari de soare dupa 3-4 ore dormite infiecare noapte si eu si barbatu-meu!

Pa. si numai bine.

Aproppos, Carmen spuneai ceva de salam de bicuiti... Mie nu mi-ai dat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen o sa treaca ai sa vezi.
Pai ieri incercasem sa mananc numai portocale dar nu mi-a iesit asa ca ieri a fost asa
cafea ceai
4 portocale
si u pic de legume cu sos de rosii.

Azi incerc asa.
cafea ceai
iaurt degresat
2 portocale.

Adevarul ca mi-a fost greu saptamana trecuta dar sper macar ca maine cantarul sa ma bucure.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

L_carmen, te servesc acum, mai sunt vreo 3-4 felii.
Am mancat si eu una, la cafea.
Sa inteleg bine: 2 zile ai mancat numai iaurt cu musli? Ce cantitate, ti l-ai facut acasa sau l-ai cumparat din comert?
Servici usor!

Gusta, atat iti spun: ai grija ce mananci, te infometezi, kg se vor topi repede si tot repede se vor pune la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

l_Carmen am retinut cu propolisul dar sincer nu cred ca gasesc aici asa ca trebuie sa o rog pe mama sa imi trimita.

Carmen trec printr-o perioada super naspa de mult nu am avut asa ceva si as fi in stare nici sa nu mananc crede-ma.Ieri pana la 2 nu mancasem nimic si la fel sunt si acuma nici foame nu imi e.In schimb am numai pofta de interzise de asta incerc sa bag ceva ca imi dau seama ca nu fac bine dar nu pot.Mai dami macar cateva zile si dupa sa vezi ca revin la normal.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by gusta

l_carmen am retinut cu propolisul dar sincer nu cred ca gasesc aici asa ca trebuie sa o rog pe mama sa imi trimita.

Tinctura e propolis se gaseste in farmacii/ plafare/ magazine naturiste... eu de acolo iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen, un pupic pentru Iustin si tie multa rabdare iti doresc trebuie sa ai cu carul.
l_Carmen, 2 zile ai mancat numai iaurt cu musli? Eu nu pot o zi sa mananc numai un aliment, dar doua...Aveti grija cum mancati, va puteti alege cu serioase carente de vitamine, o stiu din proprie experienta
Gusta asa este, cand ai probleme nu-ti mai arde sa mananci, dar ai grija de sanatatea ta
Eu sunt in pauza si am papat orezul, tare bun a fost Acum imi aduc mancare in sufertas, ca nu mai tine.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Ruxandra: welcome back! Si eu abia astept un weekend la munte (in 1 februarie).
Carmen: albastri frumosi si ageri . Apropos de rezistat: imi place ce fac si material e foarte multumitor asa ca merg inainte cu capul sus. Ca sa iti dau o idee mai clara: ma trezesc in jur de 7, pregatesc masa la copii (copil si sot) si pe la 8.45 plecam de acasa la gradi si la munci. De la munci plec dupa 6 (in general pe la 7 si ceva) o luam pe copila si pe la 8 ajungem acasa. Acasa mai fac ce mai apuc (de aia m-am automatizat la greu si in bucatarie), culcam copilul si mai stam si noi la taclale, sport, munca uneori daca mai avem ceva de facut. M-am obisnuit asa si cred ca m-as plictisi altfel .
Ana: asa cum ti-am zis nici mie nu imi place in Iulius. Data urmatoare mergi la Polus, e mult mult mai fain.
Marilena: si eu la fel ca si Carmen iti spun ca e prea putin ce mananci tu. Dar te mai las un pic daca zici ca iti trece
Claudia: bravo! Sa dai si maine raportul ca sa fie la zi, zic eu.
Laura: hai aduna-te si tine-te de treaba.
Meniu:
cafea si activia
salata de telina cu ananas
para si mandarina
spanac fara carne, o pruna si 2 biscuiti inegrali
Revin mai tarzior,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Carina , mersi de pontul cu Polus , am fost deja inainte de Craciun si acolo am gasit cate ceva pe gustul meu .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput