Nou stil de viata (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Hello!

De azi mananc si mai putin!
S-au terminat bunatatile care mai erau prin frigider.Mai am doar o bucata de peste afumat pe care o s-o fac cu ceapa.

O sa mananc carne doar in wk.

Am facut o tocanita de pleurotus si nu s-a atins nimeni de ea.O sa ma sacrific eu saptamana asta .

Mi-am pus azi niste blugi noi pe mine si parca as fi incorsetate .Nici nu sunt elastici. E groasa treaba.Sunt masura 33 in inci.

Meniul de azi

MD cafea, ceai verde, seminte crude de dovleac
P Salata de legume fara sos (imi cumpar)cu tofu(mi-am adus de-acasa)
C tocanita de ciuperci

Nu am citit din urma inca.

Gusta, esti cam pesimista de felul tau. Daca n-are nimic la plamani o sa-i treaca tusea. Mai ai putina rabdare. Lui Sabin ii dau doar Plantusin.Ii trece tusea intr-o zi.

Anda,uite asa se duc vietile noastre...servici, putin cu copilul...

Carmen, sunt mamosi baietii tai? Care mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata dragelor
La micul dejun am mancat mandarine si mere
Da nu stiu ce-o sa inghit in restul zilei.

Carmen ce mare s-a facut Iustin l-am vazut duminica la kidsland. Si Lucian a slabit doamne! Jos palaria ptr. ambitie. Eu la Dragos n-am nici o pretentie deocamdata ca abia s-a lasat de fumat si ar fi prea multe deodata.

revin

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doroty, Iustin e mamos si ft. sensibil. Teodor e mai dur si il prefera pe taica-su.
Vai, ce putin mananci si tu, ce bine ar fi daca as rezista si eu fara carne. E bun sosul de tofu?

Delia, ai vazut "Atonement"? Ti-a placut? A luat Globul de aur pentru cea mai buna drama. E atat de trist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Hopes
Si Lucian a slabit doamne! Jos palaria ptr. ambitie. Eu la Dragos n-am nici o pretentie deocamdata ca abia s-a lasat de fumat si ar fi prea multe deodata.

da, are vointa, si-a pus in cap ca trebuie sa slabesca si asta face. Ma uimeste si pe mine, eu mai ciugulesc cate ceva dupa ora 18 (o muscatura din banana, cateva bobite de strugure, juma de mar...etc), el nu bea decat apa. A slabit 3.5 kg in 3 saptamani.

De cand s-a lasat Dragos de fumat? Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, natiune!

N-am avut timp sa fac cumparaturile pt daneza, asa ca n-am inceput-o de azi!

Revin. Sunt la munca.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Mie mi se pare ca a slabit mai mult
Bravo lui.
Dragos are 3 luni de cand s-a lasat. S-a ingrasat cu 1 kg. dar...are destul oricum. 90kg. Asta e. Acu s-a lasat si el de paiine total nici supe si borsuri nu mai mananca cu paiine. Sa vedem ce iese

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si de la mine. N-am avut timp sa intru in weekend dar promit sa recuperez azi cu cititul si scrisul.
Pentru raport : 88.8 . Is tare mandra de mine.
www.thedailyplate.com is working. Plus ca am luat in weekend o cutie de cereale de la Kellogs si mi-au dat grauit un "pasometru" (?). Parca asa ai zis ca se numeste Tzuni? In orice caz ieri in mall si la cumparaturi am facut 1421 de pasi. Not Bad! Asa fac eu in fiecare weekend daca nu si mai mult. Plus ca am luat scarile. Nu des, o data pe zi dar e ceva.
Revin de la munca, dupa ce va citesc.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Zuzi felicitari pentru reusita si la mai mare Vad ca v-ati cantarit de azi, nu ati mai avut rabdare pana maine Dabea astept si eu sa vad cat arata cantarul maine dimineata, am mari sperante.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

deci doua zile cu iaurt si musli; amestecate de mine ce e drept
eu iau pilule de gikobiloba, otet de mere si ulei de catina... zilnic

uitati ce am primti de la sotul meu:
De pe net: "Ciocolata este o leguma. Ciocolata se obtine din boabele arborelui de cacao. Boabele sunt un tip de "legume (verzituri)". Zaharul se extrage din sfecla de zahar. Ambele apartin deci categoriei "legume (verzituri)". Concluzia este: ciocolata este o leguma.

Cercetand mai departe... Bomboanele de ciocolata contin lapte. Deci, bomboanele de ciocolata sunt bune pentru sanatate. Stafide, visine si capsuni inmuiate in ciocolata se socotesc fructe, deci mananca cat de multe ai chef!"

Nu comentez corectitudinea si nici logica dar e scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Am rezistat eroic, cand am iesit sa-mi iau salata, patiseriilor aburinde.
Totusi mi-am luat si o para din care mananc acum.Ca nu mancasem nici un fruct azi.

Carmen, tofu e branza de soia.Asa de greu s-a gasit in perioada postului...E foarte satioasa, contine proteinele de care ai nevoie.

Zuzilici, bravo!

Criscosty, !

Mergi la inceput