Nou stil de viata (167)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Noapte buna dragelor!
Am culcat copilul intr-un final si merg si eu imediat ca nu mai pot.
Maine stau numai pana la 3 la munca ca merg dupa sot la aeroport si ii facem copilului o surpriza si o luam noi de la gradi.
Meniul meu de azi:
activia, cafea, mandarina
salata de cartofi si piept de pui fiert
para
o mana de fistic, 2 biscuiti si acum cateva linguri de inghetata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

TZUNI, iti tin pumnii!

Plec la culcare, maine am primul examen la faultate.
Va pup si noapte buna!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza! Cine vrea /ceai?

Carina, sa aveti o zi frumoasa.

Delia, ....si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa...te-am auzit, ca prin vis, .
Spor la invatat.

Nastad, bafta la examen!

Tzuni, ma gandesc la tine. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata fetelor
intru si eu rapid pt. ca ieri nu am avut chef de scris (de citit v-am citit toate postarile). Am avut o zi grea, am ajuns acasa la ora 21.00 si azi e ziua cea mare. Inca nu stiu daca voi merge sau ma voi reprograma. Probabil voi merge (ca rusii nu mi-au venit, doar acele scurgeri care ma scot din nervi).

Am uitat de raport: 65.5 kg
Foarte bine, dupa cat de umflata ma simt si dupa abaterile pe care le-am avut.

Va las acum, ca tb sa merg la servici
Revin mai tarziu sa postez meniul.

Tzuni, gandurile noastre bune sunt indreptate catre tine. Bafta si tinem pumnii!

Pupici si sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Tzuni multa bafta sia sa dea Dumnezeu sa iasa cum vrei tu!

Eu la cat dorm si la cata treaba am la scarbiciu si la ce stress in general sigur slabesc cat trebuie insa probabil imi aranjez si stomacul/ficatul...

Cardul era de credit il foloseam doar pt cumparaturi si l-am folosit fara probleme in strainatate si tara pana pe 6 ianuarie cand cineva a extras 41700 ron = aprox 1200 euro... din tara de la un atm. Acum noi nu am scos numerar niciodata de pe cardul respectiv pentru ca era ca o rezerva, ma rog... stiti cum e pentru cazul in care... si cum de a putut lua repsectiva persoana printr-o singura extragere 4170 ron nu stiu fiindca limita e de 3000... oricum e ceva dubios. Cardul era Master de la Raiffeisen... si spun asta pt ca m-a enervat tanti-vacutza de care spuneam- de la ghiseu care dupa ce a vorbit o gramda la telefon cu Bucurestiul si am vorbit si eu si am completat o gramada de hartii m-a intrebat de ce am semnalat abia pe 14 ianuarie problema cand banii au fost luati de pe 6 ianuarie! Uite de aia...
In fine, cica se vor rezolva problemele insa dupa ce ii recuperez imi inchid cardul la ei. Si contul. M-au scos din sarite.

Carmen Mephala- e mai greu la grupa mica. Ideea e ca daca cedezi o data vei continua sa cedezi pentru ca el va face ce va putea sa cedezi fiindca a vazut ca se poate. Alex nu a avut probleme cu gradinita la inceput. Ba chiar in prima zi imi spunea sa plec sa vin mai tarziu sa il iau... dar la un moment dat cineva l-a suparat - un dl director handicapat... am mai povestit la alt subiect despre asta - si nu mai voia la gradinita. Ajungeam la gradinita bine merci si apoi incepeau lacrimile:" o sa imi fie dor de tine, nu pot sta fara tine, te iubesc mami... nu ma lasa ca mor fara tine... etc". Am fost sfatuiti sa nu cedam si am rezistat cateva zile apoi l-am luat acasa! Atat mi-a trebuit! In fine, pana la urma am reusit sa depasim momentul cu ajutorul unui coleg de al lui - Alex era aproape cel mai mic din grupa si cumva reusise sa se faca iubit de colegi. Si intr-o dimineata au venit coelgii si l-au inconjurat si l-au pupat si gata.... a uitat de mine si a plecat fara lacrimi in clasa... probabil daca dupa a doua- a treia repreaentatie nu cedam si il lasam totusi la gradinita fortat nu s-ar fi prelungit atat perioada de "NU" la gradinita...

Raportul de azi:
Aseara la ora 16,00 para iar la cina: salata de pui cu rosii si castraveti si ceapa;
Azi dimineata musli cu sana;
Pentru pranz tot musli si sana intentionez.

Eu iau pilule de otet de mere si de ginkobiloba zilnic...
Gata va las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mamica dulce nu ma descuraja... am raportat 64,800 kg adica atat aveam luni... nu ma lasa tot la 66 ca fac depresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna dimineata, sa aveti o zi cat mai buna
Carmen, am servit cafeaua, multumim frumos Sper ca Iustin nu a mai plans asa de mult azi, multa rabdare iti doresc.
Tzuni, ma gandesc la tine
Nastad, bafta la examen.
Gusta, ce mai face Mara?
Carina, nu stiu cum rezisti in ritmul asta, dar cum ai scris si tu, cred ca te-ai obisnuit. O zi buna si tie
Pup toate fetele, ma apuc de treaba acum.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Criscosty, o zi buna si tie.

L_carmen, suntem hotarati amandoi si n-o sa cedam.

Cornelia, felicitari pentru kg. in minus. Am inceput cu dreptul concursul.

Gusta, hai la cafea, se raceste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Multumesc pentru incurajari!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

neata
Tzuni suntem cu ganduri bune spre tine. Sunt sigura ca va fi bine.

Meniu:
=Portocale
=un ou fiert cu o bucatica de gratar, telemea, ardei si castravete.
= nu stiu nimic. Legume mexicane probabil dar nu stiu ce asez langa ele

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput