Nou stil de viata (167)
Raspunsuri - Pagina 21
Hopes spune:
Am o problema
Cand am intrat pe site am vazut articolul "trecerea de la biberon la cana" .
Copilul meu are 2 ani si-o luna si e incontinuare la biberon. Seara la culcare baga un biberon de 250 ml. Dimineata altul de 250ml. Ai vostri cat au stat la biberon? Si mai ales cum i-ati dezvatat? Ca de fapt problema nu e neaparat biberonul ci mancatul la culcare. Sau ambele. Am ametit![]()
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
gusta spune:
Neatza sunt aici la cafea cu voi.
Carmen mai esti ?
Anda ma bucur ca ii faci copilului surprize iti dai seama ce se va bucura.
Vad ca multe fete au slabit si ma bucur suntem in forta in concursul asta.
Hopes eu ii dau Marei inainte de culcare lapte in cana cu cioc si din aia bea si are 2 ani si 8 luni.
Delia diseara promit ca stau sa imi citesti povestea.
Tzuni sunt alaturi de tine hai ca astept vesti.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Hopes pai ce sa mai zic de Dany, care are 4 ani si inca bea cu biberonul
Ma dispera, la fel bea si el dimimneata si seara. Am incercat de mic cu fel si fel de cani, cu cioc, fara cioc...n-a vrut si pace. Am intrebat si pediatrul, mi-a zis ca nu este bine, dar daca tine tetina in gura doar cat bea laptele sa-l las asa, decat sa nu bea...Mereu ii zic ca este barbat acum, ca este rusine....sper sa-l conving pana la urma.
Gusta cred ca nu ai citit mesajul meu...ce face Mara? Mai bine?
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
mephala30 spune:
Marilena, sunt in zona...
Hopes, Iustin a renuntat sigurel la biberon, i-am dat din canita lapte/apa/suc si a uitat repede de bibe. Nu-mi amintesc prea bine cand a facut-o, parca pe la 2 ani si vreo 3-4 luni.
Ideea e sa nu-l fortezi, daca plange inseamna ca nu e pregatit.
hcclara spune:
Buna dimineata!
Carmen, multumesc de cafea!!!
Tzuni, cand m-am rugat la DD azi dimineata, v-am pomenit si pe tine si Maria...ai sa fii o mamica tare buna si fericita, asteptam vesti de la tine!
Carmen si Ruxandra, daca ziceti ca nu am mancat mult, va cred...dar eu ma simtem ca un balon, sunt si constipata in ultimul timp si nu stiu de la ce, trebuie sa-mi cumpar niste prune uscate!
Nastad, bafta la examen!
Hopes, al meu face luna viitoare 2 ani, dar si eu ii mai dau cu sticla, mai ales noaptea daca se trezeste, insa bea tot si gata, nu se joaca cu biberonul! El suzeta nu a avut, asa ca il mai las putin cu sticla! Lui Marc i-am aruncat-o putin dupa 2 ani si apoi a inceput sa bea in cana cu paiul!
Delia, spor la invatat!
Eu ma duc pana in oras, trebuie sa cumpar un cadou pt o fetita din grupa lui Marc, maine e ziua ei si Marc e invitat!
Cu meniul revin deseara ca nu stiu ce mananc, am ciuperci, le-as fi facut umplute dar nu stiu cu ce...ma mai gandesc!
si o zi buna!
mephala30 spune:
Vad ca am umplut 21 de pagini, Mamicadulce mi-a dat pm ca este ocupata, are niste treburi urgente de rezolvat, deschid eu subiect nou sau se ofera cineva?
Delidana spune:
Carmen, cred ca iti revine onoarea. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Hopes spune:
BUn, m-am mai linistit![]()
Insa ce faceti cu olita, ca daca bea lichide la culcare clar face si pisu, nu?
Ai de capu meu
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
gusta spune:
Crys am citit mesajul tau si Mara la fel chiar dimineata mi-a tras o varsatura .
Hai Carmen cu capitolul ca nu imi place cifra din fata numelui meu
.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Carmen vb. Deliei...ai onoarea
Hopes dupa ce bea laptele, dany se mai duce o data la baie, ca sa fie el sigur ca nu se mai trezeste peste noapte
Dar Dany este mai mare,pe Eduard ar trebui sa-l pui tu pe olita inainte de culcare.
Gusta imi pare rau ca tot nu este bine, sa speram ca v-a trece curand
Dar poate este cazul de ceva antibiotic, poate are si ganglionii mariti. Am patit si eu cu Dany sa tuseasca mult, fara febra si cand am fost la pediatru avea ganglionii si amigdalele marite.
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community