Nou stil de viata (167)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza slabutelor si multumesc de cafea Mephala. Parca vad c-o s-avem numai flori in listuta. Felicitari tuturor fetelor care-au slabit.

Gusta imi pare rau de talal tau si sper sa nu mai primesti vesti rele tot anul ca la tine deja s-a facut norma la capitolul asta.

Tzuni succes cu daneza. Sincer nu cred c-as putea s-o tin. Dar si daca m-as ambitiona (s-o tin), sunt convinsa c-as slabii cu ea si mi s-ar schimba si metabolismul sigur.

Puskin felicitari pentru slabit si-o zi usoara iti doresc.

Gety, wow, felicitari. De-acum am sa-ti urmaresc si eu meniurile ca la asa performanta mai ca ma bate gandul sa tin si eu dieta ta.

Cami mi-e dor de tine. Sper sa nu ne uiti si sa mai postezi din cand in cand.

Claudia succes cu ceaiul. Poate ca-i prea concentrat de nu poti sa-l bei. E chestie de gust in orice caz. Cum noi bem cafeau neagra cateodata si nu strambam din nas, asa s-au obisnuit si vecinii tai sa bea ceaiul.

MamicaDulce astept sa ne spui cum a fost la cursuri. S-au comportat bine noii tai elevi?

Fetelor tre' s-o tai la munca asa ca va urez o zi cat mai buna.

p.s. Carina ai vazut intrebarea mea?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Zuzi, si tie servici usor

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor, mi-e un somn de mai am putin si adorm cu capul pe birou.
Meniul meu s-a modificat, in sensul ca la pranz am papat snitel din piept de pui si nu vita cu legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by CRISCOSTY

Zuzi, si tie servici usor

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Crys multumesc frumos!

Madelaine desteptarea!

Am uitat sa precizez ca aseara am mancat la cina salata verde cu tuna light(in apa).
Raportul meu pe ziua de azi: 88.4 kg.. MamicaDulce sau Mephala (daca deschizi nou subiect) va rog sa-mi treceti noua greutate. Cu toate ca nici cu cea de ieri nu mi-e rusine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Eu cu steagul alb.
E de jale!Am crezut ca mor.O saptamana in care "musafirii" mei m-au nenorocit.Nu gasesc cuvinte sa spun cat de rau mi-a fost si cat de mult singe am pierdut.
Dar tot nu ma opresc.Incep dieta ca nu se mai poate.
Am spus daneza, DANEZA o sa fie.Sper sa reusesc sa-mi cumpar ingredientele si START de maine.Cel tarziu joi.
Va las ca are sotul de reparat un alt calc si apoi recuperam copilul de la gradinita si plec sa-mi vad soacra...are pofta sotioru de niste carnita afumata.
Revin mai tarziu.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici
[
Madelaine desteptarea!

Off...zuzi..mor de somn aici...
O zi buna la job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Madelaine eu te servesc cu o cafea daca vrei ca mi-am facut si mie una poate poate pleaca somnu.

Zuzu si eu sper sa fie ultimul hop ca daca nu auzi de una care o sa plece goala pe strada aici in olanda.

Multumesc de mesaje pentru tata ,e acasa ca nu a vrut sa stea la spital si cica de dimineata ii mai curgea sange si trebuie sa stea cu punga de gheata.Cred ca mai tare ma doare ca nu sunt cu ei si nu ii pot ajuta.Bine macar ca l-am auzit la telefon si m-am mai linistit .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pentru raport: 65,5 kg, adica - 1,8 kg.
tuturor si in mod special colegelor mele de echipa Violeta si L_carmen si cate o tuturor celor ce au slabit!
Gusta sanatate multa tatalui tau!
Zuzilici ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca ... cred ca vin de Paste in Canada, sa reiau sirul investigatiilor; nu ma pot opri aici! Si felicitari pentru mobilizare!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Madelaine eu te servesc cu o cafea daca vrei ca mi-am facut si mie una poate poate pleaca somnu.

Marilena si Mara Augusta

Saru'mana...la cafea am apelat si eu..dar iau si de la tine un pic...ca este mai buna in 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Zuzu: nu am uitat, iti raspund dar pe diseara ca acus nu am timp nici sa merg la baie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput