Nou stil de viata (167)
Raspunsuri - Pagina 17
l_carmen2003 spune:
deci am iesit la raport, azi dimineata aveam 64,800 kg... ce e drept am mancat aseara tortulet si o felie de placinta cu carene care cred ca s-a asezat cu grija...dare eram asa de furioasa incat nu mi-a pasat... deci asta e...
sa va dau o idee de nervi,s a iti vezi cardul hackerit... si sa te sece si o vacautza de la banca... in fine, nu depinde de ea si sper ca se va rezolva cumva insa m-a secat...
revin maine, cum azi am mancat doar musli si iaurt - mai am de dat jos si tin sa dau jos, caci in februarie ma duc la plaja - mama sper sa se rezolve pana atunci si cu cardul ca nu stiu cum ma transport cu bani altfel prin tari straine... trebuie sa slabesc.
asta-noapte nici nu am prea dormit caci fiu-meu a avut cosmare si la cat stress am eu zi cu zi, daca ma trezesc aleluia cu somnul, probabil am sa ma mandresc curand... cu mai putine kg... ca perimetrele nu le voi mai obtine decente in viata asta.
va pa.
oricum la scazut in perimetre nu ma inscriu ca nu imi iese. stau toata ziua l acalculator si si nu am voie sa fac efort...
chiar pa deocamdata.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Zuzilici ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca... cred ca vin de Paste in Canada, sa reiau sirul investigatiilor; nu ma pot opri aici! Si felicitari pentru mobilizare!
Cami
Ei asta da veste buna.
Te-astept cu drag si sper sa fiu deja la casa mutata pana atunci. Cand cade pastele anul acesta? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
au inimioara meaaaa, 10 pagini de luni pna marti? uff
Carina, nu e ca nu va iumbesc, imi mentin declaratiile, dar intru aici in pozitia ghiocel, uite si tu, ca nu fac fatza distractiei 
Ruxi (puskin), cum de n-ash scrie mai mult, dar drumurile ma omoara, de la un topic la altu
si de la o fereastra la alta, ioi ioi...sper sa vina vremuri mai bune!
Delidana, mai bine zi ce filme ai mai vazut. Io am mers la National Treasure, nu am mai fost de ceva vreme la cinema, dar citesc mult, m-am profilat extrem de hotarat pe subiectul vampiri. Mi-e greu da nu ma las
.
si in loc sa zic de mancare iaca despre ce vorbesc eu... cre ca de maine va zic si ce mananc, dar oricum vad ca voi mancati mai interesant ca mine...
Roxa
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
deci am iesit la raport, azi dimineata aveam 64,800 kg... ce e drept am mancat aseara tortulet si o felie de placinta cu carene care cred ca s-a asezat cu grija...dare eram asa de furioasa incat nu mi-a pasat... deci asta e...
sa va dau o idee de nervi,s a iti vezi cardul hackerit... si sa te sece si o vacautza de la banca... in fine, nu depinde de ea si sper ca se va rezolva cumva insa m-a secat...
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
Carmen2003 imi pare rau c-ai avut cardul hackerit. E vorba de credit card sau de debit? Oricum nu mai conteaza, sper doar ca pierderea sa nu fie prea mare.
Se pare ca esti ca mine... cand esti nervoasa mananci.
Ce bine-ar fi sa fim pe invers cum e Gusta Succes la slabit si sa pleci la mare o silfidutza asa cum iti doresti.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
Tzuni spune:
Va salut.
Raportez: 68 de kile
Am emotii mari si am nevoie de ajutorul vostru
, de gandurile voastre bune, maine, la ora 8.30 dimineata, cand merg la tribunal pt incredintarea copilului. Sa fiti cu gandul bun indreptat spre noi! va multumesc.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ina C spune:
Tzuni, o sa ma gindesc numai la tine miine!
Nu am mai intrat de multa vreme, insa acum mi s-a facut dor si hop...direct la cererea lui Tzuni.
In sfirsit, am inceput si eu sa ma simt omeneste...ca tare greu a mai fost.Am luat pina acum 2 kg, putin fata de prima sarcina.
Ma bucur ca sunteti in forma si va doresc sanatate , atit voua cit si bebeilor, si mult succes in lupta cu kilogramele!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
12+
Zuzilici spune:
Tzuni, Doamne Ajuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
Delidana spune:
Tzuni, ma voi gindi la tine miine dimineata. 
Carmen2003, cum ai avut cardul hackerit? Ce s-a intimplat?
Zuzi, vad ca esti activa azi. Ce-ti mai face pedometrul? ![]()
Gusta, Carmen,
.
Raportez si eu: stagnare. Am pus la loc kilogramul de care scapasem zilele trecute. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan