Nou stil de viata (167)
Raspunsuri - Pagina 18
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Zuzi, vad ca esti activa azi. Ce-ti mai face pedometrul?
Raportez si eu: stagnare. Am pus la loc kilogramul de care scapasem zilele trecute.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
momentan se relaxeaza ca-s la munca si-s cam lipita de calculator...dar recuperez eu cand scap de-aici.
Dar nu-mi mai aduc aminte exact cati pasi ama facut ...Tu ce mai faci? Esti bine? Cum merge scoala?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
doroty spune:
Buna seara!
Raport: 75 kg adica -1 kg
Ati scris 12 pagini in 24 de ore???!!!!!
Subiectul deja ma depaseste!
Ina, scuza-ma ca am fost cam ocupata in ultimele zile. Esti bine sanatoasa si tu si bebele? Stii daca e fetita sau baiat?
Tzuni sunt cu gandul alaturi de tine!
Meniul de azi:
MD mar, cafea, ceai verde, 50 g de migdale
P salata verde, ardei gras, tofu cu marar, pachetele chinezesti cu legume( au comandat colegele mele la restaurantul chinezesc si nu am rezistat)
C tocanita de ciuperci, bere![]()
mephala30 spune:
Tzuni, ne rugam sa fie totul bine.
, suntem alaturi de tine.
Delia, te salut si eu.
Gusta, imi pare rau pentru tatal tau. Nu te consuma prea tare, putea fi mai rau. 
Doroty, felicitari pentru minusul de saptamana trecuta. 
Ina, ma bucur ca sunteti bine, tu si bebe. 
Daca nu ti se facea dor de noi, nu mai stiam nimic despre tine.
Felicitari fetelor care au slabit. Bravo,
.
Meniul:
-cafea
-activia cu musli, telemea cu rosie
-ficatei de pui, o felie de paine, salata de varza
-struguri
Delidana spune:
quote:
Originally posted by doroty
Buna seara!
Ati scris 12 pagini in 24 de ore???!!!!!
Dependenta isi spune cuvintul.
Zuzi, sint bine, scoala imi maninca tot timpul. Si forumul, bineinteles.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
CRISCOSTY spune:
Tzuni, iti tin pumnii maine si ma voi ruga ca totul sa iasa bine
Merg sa pedalez acum.
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
carina spune:
Vreaaaaau acasa! Mai am de lucru o tona si nu stiu ce sa fac cu prunca si imi e ciuda de mor.
Marilena: te pup si sanatate tatalui tau
Tzuni: ma gandesc la tine.
Revin mai tarziu daca ajung si eu acasa la un moment dat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Carmen asa am zis si eu ca putea sa fie super naspa si ma bucur ca totusi e bine.Ce film vezi diseara.
Carina sincer nu stiu cum de rezisti .Multa bafta sa scapi mai repede si sa te duci acasa.
Crys bafta la pedalat.
Tzuni eu tin pumni si cum am mai scris maine vreau sa iti zic mamica.
Delia ce te-ai hotarat sa faci.
Doroty noi vrem sa iti dam material de studiu.
Zuzulici cred ca ai facut ceva pasi daca ai ars asa de multe calorii.Eu depinde la stepper in 10 minute ard 100 calorii dar curge apa de pe mine.
Ina ma bucur ca sunteti bine.
Hai cine mai vine a un pic de vorba.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Marilena[/b] de obicei merg destul de mult pe jos dar niciodata nu am stiut exact cum stau lucrurile, pana cand nu mi-am luat minunea asta. ![]()
Si zi asa ai chef de vorba? Nici un serial interesant in zona?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Gusta, ce sa fac, m-am apucat de citit cursurile/invatat. ![]()
Spor la pedalat, Crys.
mamica dulce spune:
Buna seara fetele, vad ca ati avut ceva activitate astazi.
Si eu la fel, sunt franta de oboseala. M-am culcat aseara pe la 1 si m-am trezit la 7, la 8 jumate am fost la o gradinita si am avut cursul, a fost super, copilasii(7 bucati) au fost super dulci, sper sa-si mentina comportamentul si la urmatoarele lectii. Din experienta mea cu pruncii le trece cumintenia dupa ce se obisnuiesc cu shefa noua. Deci la 10 am fost inapoi acasa si pana la 11 am bagat smotru non stop accelerat in sufragerie, bucatarie si baie pentru ca efectiv mergeam tzopaind, ca la nebuni, asa o dezordine n-am avut niciodata. Responsabil fi-meu si forumul, ca ieri seara am stat lipita de monitor.
La 11 am fost gata si la propriu si la figurat si am avut lectie cu o doamna draguta care m-a dus apoi in oras, l-am luat pe Marc de la gradi la 1 si m-am dus la celalalt curs, la scoala privata, tot pentru copii. 3 copii cu tot cu fi-meu, dar am crezut ca fac ca trenul din motive de o pustoaica de 4 ani cu deshtele in gura care spunea de sub masa ca nu vrea sa faca nik.
Fi-meu a fost fascinat, i-a placut mult de tot, a invatat azi in jumatate de ora sa numere pana la 10, plus vreo 10 cuvinte legate de corpul omenesc, plus un cantecel...nu mi-a venit sa cred !
Apoi am fugit la scoala de dans si aici incepe circul ca dupa toata fericirea si nerabdarea a izbucnit juniorul intr-un plans cumplit, ca nu e scoala de pe dvd-ul lui si o juma de ora mi-a bocit in poala si pt a doua jumatate de ora am bagat un santaj micutz, daca vrei la MAc atunci misca-ti fundul si danseaza si a avut efect imediat si s-a si distrat ca-n filme, abia asteapta saptamana vitoare. Apoi prin lapovita si vant 2 km pe jos pana la autobuz si Mac (unde n-am mancat decat cativa cartofi) si acasa direct in cada fierbinte, sunt epuizata.
Mersi fain de rapoarte, intru sa modific de indata ce raporteaza toata lumea Astept pe Cornelia, Mik si parca mai era cineva, nu stiu, trebuie sa recitesc ultimele pagini, va dau ragaz pana maine dimineata, de acord?
Apropo, raportul meu e nasol -stagnarela 79.
Va pup, ma duc sa culc copilasul si in caz ca nu adorm inaintea lui ma intorc la voi.
Tzuni du-te relaxata, si vino repede cu vesti bune. O sa ma gandesc la tine. Te imbratisez cu drag.