Nou stil de viata (167)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by gusta

Anca notat si clar ca maine pap spanac.Si eu sunt moldoveanca dar la mama acasa nu am mancat spanac si acuma as incerca.

Claudia mi-a mers la suflet pupicul.

Deci sa inteleg ca mesajul era mai dur si a fost reeditat si as trebui si mai tare sa ma supar.

Marilena si Mara Augusta

Nu-ti mai fa griji ca ai destule, deja. Asa cum s-a mai discutat pana acum "Totul e bine cand se termina cu bine"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Hmm! Vorbiti aici de spanac si eu chiar am in congelator vreo cateva cutii. Saptamana viitoare asta am sa fac. Spanac cu gratar de vita. Merge nu? Poate daca ma razgandesc am sa fac ceva spanac chiar in seara asta.

Anda multumim de reteta si multumesc de . Te-astept aici dupa dus si ...
Totul e bine cand se termina cu bine

Mephala mi-a placut fraza asta.
MamicaDulce multumesc de PM. Succes maine si fi barbata! N-ai tu frica de niste copilasi, nu?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Imi pare rau c-ai inteles asa, insa de ce sa nu recunoastem ca de cand a preluat Anca subiectul, unele fete n-au facut decat s-o descurajeze, cand ea de fapt n-a avut decat intentii foarte bune. Si mie mi se pare normal s-avem grija de subiect prin rotatie. Acum e OK! pentru tine pentru ca inca n-ai inceput munca. Sunt convinsa ca in septembrie o sa se schimbe situatia si probabil ca n-ai sa mai ai la fel de mult timp liber ca acum. O sa vedem atunci cum va fi.

sa lamurim lucrurile pe puncte:

1. cum va fi din septembrie?
Vom trai si vom vedea,
N-am un serviciu solicitant ca al Andei (asta imi vine acum in minte), voi lucra 4-5 ore pe zi, deci, s-ar putea sa am acelasi timp la dispozitie.
Pe de alta parte, exista si varianta pe care o spui tu, in cazul asta se vor vedea persoanele cu dragoste fata de subiect. Caci ele vor tine lista...

2.care sunt fetele care au descurajat-o pe Anca?
Si, mai ales, cum au facut asta? Ma gandesc ca fiecare a zis ce a simtit la momentul respectiv...nu insist, sunt destul de clare postarile...

3. am spus eu ca nu mi se pare normal sa tinem subiectul prin rotatie? unde?
Am spus ca-mi place ce fac si o fac cu drag, fara sa ma plang.
Cine a avut grija de lista si de subiect, stie cata munca implica.

edit: am citit postarea Andei, am inlocuit Carina cu Anda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Anda, multumesc... si reteta ta am sa o incerc si eu! tot singure sunteti? nu s-a intors sotul tau?

Insa tot sunt curioasa cum il face si Ruxandra, poate maine daca are timp sa ne posteze! mie spanacul aici nu-mi prea place, iar eu de obicei il fac cu lapte si usturoi!

Noapte buna fetele si sa ne auzim maine cu bine la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
nervi de otel maine, daca n-ai mai lucrat cu copii mici, vei avea nevoie de cat mai multi...nervi de otel, desigur.

Mi-am facut antrenamentul la subiect, mersi frumos
Glumesc desigur.
Cert e in seara asta n-am facut nimic, am pandit doar subiectul, casa e absolut pe dos, e jale!!!(imi permit ca e consortul in turcia), mi-am neglijat copilul si nici n-am pregatit nimic pe maine.
Va pup, ma duc la dush si la hartii acum ca eu am probleme mari cu trezitul dimineata.

Noapte buna, pe maine seara.

Mergi la inceput

nici mie nu-mi place spanacul, prefer sa nu mananc nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Noapte buna va doresc si eu si ne auzim maine dupa ce duc copilul la gradi cu raportul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce

quote:
nervi de otel maine, daca n-ai mai lucrat cu copii mici, vei avea nevoie de cat mai multi...nervi de otel, desigur.

Mi-am facut antrenamentul la subiect, mersi frumos
Glumesc desigur.

asta numesti tu antrenament?
imi place ca esti optimista.

Mergi la inceput

noapte buna si sa avem maine o zi linistita, mai buna decat cea de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

dupa ce ca sunt noua, apar si din Pasti in Craciun si mai apar si la ore la care dormiti (dar la mine-i zi).

eu saptamina asta maninc: pui fiert, ou, salata de varza si cite 2 bare de cereale (sunt relativ micute). asta in fiecare zi. apoi fructe: ce am prin frigider,beau ceai, cafea, lapte. si fac pilates in fiecare seara (cel putin saptamina asta-am inceput saptamina trecuta).

miine voi da si eu raportul, dar mai tirziu cum imi e obiceiul.

Mergi la inceput