Nou stil de viata (167)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hai ca vin si eu sa va invelesc inainte de culcare da' sa nu ma puneti sa va si cint ceva. Mai bine va spun o poveste.

Sa va ginditi si la mine cind mincati spanac, si mie imi place.

Puskin, bun venit, nu stiu daca ti-am mai zis.

Gusta, o noapte linistita iti doresc.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by Zuzilici
Imi pare rau c-ai inteles asa, insa de ce sa nu recunoastem ca de cand a preluat Anca subiectul, unele fete n-au facut decat s-o descurajeze, cand ea de fapt n-a avut decat intentii foarte bune. Si mie mi se pare normal s-avem grija de subiect prin rotatie. Acum e OK! pentru tine pentru ca inca n-ai inceput munca. Sunt convinsa ca in septembrie o sa se schimbe situatia si probabil ca n-ai sa mai ai la fel de mult timp liber ca acum. O sa vedem atunci cum va fi.

sa lamurim lucrurile pe puncte:

1. cum va fi din septembrie?
Vom trai si vom vedea,
N-am un serviciu solicitant ca al Andei (asta imi vine acum in minte), voi lucra 4-5 ore pe zi, deci, s-ar putea sa am acelasi timp la dispozitie.
Pe de alta parte, exista si varianta pe care o spui tu, in cazul asta se vor vedea persoanele cu dragoste fata de subiect. Caci ele vor tine lista...

2.care sunt fetele care au descurajat-o pe Anca?
Si, mai ales, cum au facut asta? Ma gandesc ca fiecare a zis ce a simtit la momentul respectiv...nu insist, sunt destul de clare postarile...

3. am spus eu ca nu mi se pare normal sa tinem subiectul prin rotatie? unde?
Am spus ca-mi place ce fac si o fac cu drag, fara sa ma plang.
Cine a avut grija de lista si de subiect, stie cata munca implica.

edit: am citit postarea Andei, am inlocuit Carina cu Anda.

1. Bravo tie pentru un program asa de lejer. N-aveam de unde sa stiu.

2. No Comment ....

3. Nu-mi aduc aminte sa fi spus c-ai fi gandit tu asta... Dar ce mai conteaza...
Indiferent de ce se scrie aici intotdeauna va fi cineva care sa rastalmaceasca cele zise. (parere personala)

O seara buna tuturor!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ptiu, face omu' un dus si voi scrieti inca 2 pagini.
Claudia: ala cu usturoi si lapte si faina e reteta ardeleneasca. Mie nu imi place si din cauza ca atatia ani am mancat mancare moldoveneasca care e un pic mai lejera ca asta de aici. Sotul se intoarce miercuri dupa amiaza, dar pleaca in Elvetia in 26 vreo 4 zile si apoi iar in Germania in 4 februarie. Oricum eu sunt destul de obisnuita cu plecarile, dar asta nu inseamna ca imi pica bine. Si el e tare amarat cand plec eu in delegatie - ultima oara au fost 2 saptamani in Polonia si mai ca plangeau amandoi seara la telefon.
Ruxandra: avem team building la munte la inceput de februarie. Deci va fi ski, sanius si tot felul de jocuri si joculete si normal bine meritata beutura seara.
In alta ordine de idei, eu sper ca se incheie discutiile de cine cu cine tine si care pe care intelege gresit. Nu de alta, dar nervii produc pofta de mancare si atunci nu rezolvam nimic.
Somn usor si sa ne vedem zambind maine la raport,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara,

asa cum obisnuiesc, intru la ore tarzii. De citit insa citesc tot. Din pacate eu nu imi permit sa-mi spun parerea pentru ca sunt noua si postez si rar. Sincer, eu una ma simt un pic inafara familiei pe care o formati cateva din fetele de aici (" veteranele ").
Dar nu ma deranjeaza atata timp cat nu va deranjeaza pe voi. Daca da, sa-mi spuneti si eu ma retrag.
In ce priveste voluntariatul la serifat, imi cer scuze, dar eu nu ma pricep si nici nu am timp (cred ca se vede din postarile mele).
De comentat nu comentez, ci consider ca toate fetele care au fost serife (inclusiv sora-mea Diana) au facut o treaba exceptionala.

Meniul meu de ieri a fost unul dezordonat, asa ca nu-l mai postez.
Din pacate azi nu m-am simtit tocmai bine. Cred ca-mi vin "rusii", de 2 ori intr-o luna. Azi ar fi trebuit sa-mi vina in mod normal, daca nu as fi avut intarzierea. M-am mirat ca m-au durut sanii si dupa ce mi s-a terminat ciclul.

Daca intr-adevar imi vin "rusii", va trebui sa-mi reprogramez ecografia, de miercuri. O sa vad maine.

Azi nu am mancat mare lucru, pe la 14.30 am servit un meniu arabesc (a fost ziua sefului): orez cu migdale, alune, cartofi, pui, condimente cu iaurt si o prajitura din orez cu oua. Nu stiu denumirile, oricum greu de pronuntat sau scris. In rest am baut 2 litri de apa.

Maine la raport probabil va fi mai mult sau stagnare, pentru ca ma simt foarte umflata.

Va las acum urandu-va noapte buna.
Salutari si pupici tutror fetelor

PS: Zuzilici pentru performanta ta. Sa o tii tot asa. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Violeta multumesc.

Carina poate tu te pricepi mai bine ca frecventezi site-ul mai demult. Care ar fi proportia idela intre Carbs/Fat/Proteine?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Daca v-ati trezit, va invit la o sau ceai, numai bune de savurat la ora asta matinala.

Raport: -0,700 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

[blue] Nastad o saptamana buna si tie.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Pfuai ... ce ritm aveti la scris ... nu cred ca voi reusi sa tzin pasul cu voi , avand atatea treburi de fakut ... totusi voi incerca ....

Aseara am comis-o .... am papat 4 feliutze din alea subtiri prajite cu vinete , dupa ce la pranz ma laudam ca nu voi mai mana nimik , dar stomacul meu s-a revoltat ... asta e ....

Meniul de azi :

MD - lapte + cereale fitness
Pranz - sandwich din paine dietetica cu margarina vegetala si sunca din piept de pui + 1 danone de baut nutriday

Cina - nu am stabilit inca

Intre mese 1 clementina .

Va doresc o zi minunata si nu va mai certati ca viata e prea scurta pentru a o trai in cearta !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata si multumim de cafea, Carmen. Eu am ajuns de juma. de ora la servici si imi savurez cafeaua.
Raport: 89.5 kg, adik -1.9 kg Sunt tare multumita si hotarata mai mult ca niciodata sa ajung unde mi-am dorit.
Acum trebuie sa-mi fac curaj sa merg intr-o magazie unde este un frigggg. Am plecat.
Felicitari fetelor care au slabit, cate o floricica pentru fiecare O zi buna va doresc!

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata la cafea!

V-am citit pe sarite si va spun asa: fetelor, daca tot se nasc aici dispute aprinse, pai hai sa-ncingem o bataie de-aia zdravana, ca zau ca ardem calorii mai ceva ca la Dieta Daneza. Ne inarmam care cu furci care cu topoare si ne ciomagim pana ne facem toate Kate Moss. Dup-aia deschidem un subiect cu "ce-am fost si ce-am ajuns"

In alta ordine de idei, azi de prima mea zi de Daneza. Mamica dulce, Cornelia-Laura, va invit sa va alaturati!

D: cafea cu zahar
P: spanac cu oua si rosie
S: vita cu salata verde

2 l apa + o tona de buna voie din care 500 kg numa' pt Gusta!

PS. Imi car in rucsac pranzul. Daca deschid fermoarul miroase a oua fierte de innebunesti. Daca ma enerveaza colegii, zau ca il tin deschis pana la pranz!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput