Nou stil de viata (167)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gusta, la ce film te uiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen esti rea si eu vroiam un piculet de ceva bun facut de tine.

Daca imi zice Anda cum face spanacul sau poate ma ajuta alta fata maine parca de asta as avea pofta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Carmen Ai dreptate, n-ar fi trebuit sa mai fac nici o sugestie, dar eu tin minte bine -bine ca am zis ca daca se mai poate ok, daca nu, tot bine e!
In fine, bine ca s-au limpezit apele, asa mi-a stat pe suflet, azi mi-am neglijat de tot copilul, numai cu okii pe subiect am stat cat am fost acasa.
Deci-cine deschide urmatorul capitol?Voluntari?

In februarie aici e carnaval mare de tot si azi i-am luat costum lui Marc, e asa de dragut, o sa pun poze cu el.Un fel de spiridus cred,seamana cu costum de clovn la cat e de colorat, dar nu e, eu am pata pusa rau pe clovni, nu-i suport, cred ca mi-e si frica de ei pe undeva sau daca nu e frica e un feeling nasol. Asta ca sa va dovedesc ca sunt chiar dusa rau.

Legat de raportul de maine-bafta si fac modificarile seara, sunt plecata toata ziua, acum ma duc sa-mi pregatesc hartiile, maine predau My body la doua grupe de cupiii intre 4 si 6 ani. Grupa de la 8. 30 e noua, maine e prima ora, ceilalti sunt de anul trecut.
Urati-mi bafta, sa ma tina nervii nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, Lucian al meu e varsator, dar mai e si George(eu asa ii spun).

Gusta, iti zic eu cum sa faci spanacu', deci cumpara linistita. Mi-ati facut si mie pofta...

Mergi la inceput

La un serial Shark cu un avocat care rezolva diferite cazuri.Mie serialele astea imi plac tare mult,pe langa cela cu crime si cu chestii medicale

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Fetele, eu mai bantui inca putin pe aici, apoi ma duc la nani...
Gusta
Ruxandra, sari cu reteta de spanac ...proaspat sau congelat???
cred ca v-a facut Carina pofta...fac si eu saptamana asta, dar maine am conopida in program!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: ceapa o calesc foarte usor, cand e gata pun spanacul (fiert sau din conserva), las sa fiarba un pic iar deasupra pun ou amestecat cu suc de rosii si putina lamaie, sare si piper. Daca il faci cu carne inauntru atunci carnea o pui inainte de spanac si spanacul doar cand carnea e gata. Caloric e foarte slab (spanacul are 22 cal/ 100 g), si poti pune doar albusuri in amestecul de mai sus nu un ou intreg. Asta e reteta moldoveneasca, ca eu moldoveanca nu mai asta o stiu si aia ardeleneasca nici nu imi place.
Prefer sa imi zici Anda ca altfel am impresia ca vorbesti cu fiica-mea.
Anca: tinand cont de programul meu, pe care l-am descris cu cateva pagini in urma, iti dai seama ca timpul imi e calculat pana la ultima secunda. Am zis ca ma bag doar in cazuri de maxima necesitate.
Ruxandra: asa deci, vroiai sa ma excluzi de pe subiect - mersi de complimente dar asa cum am zis mi-am propus 56 si nu vreau sa renunt pana nu ajung acolo. Daca va fi prea putin atunci ma pun pe ingrasat cu toate ca nu cred ca va fi cazul.
Claudia: bine ca sunt ok analizele.
Tzuni: stia el ce stia omul. Recunosti?
Roxa boxa: ca o naluca esti tu. Vii ne amagesti ca iti e drag de noi si iar dispari
Zuzu: iti trimit eu un pupic ca sa fii impacata. Eu citit imediat dupa postare si te-am inteles, dar hai sa o lasam asa si sa ne vedem de treaba noastra ca e mai importanta.
Ma duc la dus si revin daca mai sunteti vreuna treaza.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, de la cine si-a luat "caramizi" Mamicadulce?
Am simtit in mesajul tau ca s-au format doua tabere...dar mai bine tac, poate am inteles eu aiurea.

Imi pare rau c-ai inteles asa, insa de ce sa nu recunoastem ca de cand a preluat Anca subiectul, unele fete n-au facut decat s-o descurajeze, cand ea de fapt n-a avut decat intentii foarte bune. Si mie mi se pare normal s-avem grija de subiect prin rotatie. Acum e OK! pentru tine pentru ca inca n-ai inceput munca. Sunt convinsa ca in septembrie o sa se schimbe situatia si probabil ca n-ai sa mai ai la fel de mult timp liber ca acum. O sa vedem atunci cum va fi.
Sper ca nu te-am suparat cu nimic, insa asa vad eu lucrurile. Daca da, iti ofer de-acum o si-un .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Carmen Ai dreptate, n-ar fi trebuit sa mai fac nici o sugestie, dar eu tin minte bine -bine ca am zis ca daca se mai poate ok, daca nu, tot bine e!

ai fi zis tu asa in sinea ta, da' mie mi-a picat rau. S-a lasat cu indigestie,
Sa tii minte sugestiile pentru urmatorul concurs. Si sa le faci la timp.

in fine, totul e bine cand se termina cu bine.
Pana apar voluntarii, voi avea grija eu de subiect.

nervi de otel maine, daca n-ai mai lucrat cu copii mici, vei avea nevoie de cat mai multi...nervi de otel, desigur.

Mergi la inceput

Anca notat si clar ca maine pap spanac.Si eu sunt moldoveanca dar la mama acasa nu am mancat spanac si acuma as incerca.

Claudia mi-a mers la suflet pupicul.

Deci sa inteleg ca mesajul era mai dur si a fost reeditat si as trebui si mai tare sa ma supar.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput