Mamici de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
magghyc spune:
Ba sigur trebuie anuntat oficial. Faceti o hartie si inregsitrati-o la secretariatul firmei. Nu mai stiu daca trebuia si declaratia unui medic, in cazul meu, la bb1, am dus pt ca am intrat direct in medical.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bujo spune:
Tocmai am sunat la contabilitate si mi-au zis ca nu trebuie sa anunt nimic. Au zis ca in momentul in care intru in concediu s aaduc de la medic hartia care mi-o da.
bujo
13+
album de nunta
mini Bujo
Didi81 spune:
SunSmile, multumesc pentru raspuns
, intr-adevar am cautat si eu mult si bine pe net despre azitrox
, dar vroiam sa aud si parerea voastra, poate s-a mai confruntat cineva cu problema asta.
Despre anuntul la serviciu, mie mi-a cerut de la inceput contabila instiintare scrisa si adeverinta de la medic. I-am adus instiintarea de pe mailul comun si o adeverinta de la medicul de familie pe care scrie ca sunt insarcinata si ca se recomanda luarea masurilor legale. Contabila noastra a fost multumita ![]()
Despre cele 12 luni lucrate, fara intrerupere, mi se pare foarte nasol. Eu nu sunt pe deplin lamurita ce anume se ia in calcul cand se calculeaza cei 85% din salariu. Conteaza cotizatia la asigurarile de sanatate, sau plata impozitului pe venit, sau pur si simplu salariul brut? La mine e foarte complicat, pentru ca desii am tot brutul pe cartea de munca, sunt scutita de impozit ca fiind programator. Plata asigurarilor de sanatate se face ca procent din salariul minim pe economie, nu are legatura cu salariul meu
. Uuuf, complicata economia asta, sper sa imi dea 85% din brut, nu din altceva.
Didi
14+
ella81it spune:
Buna ziua fetelor!
MADA ms ca ai adaugat si numele bb ului meu
.Am vazut ca tu ai eco morfologica pe 12 februarie.Si eu la fel!
Ieri am fost la spital am facut iar analize si am facut si amniocenteza
.
Cred ca e cea mai nasoala analiza!Dar asa o sa fiu sigura daca e totul ok la bb.Sa ne ajute dd sa fim sanatosii!
Acum trebuie sa stau vreo 2 zile numai in pat si cel putin 1 sapt fara prea mult efort.
Bun venit SunSmile si felicitari ptr fetita!
ELLA
17+cu Alexandru Ionut
Violeta_m_tm spune:
Ceau fetelor
In legatura cu instiintarea in scris am sunat la comtabilitate si a spus ca ea nu stie sa fie nevoie, dar sa ii aduc sa fie la ea ca o hartie in plus nu strica sa fie![]()
13 sapt
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
http://md.lilypie.com/0ufEp2.png
vio
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff rapide mai sunteti, eu is cam obosita dupa alergatura de ieri am si febra musculara de la carucior.
Ca am uitat cum e cu alergatul prin londra dupa ce am avut 3 sapt de leneveala si acuma am intrat la program de tren bus etc cu bebe si carut si mi-am cam iesit din mana.
Ella fain da de ce ai facut-o era neparat necesar? Ca aici s eface numai daca analiza de sange te pune intr-o categorie de risc.
Ma duc sa ii dau la fata sa pape si revin acusi sa mai citesc ca de citit am citit ce ati scris dar asa in diagonala si mare graba ca harnicutze mai sunteti.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Violeta_m_tm spune:
Am visat azi noapte ca se nascuse bebele meu, era asa de frumos, si de cuminte, avea gropita in barbie si eu am spus ce bine ca este fetita
, daca ar fi fost baiat iar fi fost greu sa se barbiereasca cand ar fi crescut. Abea astept sa-i aflu sexul.
13 sapt
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
http://md.lilypie.com/0ufEp2.png
vio
Alina Maria spune:
Violeta dar tu ce iti doresti ca eu vreau baiat si am visat doua fetite eurau inca in burtica dar se vedeau bine , erau blonde una creata si alta nu se uitau la mine ... ce vis .
Fetita mea e blonda cu ochii albastri si as vrea ca acest bb. sa fie ca mine mai brunetel cu ochii caprui , ehe macar sanatos de ar fii , stiu .
Imi termin cafeaua si plec ;la servici .
Pt. fetele care fumeaza stiati ca nicotina se curata din sange dupa 2 ani si din plamani dupa 7 ani ? eu m-am lasat acum 5 ani pt. sotul care nu se putea lasa desi lui ii faceau rau . Mie mi-a placut tare mult a fost groaznic sa ma las mai ales cand nu te lasi pt. tine dar acum sunt fericita ca am facut-o .
Deci chiar daca va lasati acum ca sunteti insarcinate mare lucru nu se schimba zic eu , mai rarite e o.k.
Alina
17 si
Mandy Stephanie 3 ani
ella81it spune:
Am avut o sarcina in 2006 iar bb avea spina bifida
.
Aici si la cea mai mica problema iti recomanda sa faci tot felul de analize!Eu cred ca e spre binele nostru.Stiu ca asta e singura analiza unde rezultatele sunt sigure.La triplu test rezultatele sunt date dupa niste statistici.
In 2006 am facut amniocenteza si a iesitok.Daca atunci a iesit ca nu avem probleme genetice acum va fi acelasi rez?Sau depinde de la sarcina la sarcina?
Am si eu o intrebare...spunea cineva scuze ca nu imi amintesc numele ca nu e bine sa dormi pe spate.De ce?
Adevaru e ca si pe mine ma doare mijlocul cind dorm pe spate.Sunt bune pernitele alea ptr 
ELLA
17+