Mamici de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata fetelor.
Ankalaura ieri am depus si eu la serviciu adeverinta medicala si instiintarea catre departamentul RU, tot dupa modelul de pe mail. Sefa mea se uita la ea si habar nu avea ce sa faca cu ea, ma intreba pe mine. In fine, a sunat la Bucuresti si a aflat ca trebuie sa o trimita. Ea vroia sa o puna la dosarul meu in agentie.
Ina c si Dr anca acum am observat ca si voi sunteti din Moldova, ma scuzati. Am vazut ca vorbiti despre eco la dr Iliev din Iasi. Ce puteti sa-mi spuneti despre el? Eu am sunat pt programare de eco morfo de semII pt inceputul lui martie dar era prea devreme, in schimb am intrebat ce fel de eco au - 3d sau 4d - si, surpriza, cica este doar 2d dar e f performant. Eu totusi as vrea macar un 3d, daca tot ma duc la Iasi, ca 2d am si la Bacau.
Intre timp am aflat ca exista 4d in Iasi, dar nu stiu exact unde, poate ma ajutati voi, pls.

Anna 13
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by monalac

vad ca pe nimeni nu intereseaza progr de pe data de 24 la dr iosup.ok,o s o anulez.eco de al doilea trimestru la dr iosup e 300roni.
programarea la dr herghelegiu mi a cedat o o fata de pe forum.dr herghelegiu activeaza la euroclinic,la sanador si eu am progr la un cabinet la dr michaela frunza.eu nu auzisem pana acum de dr asta.ma rog,nici acum nu stiu prea bine cine e,dar are un eco 4d unde face ecografii dr herghelegiu.daca vrei vreun nr de tel,spune mi.eco la dr herghelegiu costa 420ron.
17+

Mami de Cris

Poze Cris

Draga mea, Clinica Dr mihaela Frunza este nou deschisa pe la Izvor,ajungi cu metroul, e dragut,curat,lumea se poarta frumos, acolo am fost si eu la dr Raluca Uzum. Nu stiam ca dr Herghelegiu da consultatii si acolo, cred ca o sa merg si eu la dansul, poate la eco morfo trim II. Daca vrei adresa sau nr de tel sa-mi spui. Succes

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by mcoca

Merci Cristina. Nu mai stiu cine zicea ieri ca si ala de la gura e foarte periculos, si asta ma speriase pe mine.

.

_
Vicky 16+

Bebele casei

Vicky, cu placere.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pana la urma ce se face cu instiintarea de sarcina? Trebuie trimisa la Bucuresti ca sa ce? Ca si mie mi-a zis sefa ca nu stie ca ar trebui sa anunt oficial.
Mi-am pus si io ticker, sper sa mearga

bujo 13+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Fetelor,cum aflu si eu ce e cu mailul comun, cum pot intra acolo, ca am vazut ca spuneti ca sunt lucruri folositoare..... de exemplu, acuma ma intereseaza cum trebuie facuta cererea sau anuntul pentru serviciu, in scris, care este formula, ceva tip?
multumesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

servus fetele,

am vazut eu ca cineva scrie tot...eu voi naste la Clinica Eva din Brasov cu dr. Aurel Ionel...

..eu am anuntat la serviciu ca sunt insarcinata...toata lumea stie, inclusiv RU...mereu ma intreaba ce face bebe, zilnic cineva imi mangaie burtica (au si ce)...chiar fac si misto de mine...cum nu as avea doar 13 sapt ci macar 5 luni...de grasa ce sunt!!!

...dar nimeni nu mi-a spus ca ar trebui sa scriu ceva...sau sa anunte nu stiu pe unde...

Cami, 13+

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bujo documentele trebuie trimise departamentului de resurse umane daca angajatorul tau are asa ceva, daca nu contabilului.

Anna 13
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salut fetelor ! Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns. Eu o sa nasc la Spitalul Elias cu dna dr Raluca Uzum, iar la ultima eco DPn era 11 iulie.....asta pentru listuta. Va rog ajutati-ma si pe mine...pls.....nu stiu cum sa intru sa vad si eu ce legislatie sau carticele sunt in contul acela comun al nostru.... nu stiu daca ma exprim corect... Va rog sa-mi spuneti si mie. Ieri am avut pe mine niste blugi din aia pt gravide... nasol rau de tot m-am simtit in ei, cusatura aia dintre blug si elasticul ala imens imi venea exact sub buric, unde e bebe acum....si cand ma asezam pe scaun parca imi taia burta, cred ca sunt prea mari pt perioada asta...toata ziua am stat si am tras de pantaloni in sus. Daca vreti sa va uitati de patuturi nu ocoliti Ikea, au multe lucruri dragute pt bebei. In rest toate bune... va pup

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

jjovana80 ti-am trimis un mesaj privat cu contu si parola.

_
Vicky 16+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor, cum fac sa pun niste poze sa le puteti vedea??...nu ma descurc deloc..

pustai

Mergi la inceput