Mamici de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
magghyc spune:
Lara71,
Am intrat sa citesc si eu 1-2 pagini si am dat de postul tau.
Pune mana si fa Pregnyl!
Pe probleme de infertilitate si sarcini dificile, nu exista un tip in Bucuresti care sa stie mai multe ca Tutunaru.
El mi-a salvat prima sarcina, am facut si eu Pregnyl, am citit pe net 2 saptamani numai despre pregnyl si rolul lui in sarcina. Tutunaru are studii realizate pe acest medicament, l-a folosit pe sute de gravide, nu are efecte secundare, in schimb a salvat multe sarcini.Inclusiv pe a mea.
Iti asumi un mare risc nefacand tratamentul, imi pare rau ca iti spun asta, dar asa cum nu sunt de acord cu tratamentele dupa ureche nu pot sa inteleg cum cele care au nevoie realmente de tratament ezita sa il faca.
Ps: NU mi-o lua in nume de rau.m Supara-te pe mine, dar ori schimba doctorul ..ori fa tratamentul. Orice vrei sa stii despre Pregnyl iti stau la dispozitie. da-mi un PM sau scrie-mi pe mess, am acelasi ID ca pe forum. Iti pot explica inclusiv de ce pe prospect scrie ca nu e indicat in sarcina.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bujo spune:
Ica m-ai lovit in moalele capului cu zvonu asta. Io am avut vreo 2 zile fara plata ca sa nu ma mai complic cu medical ca am avut si din ala. Sper din suflet sa fie doar un zvon.
bujo 13+
album de nunta
estrella80 spune:
Am citit la voi ca primele mesaje sunt moderate si apar mai greu, asa ca ma asteptam la chestia asta.
Prin urmare, DN e 15.09.1980, DUM 31.10.2007 iar DNP este 07.08.20008 dupa cum am vazut intr+un calendar.
Altceva mai trebuie sa va dau?
Vreau si eu sa accesez acel mail comun, imi puteti spune cum sa fac?
Mersi mult!
estrella80 spune:
Referitor la dr.Iosup, nu stiu daca este plecat din tara si saptamana asta, eu stiu doar ca pe 1 februarie cei de la cabinet mi+au spus ca nu e in tara. Nu cred ca daca nu ar fi si acum nu ati fi primit mesaje ca mine si Anaxena.
estrella80 spune:
Referitor la eco morfologica de sfarsit de trimestrul I, eu o voi face la 14 saptamani fara o zi, credeti ca e prea tarziu?
Si stiti cumva cum se face, abdominal sau transvaginal?
mcoca spune:
Biri, m-ai lamurit si pe mine cu herpesul de la gura, ca ieri nu stiu cine zicea ca e super periculos. Eu de cand sunt gravi am o data la 2-3 sapt. Nu stiu ce sa ma mai fac.
Fetelor, mie de doua zile, seara mi se intareste burta, pe acolo pe unde e uterul, ca un pietroi. Nu tine mult si parca nu ma doare. Astea sunt contractii ? ? Si daca da, sunt normale ? Dintr-o data sunt super ingrijorata.
_
Vicky 16+
Bebele casei
magghyc spune:
Bujo,
Eu am intrebat chestia asta la primul bb si mi s-a spus ca e ok concediul fara plata. Nu e ok sa ai zile nemotivate sau sa nu ai 12 luni de cotizare.
Anyway, incearca sa te uiti pe topicul de legislative. Pe mine acolo m-au lamurit fetele f repede si bine.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by ina C
Buna, fetelor si o saptamina minunata va doresc!
Andreea, din cite stiu eu importante sunt IgM-urile, alea arata infectia acuta, dar daca sunt negative e ok.Eu am la Anti-Herpes IgG si IgM pozitive, dar nu am avut niciodata leziuni.Am facut astazi o dozare si probabil tb sa repet peste 2 saptamini, dar nu a reusit nimeni sa ma lamureasca despre ce e vorba.
Oanah, nu esti cea mai "batrinica"...eu sunt cu o saptamina mai mare.Si eu iau Elevit de la inceput ( la cerere), pentru ca mi-au iesit valorile analizelor sub limite normale si e si iarna.
dr anca, cit a durat la tine echo la Iliev?Eu am stat o ora si nu a reusit sa masoare pliul nucal.
Vi s-a intimplat sa nu stea bebe in pozitia propice pentru masurarea pliului nucal?
O seara buna si multa sanatate!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 11+
Draga mea eu am intrat de 2 ori la eco pt ca era mare agitatie pe bebelusa, dna doctor amortise , nu mai putea, saraca...... in final a doua oara dupa vreo 15 min s-a intors si zina mea asa cum trebuia ca sa-i moasoare pliul nucal....daca nu ma insel 1.77 mm era. Care-i limita max normala, stii cumva ????
oana silvia
M&M spune:
Vicky, sunt doua tipuri de virusuri herpetice 1 si 2. Tipul 1 este cel care de obicei apare la gura sau nas, de obicei virusul este cantonat in organismul uman( la nivelul sistemului nervos); adica chiar daca tu nu ai nici o manifestare nu inseamna ca ai scapat; si atunci cand scade imunitatea oranismului se reactiveaza. Tipul 2 este cel care apare la nivelul organelor sexuale si care est , de altfel , periculos in sarcina, putand fi transmis la fat in momentul nasterii pe cale vaginaal, de aceea se recomanda cezariana. Sper ca te-am lamurit, cat de cat. Nu ma pricep sa explic foarte bine si de ce nu, recunosc, ca uneori nu am nici rabdarea necesara.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+
mcoca spune:
Merci Cristina. Nu mai stiu cine zicea ieri ca si ala de la gura e foarte periculos, si asta ma speriase pe mine.
jjovana80pliul nucal trebuie sa fie <3mm.
_
Vicky 16+
Bebele casei