Mamici de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Ralu79, monalac, mersi de felicitari, sotul va multumeste si el tuturor celor care l-au felicitat, vad ca el pluteste inca dupa experienta botezului.

narcisa s, mersi inca odata, domnul in costum e nasul lui de botez, a fost botezat de doi, o doamna si domnul in costum. Socrii sunt decedati de multi ani.

OanaH, aici in Japonia analiza toxoplasmozei se face intre saptamanile 8- 10, triplu test habar nu am.

Spor la treburi si aveti grija de voi.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete,
apar si eu pe aici dupa un weekend prelungit, a fost chiar bine ca am stat acasa si nu am facut nimic asa mi-ar place sa fie toate. vestea cea mare e ca in sfirsit a binevoit si junior sa ii dea un shut lui ma-sa, sa stiu si eu ca e acolo, dar shut zdravan! minca l-ar mama de cea fi el fata sau baiat.

eu inca nu constientizam ca se apropie totusi momentul, na ca acum ca a inceput sa se manifeste e timpul sa ma trezesc. sarcina trecuta chiar urmaream si de doua ori pe zi toate articolele cu ce face bb in sapt cutare, cit mai creste, etc, acum a fost o delasare totala.
sa mai citesc prin urma si revin daca am ceva de zis

pupici

16+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza,

Mada multumesc pt listuta!

Anaxena cred ca e fericita. A ajuns tati de Maria cu bine?

Didi eu nu m-am confruntat cu problema asta dar am stat acum si am cautat pe net si am citit tot ce am gasit (banuiesc ca si tu, dar eu tot iti zic :) ). Din cate am inteles de pe alte forumuri, au fost mai multe gravidute care au luat azitrox in timpul sarcinii si bebe a fost ok. Musai trebuie sa ia si sotul, ca sa nu v-o pasati unul altuia. Caci firma de medicamente scrie textul acela general in prospect, pe care sigur l-ai vazut <Studiile efectuate la animale au demonstrat ca azitromicina nu are efecte nocive asupra fatului.
Nu sunt disponibile suficiente date cu privire la administrarea azitromicinei īn timpul sarcinii, pentru a permite evaluare pertinenta a reactiilor adverse la om. Īn timpul sarcinii azitromicina poate fi administrata numai daca beneficiul terapeutic matern depaseste riscul potential fetal.>
Eu atat am gasit si cred ca e safe. Poate Biri sa te lamureasca mai mult sau fetele care stiu.

Biri felicitari pentru "miscarile de trupe".

Am vrut sa va salut (eu sunt matinala, sa stiti)! Probabil ne auzim mai incolo!

Va pup si va doresc o zi..eminesciana!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mai ce spor aveti, de abia am terminat de lecturat...
deci:
fetelor noi pupici si bine ati venit sa dea DD sa ajungem toate la final cu bine!

Andreeaor rezultatele sunt chiar f bune. esti imuna la cmv si toxo deci nu le poti face in timpul sarcinii, iar cu rh-ul fiind amindoi negativ nu exista riscul de a dezvolta anticorpi anti-rh. te vor testa desigur sa vada daca ii ai in cazul ca ai avut vreo alta sarcina in trecut sau transfuzie de singe.

anka aceeasi chestie, esti imuna la cmv. si uite sa-ti spun ca fie-mea se rasucea cumva in pat de pe la 6 saptamini, nus cum facea exact dar o gaseam de multe ori invers asa ca surprize mai sunt.
anaxena nu se transmit bolile venerice prin apa! nici alte viroze atita vreme cit e dezinfectata corect, cu concentratia de clor adecvata. singura boala cu care mi-au mai venit unii de la bazin e conjunctivita.

ina - o oraaaaaaaaaaaaa?!? mi se pare total aiurea si chiar nociv, nu-i mai lasa sa faca asa ceva data aviatoare. da, bb poate sa nu fie in pozitie buna dar nu se insista atita, se incearca mai tirziu sau in alta zi.

nati felicitari pt noul sot gabriel, sa-l stapinesti sanatoasa si sa fie cel putin la fel de cuminte si ascultator ca cel vechi

oana toxoplasma se face oricind, iat TT dupa 15 sapt.

didi azithromax e permis in sarcina, poti sa-l iei fara probleme. mai periculoasa e clar infectia netratata.

narcisa cum mama sa nu fie permis sa faci baie in ocean? pai pina in secolul nostru minune nu faceau femeile, ar fi culmea sa se gaseasca acum vreun destept sa zica ca nu e bine... glicemia mica nu are nici o semnificatie negativa, doar ca trebuie sa papi ceva sa nu te ia cu lesin. herpesul la gura nu e periculos, cel genital e cu probleme daca ai eruptie in perioada cind trebuie sa nasti.

mi-e somn, mai vorbim pe miine, va pup
16+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna fetelor, si bun venit noilor posesoare de burtici
Doamne da stiu ca nu ati stat degeaba abia ,abia daca am reusit sa citesc tot ce ati scris de cand am intrat ultima oara,nu stiu cum o sa pot tine pasul cu voi.
Noi suntem bine , greturile au devenit din ce in ce mai frecvente ,sutienul deja nu-l mai pot purta ,iar cu mancarea...mare chin. Voi ce mancati ca mie nu-mi place nimic? Fructe, legume , lactate ... si cam atat, sa fie oare suficient?
Va pupacesc pe toate si astept concediul ca sa pot intra mai des

Speranta moare intotdeauna ultima!http://pg.photos.com/vio_dreams2005/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Ina_Cvreau sa-ti spun ca m-am dus sa-mi masoare pliul nucal la 12 sapt si bebe era asa de jucaus incat dct efectiv nu a putut sa-l masoare in intregime dar mai ales doar ceafa (pliul nucal), asa ca m-a chemat a doua zi pt o alta ecografie, atunci piticul dormea si era asa de linistit, astfel a apucat dct repede repede sa-l masoare si imediat cum a terminat s-a si sculat printisorul, asa ca sa nu-ti faci griji ca nu a putut sa-i masoare pliul, se mai intampla, ideea e sa te mai duci in alta zi si eventual la alta ora.

Eu ce sa zic, am dormit mai bine azi-noapte, chit ca m-am trezit pe la 2 sa iau o lingurita de miere ca ma durea in gat, nasul il am tot asa infundat din pacate, macar febra sa nu fac si evident ca am facut si herpes de la raceala, dar culmea eu niciodata nu am facut herpes la gura ci doar la nas, la una din nari, ati mai auzit de asta:)

Maine ma duc la bucuresti pt triplutest si sa-mi vad bebeul, sper sa fie totul bine si sa pun si eu un carucior albastru :)

Va pupa Lori 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Dar matinale mai sunteti!!!
Violeta, eu nu mai port sutien de vreo 2 sapt, ma jena ingrozitor. Mi-am cumparat niste bustiere si ma simt muuuult mai bine. CU alimentatia, daca mananci fructe , legume si lactate e suficient , ai de unde lua nutrientii de care bebe are nevoie. nici eu nu pot manca foarte multe, dar incerc, pt bebe.
Icazangiu, multa sanatate!!!
Narcisa, nu am citit eu bine???!!!Invazie de reptile???!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mama ce spor aveti la scris! Eu nu reusesc nici sa citesc tot ce ati scris, asa ca va rog sa ma iertati daca cineva mi-a scris direct si nu am raspuns. Din capitolul precedent mai am vreo 12 pagini de recuperat (inca), iar cu asta sunt la zi dar l-am citit pe fuga.
Am multa treaba la birou din pacate...

Asa ca va salut pe toate si va pup, fara a va scrie si raspunsuri. Ma iertati, da?

Am o intrebare la fetele din strainatate sau care stiu asa ceva: cum se traduc numele Ilie si Ilinca in engleza si in alte limbi? Eu am presupus ca Ilinca e femininul lui Ilie. E corecta presupunerea mea? Dar numele Miruna?

pup you all,

Caprioara 14+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Fetelor am si eu o mare nelamurire:
acum cateva zile am aflat de la o tipa contabila ceva referitor la concediul prenatal, cica pt a beneficia de acest concediu,care este platit cu 85% din salariu, trebuie ca in ultimile 12 luni, sa nu ai nici o zi de concediu de odihna fara plata, pt ca se considera ca ai intrerupt cotizatiile la stat!!!!
voi stiti ceva de chestia asta, care oricum mi se pare de cacao?
cine stie daca poate sa ma ajute, eu am cautat pe net insa nu am gasit nimic de genul asta.

Merci!
Lori16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Caprioara Ilie vine din grecescul Ilios care inseamna "soare". Miruna nu stiu ce inseamna.
Icazangiu pt nsul infundat poti pune Nazomer, e foarte slab si e singurul care se da si la copii sub 2 ani.
Fetelor io am o lene de zile mari, ma mir cum de ma mai tarasc la servici.

bujo 13+
album de nunta

Mergi la inceput