Mamici de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor .
Bun venit noilor burtici .
Avalon imi pare nespus de rau de ce ti s-a intamplat .Chiar nu stie nimeni mai multe detalii , cate saptamanii si ce s-a intamplat . Offf de s-ar incheia aici lista .
Noi suntem bine insa f. ocupati si obositi , am muncit weekend-ul asta ca eroii .
Eu cred ca il simt pt bb. de cateva zile insa slabut si putin .
In rest peste o saptamana merg iar la eco si poate vedem ce e .
Va pup !

Alina 17 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINA MARIA,ma bucur ca esti bine.te mai doare burtica?
17+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Bun venit fetele noi! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Eu acuma seara am ajuns acasa am mers la spital azi dim mi-am facut analizele am verificat programare la eco morfo pe 12 feb merg si apoi am mers in vizita la un baietel de 1 anisor si seara m-am intalnit cu flo si am venit spre casa.
Am mai citit din urma in diagonala merg sa ma intind ca sunt f obsoita frecuperez maine.
Pupici tuturor fug la nani ca sunt rupta...

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

ankalaura, multumesc pentru raspuns. Nu stiam cat costa la Active Center, ai dreptate, este enorm de scump. Gasisem pe net si locul unde zici ca te vei duce tu, dar este departe si de serviciu si de locuinta. Oricum, astept pareri dupa ce te vei duce, si daca suna promitator, poate voi incerca sa ajung pana acolo

Didi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata fetele modificat adaugat in listutza, pot sa merg si eu la nani ca sunt rupta, daca am gresit ceva in lista fetele noi sau daca am omis ceva va rog tragerti-ma de maneca maine si repar.
Pupici merg la somn ca adorm cu nasul pe tastatura!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu imi ashtept sotul care ar trebui sa aterizeze

Ana-Maria17+
am oMARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce stiti despre azitrox luat in timpul sarcinii? Eu am fost diagnosticata cu chlamydia, din analize de secretie, la inceputul sarcinii. Medicul mi-a dat acum sa iau, in sapt 14, azitrox, 1 comprimat pe zi, timp de 3 zile (si eu si sotul, fireste). Parca am totusi niste retineri si asi mai vrea si alte pareri inainte sa fac tratamentul.

Didi 14+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Didi - voi in ce zona locuiti? Pe mine m-a bucurat ca au program si sambata (cu planificare din timp), dar e drept, apropierea de casa si serviciu au contat foarte mult (eu sunt o fericita, si serviciul si casa sunt in acelasi sector!)

Fetele, vad ca nu prea ati completat datele cu numele mediculi si spitalul la care veti naste. Eu tot nu am scapat de angoase si as vrea sa mai merg la cineva, pentru o a doua opinie.

Anca 15+

Mergi la inceput

Anca, noi locuim in militari si serviciul este in pta victoriei.
Cat despre medic si spital, eu merg la doctorul Ciulcu Alexandru, de la spitalul Cantacuzino. E relativ tanar, dar mi se pare foarte bine-voitor si se poarta foarte frumos. Am ajuns la el pentru ca beneficiez de consultatii gratuite, de la serviciu, la clinica Bioteramed, iar dansul are cabinet acolo.

Didi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nati, felicitari inca o data!!Un pas important!!Si sa ne trimiti poze si de la cununia religioasa...Langa sotul tau cine e domnul in costum, socrul??Si biserica ortodoxa rusa cu preot japonez!!
Lara, odihna multa si relaxare maxima!!
SunSmile, bun venit la odisee!!Vad ca ne adunam!!!
Boticelina sunt sigura ca cel putin dupa ce se naste garga o sa ajungi la 64!!Vrei nu vrei!!Sa vezi ce o sa te alerge!!
Irda si eu am probleme cu tensiunea.Dar eu o am permanenta.Tot timpul umblu in geanta cu putina sare si cand ma apuca pun putina sare sub limba. O cafelutza nu iti strica.Si multe lichide
Jovana, multe felicitari pentru fetita!!Hai burticilor, ceva baietzei??Eu aflu vineri ce e bb...
Ankalaura, mie tocmai mi-a aparut herpes!!!!La gura!!!De ce e periculos??Ce inseamna asta??Cumj il afecteaza pe bb??
Mie mi-au venit o parte din analize si glucoza este 62.Adica sub limita...Cum sa interpretez asta??
Am citit ca vorbeatzi de mers la bazin sau la piscina...Da eu am voie in ocean, adica e safe pentru bb??
Nu va mai bucuratzi ca aici e cald...Sa vedeti cand invadeaza reptilele...Las ca tot mai bine-i acasa!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput