*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (123)*
Raspunsuri - Pagina 4

Mitsu-bishu spune:
Nour, pe sani noi ne masam cu Garmastan... Crema minune. Eu am inceput prin saptamana 35 cred sau 36... Cam asa e recomandat, in ultima luna de sarcina. Despre partea cu exfoliatul... Nu stiu ce sa zic, am auzit ca pe ultima sua de metri burtica "explodeaza", deci s-ar putea sa nu fie din cauza cremei... Bafta! 38+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 8 ZILE!!!

Gina M spune:
Fetelor, le-am prins cateva imagini domnisoarelor noastre in timp ce erau ocupate cu ale lor si le-am pus sa le vedeti si voiAICI!
Le creste parul inapoi iar o data cu aceasta, imi revine si mie inima mai la 'loc parca!Sper sa nu mai avem parte de o asa surpriza cu foarfecul la mijloc toata viata caci,tare greu mi-a mai fost!
Abia astept sa le cumpar din nou clamute, fondite, coronite etc!POZE - David Jonathan

IrinaL spune:
Laura-Ioana, bine ati revenit acasa!
Alina, de vreme ce nu e inca miezul noptii, iti urez si eu un La multi ani putin intarziat...
irinouka, n-am prea mai intrat zilele astea, asa ca nu prea am priceput, de ce iti induce nasterea? Nu maine era termenul? Sper ca nu s-a intamplat ceva...o sa mai citesc din urma... Oricum ar fi, tin pumnii pentru tine si pt. Ellenuta, sa fie cat mai usoara si placuta prima intalnire cu bb.
Louiza, sa-ti traiasca micuta, intru acusi sa vad poze...
Irina 39+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Ellenuta spune:
mi-am facut un dushulet si cica ma pun in pat sa dorm .. nu am somn deloc .. nu mai vreau sa ma gandesc la ce va fi maine .. nu mai pot sa imi fac nici un plan si nici sa spun ca maine e ziua cea mare .. am obosit .. ce-o fi, o fi .. bebe sa fie bine, asta e cel mai important!!
gabrittza cu cine nasti la elias .. acum am inceput sa cunosc lumea pe acolo .. sau macar sa ma informez .. oricum, spitalul asta imi lasa un gust amar .. eu m-am dus acolo dupa doctor. el e super ok .. dar e prea mic pentru rechinii de acolo ..
oricum, un lucru e cert .. daca mai fac un bebe, voi merge la clinica privata .. bataia de joc de la stat e prea mare! zuzele si va dau de stire maine via creata sau tinna caci irinuka e si ea la dr ..
41+
EVA MARIA
AMR ..HABAR NU AM!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

IrinaL spune:
Gina, ai niste copii superbi, nu-mi dau seama cu cine seamana juniorul, dar fetele iti seamana tie, asa ca vor fi niste frumoase, cu parul lung sau cu parul scurt. Aveam impresia ca asa ati vrut voi sa le tundeti si nu ma miram, ca si pe mine tot asa ma purtau ai mei cand eram mica si mi se pare dragut. Dar zici ca a fost fara intentie, ce s-a intamplat?
Irina 39+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Gina M spune:
Ellenuta - suntem cu inima alaturi de tine prin tot ceea ce treci.Cum spuneai si tu, important este ca BB sa fie bine.POZE - David Jonathan

Ven spune:
gina, niste scumpe fetele tale dar ce pb. ati avut cu foarfeca?
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ellenuta spune:
gina superbe fetitele tale si nu mai vorbesc de bebe david .. e un scump si un frumos!!
multumesc pentru gandurile tale .. sincera sa fiu .. am obosit si sunt sictirita de atata plimbareala si amanare .. bitzi sa fie bine si sanatoasa. azi la eco totul era ok .. dar am trecut cu mult peste termen si mi-e teama! 41+
EVA MARIA
AMR ..HABAR NU AM!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

camiedi spune:
Dragele mele zuzici,
Desi n-am scris, v-am urmarit mereu si pot spune ca m-ati surprins in modul cel mai placut cat de stransa poate fi "gasca" zuzicilor.
Eu ma nascut pe 08.01.07 la ora 14.00 o galuscuta de 2950, pe nume Edith Elena.
O raza de soare, un inger pe pamant, o minune....
Am nascut la Medlife si a fost totul bine...mai grea e refacerea mea...dupa a doua cezariana...
Dar sunt fericita ca la 5 zile dupa nastere alaptez in conditii excelente.Legat de alaptat, o sa mai revin sa va scriu din secretele pe care le-am cules de la moasele din spital .
Singura mamica pe care am vazut-o a fost Luiza Zeriri(nu am intreat direct, dar am zarit-o prin usa) si era si ea epuizata ca si mine, dar cred f. fericita, ca are o minune de fetita...
Eu ma disciplinez f. mult in aceasta perioada pentru a face fata sarcinilor (am doua fetite acum...)
Maine seara pun si poze si incerc si o poveste a nasterii..
Multumesc lui Miri mik pentru ce a spus saptamanile trecute legat de alaptat...sa nu ne descurajam si sa nu introducem supliment.
Va imbratizes pe toate , pe cele deja mamici si pe cele pe cale sa devina...ce fericire va asteapta...si ce bine sa traiti la maxim fiecare clipa...
Cami, mamica de doua printese

irinouka spune:
ellenuta, hai, nu mai fi suparici.
gandeste-te la multimea de lucruri bune din situatia ta. da, bitzi nu s-a grabit pana acum deloc si te-a tot plimbat dom' doctor asta, dar, iata, totul a decurs fara probleme pana in clipa asta. ai trecut foarte frumos prin sarcina, nu ai avut parte de probleme, de tratamente, de consemn la pat. te-ai simtit activa si intreaga din punct de vedere profesional, ti-ai putut vedea de viata ta de zi cu zi pana destul de tarziu in sarcina. lichid, placenta si restul "coordonatelor" au fost mereu in grafic, bitzi s-a simtit mereu bine la tine in burtica si n-ai avut motive de ingrijorare.
e drept, momentul intalnirii s-a amanat de cateva ori dar el este absolut inevitabil, nu? cu el va incheia un ciclu de noua luni in care bunele au fost, incontestabil, mai multe si mai stralucitoare decat momentele sa le zic mai neplacute.
asa ca da-i in mama lor si cu sistemul medical de stat, si cu cel privat, si cu vladareanu, si cu tot. nu te lasa doborata de tracasarile astea si nu le lasa sa rapeasca ceva din frumusetea momentului care e la o atat de mica distanta.
hai, te rog, simte-te mai bine!
te pup!
irina 40
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/