*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (123)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Angy, intr-o luna ai scapat de piciorushe frecate...stiu ca doare neputinta de a-l ajuta pe bebe sa nu se mai chinuie. Ozi de exxemplu era chinuita de colici doar intre 21 si 1 noaptea. In rest plangea dar mai mult de plictiseala. Cat bantuia pe strazi in schimb nu dadea tzignal decat cand era ora de laptic. Atat ca fiind vara imi permiteam sa o tin afara aproape toata ziua!

38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

FETELOR,AM VB. CU MONICA-DOC,A INCEPUT COLUL NARAVAS SA SE DILATE ,CAT DE UN DEGET DEOCAMDATA,MI-A SPUS SA VA TRANSMIT CA NU SUFERA,CONTRACTIILE NU SUNT INCA F. DUREREOASE...SA NE RUGAM PT. EA POATE NASTE PANA LA NOAPTE.DOAMNE AJUTA!

N-am citit decat printre randuri...dar parac siIRYNOUKA se pregatea sa nasca...Nu stiu nimic de ELLENUTA...

HAI MONICA,HAI IRYNOUKA,HAI ELLENUTA

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Doamne ce monstrulet misterios mai e si dilatatia asta...ba se-ntampla ba nu, ba se declanseaza cu perfuzie ba se opreste...brrr...nu ai nici o certitudine.

Ma gandeam si la Cati, care ne scria aseara asa optimista, si spera sa se dilate repede, si pana la urma a trebuit sa nasca prin cezariana. Sper ca la Doc sa mearga repede-repede! Ca l-a asteptat destul pe Serban!

bdiana, referitor la intrebarile tale cu mobila - gasesti la semnatura mea poze cu coltul bebelinei, asa cum l-am amenajat noi in dormitorul nostru, cu mobila de la Ikea.

Mai este un magazin pe Bvd. Eminescu, pe partea dreapta cum vii din centru, unde gasesti "de toate pt toti" - de acolo am luat noi caruciorul, un Brevi sport- uite il vezi aici (al nostru e rosu cu bej): http://www.trei ursuleti.ro/carucioare-copii/carucior-grillo-2936/

Pt accesoriile de pat, eu nu stiu preturile din Carrefour, dar la Ikea au de toate si preturile mi se par mici.

, Stancutza

Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor!

Am intrat sa vad ce mai faceti, nu prea am citit din urma... Zilele astea nu mi-a fost bine deloc... Va ziceam aseara ca am contractii dureroase neregulate si am luat no-spa... Nu m-au lasat in pace toata noapte, incepusem sa intru la idei... Spre dimineata m-au lasat, asa ca dimineata asta mi-am petrecut-o dormind, ca nu mai puteam de somn...

Din ce am apucat sa citesc, vad ca azi s-au hotarat sa vina pe lume clopoteii de Monica-doc si Ellenuta. Soooo, continui galeria pentru fete...

Ellenuta Ellenuta Ellenuta Ellenuta Ellenuta Ellenuta

Monica Monica Monica Monica Monica Monica Monica

Irinouka , sa inteleg ca Palugel se mai lasa asteptat un pic...
Si eu ma gandesc sa mai astepte puiul meu inca 2 saptamani, sa nu fie prematur, si apoi poate sa vina cand o vrea el... Ma uit cate probleme au proaspetele mamici cu alaptatul si colicile, si parca nu-mi vine sa cred ca in curand o sa incep si eu din nou... Ca doar am mai trecut o data prin asta, si stiu ce inseamna...

Alina si Laura, ziceati cat de mult va iubiti baieteii mai mari... Asa simt si eu pentru Andrei, el e minunea mea, il iubesc atat de mult incat efectiv nu pot descrie in cuvinte ce simt, doar ca poate uneori sunt o mama cam nebuna... Nebuna dupa copilul ei... Sunt convinsa ca si pentru bb mic o sa simt la fel, si o sa-mi iubesc copiii la fel de mult...

Va pup acum ca tre' sa plec, am programare la ginecolog... Mai intru cand ma intorc...

Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 5 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Hai ca inainte sa plec ma apuc sa fac un capitol nou...

Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 5 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzici, avem capitol nou aici!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Roli 25 si Stancutza....va multumesc si voua pt informatii....am lipsit putin pt ca ma durea rau coloana si m-am intins in pat....zuzici, voi luati Elevit?Nu stiu daca sa mai iau...medicul zice ca da....stie ca iau de la inceputul sarcinii dar...am luat din luna a4-a pana intr-a 7-a.....de atunci am facut pauza.....sa iau acum pe ultima suta de metri/luna?
Diana, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Bdiana vitaminele este bine sa le iei in continuare pana nasti si pe perioada alaptatului.

Roli 39+ cu si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput