*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (123)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

uite aici e si ingrijorarea mea: oare il voi iubi pe Tudor macar cat sa nu se vada diferenta fata de ce simt pt Ozi? eu nu am avut sentimente materne profunde cand am nascut-o pe Ozi...eram prea preocupata de soarta mea - ea imi parea ca o papusica vie. La 3 sapt de la nastere am simtit ca mi-a intrat pt toata viatza un junghi in fund...

38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Bdiana iti recomand si www.k r e i s d e s i g n.ro (au sediul in com Otopeni) si www.b a b y c o m f o r t.ro (au sediul pe str Popa Nan). Eu de cate ori am luat de la ei, nu am luat de pe net, ci am mers la sediu pt ca imi place sa vad ce cumpar.
Primii sunt o reprezentanta germana, ceilalti, austriaca si au produse de calitate.

Roli 39+ cu si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

ALINA, GABRITTZA,GRATI.ELA,IRINOUKA......ce m-asa face fara voi?!Va multumesc pt sfaturi si informatii...am luat notite si cu prima ocazie il iau pe sotzul meu de brat si plecam la cumparaturi....in timpul saptamanii e greu...vine dupa 20...dar in weekend imi face toate poftele.....sambata am vrut:cumparaturi, sa jucam remi...,film..comedie romantica, dragaleala....si saracul s-a conformat....el a avut o singura doleantza: macaroane cu branza la cuptor....puteam sa il refuz?
Am emotii pt maine...merg la echo....dar dupa cum il simt eu...bebe e tot cu funduletzul jos
PUPICI SI MULTUMESC INCA O DATA
Diana,35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

e fuga un pic si noi ca are Pupi niste colici de numa numa. NataliaS, coincidenta si eu vreau sa o dam azi pe Sam Simplex poate are mai mult efect decat Bonisan. Pupi nu a dormit deloc azi noapte decat reprize de cate 10 minute si in alea 10 minute a scapat suzeta de cateva ori si pune-te pe urlat. Puiul meu mic. Bineintels ca ar vrea numai in brate. Acum inteleg cum ajung unele mamici sa il culce pe bebe in pat cu ele, ca atunci tace si doarme, dar eu REFUZ categoric sa fac asta. Mai bine sunt eu zombi si nu dorm deloc decat sa il invat in pat la noi. In ritmul asdta ma aleg cu o silueta de invidiat. Iubitul meu ieri a inceput deja sa bazaie ca vrea si fetita si i-am spus clar (a nu stiu cata oara) sa isi puna pofta in cui.

Felicitari Cati pt bebe!

Continuam galeria pt clopoteii ce vor apare azi!

De saptamana asta, joi vineri, cand facem 3 sapt, vom iesi si noi cu caruciorul. pediatrul mi-a spus ca bebeii nascuti vara pot fi scosi din saptamana a doua, iar cei nascuti iarna din sapt a treia. Pana acum am iesit de doua ori in brate si azi vom iesi a treia oara sa luam caruselul de care v-am tot spus, poate ii atrage atentia si se mai linisteste...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

e fuga un pic si noi ca are Pupi niste colici de numa numa.

[

Incearca si Gripe water, 1/2 lingurita inainte de masa, de 3 ori pe zi, iar tu bea ceai de fenicul si anason.

Roli 39+ cu si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

FELICITARI CATI, SA-TI TRAIASCA BEBE MATEI, SA FIE SANATOS, CUMINTE SI MANCACIOS !!!!

Galerie in floare pentru fetele noastre:

ELLENUTA SI MONICADOC
TRAVALII CAT MAI SCURTE SI NASTERI USOARE

Irinuka , deci, asteptam momentul declansarii naturale ? Ce ti-a spus de col? E vreun pic deschis, sters etc? Cum a apreciat ca vei naste natural cat de curand ?

Sa dau si eu un raport scurt ca l-am trimis pe sot sa cumpere niste morcovi si cand se intoarce intru o fuga la bucatarie pentru facut mancare...

Astazi am fost in elementul meu, extrem de fericita la carrefour... Am luat salteluta de patut si lenjerii de la bertonii. Am fost putin dezamagita pentru ca lateralele de patut nu cuprind tot patutul... Bine, este adevarat ca eu am lasat in jos o parte din grilaj (am patut de lemn ca al gattei) asa ca oricum, nu puteam pune laterale si acolo dar,... orisicat, le vroiam! Sunt tare frumoase, culoare galben pai cu niste ursuleti maronii...

Am mai luat si produsele de la sano pentru spalat, servetele umede, pampers (nu am gasit new born si am luat pachet mare Jumbo de 98 de bucati dar nr. 2, 3-6 kg.)perie biberoane, suzeta (pe aia a ales-o taticul si a ales, fara sa se priceapa, forma ortodontica, eu as fi luat una dupa forma sfarcului meu - vorba unei fete de aici... - dar daca el s-a topit cand a vazut-o pe aia...)
Cred ca mai am doar produsele de la farmacie si as fi gata de nascare... Dar eu vreau sa ma apuce 40 de saptamani!!!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ancadragoman, mersi!
Lala D,
cata vreme ii dadeam numai putin seara si in cursul noptii completare nu ma deranja parca prea mult. Uite ca dupa ce mama i-a dat 90ml la 01:00 azi noapte eu l-am pus la san la 04:30 si a mai avut nevoie de completare. Dimineata pe la 09:00 am inceput iar tarasenia cu stat la san cate 40 min /buc+20min /alilalta bucata...inca nu e satul. A dormit 30 min, era plin pampersul, schimbat, la san pus din nou nu se satura. Mi-a golit un san si pe al doilea aproape dar el inca mai vrea: a stins 50 ml din sticla si acuma doarme de mai bine de 1h.
Nu vreau sa ma incapatanez cu alaptatul. Citesc ca in sapt 3,4 (noi ieri am implinit 3 sapt) tre sa ia la o masa 130ml! Ori 5-6 mese pe zi!!!!!! Eu nu l-am saturat azi dimineata de la san in cond in care am sarit la 01:00 peste o masa de la san. Stiu ca cererea determina oferta dar..........Ma doare capul! Mi-e asa drag puiul cand sta cuminte la san. Deja comunicam si sta si imi asculta atent vocea...pana baga de seama ca lui de fapt ii e foame.....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Angelique, nepotelul meu a scapat de colici cu Gripe Water si cu ceai de colici.
Saab simplex e cam frectie la piciorul de lemn... Dar poate depinde si de organism...

Ioana
34+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Nour, la mine s-a simtit clar diferenta. alaltaieri aveam burta pana sus sus si respiram greu. ieri mi-am dat seama ca burta e mult mai jos si ca pot sa respir lejer..

quote:
Originally posted by Nour

Cum imi dau eu seama ca mi s-a lasat burta... ca partea cu mana intre sani si burta o fac, burtika mea nu e asa de mare... dar pe bebe o simt cat mai sus, intre coaste. Cat despre contractii... nici nu stiu cum sunt alea, nici cele nedureroase... parca sunt anormala. Mi-e frica sa nu ma apuce nasterea si contractiile si eu sa nu am habar ca nu m-ar mira...

Bine ca vine mama saptamana viitoare... macar o sa o stresez cu intrebari si toate cele

Voi mergeti zilnic pe jos? Eu am observat ca am inceput sa merg cu pisherele asa de cracanate si ma balangan ca o rata, cu toate ca nu am burta mare

37s+

Anca D.

37+ Calin Alexandru
AMR 7 zile....
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Honey, Ereena,
in brosura primita la externare si in care se pomenea de prevenirea mortii subite a sugarului expertii in somn spuneau ca temperatura optima la care sa doarma bebe ar fi 16-18 grade. Si noi am incercat sa il luam in dormitor la noi pe bebe, care e o camera racoroasa si la care nu functioneaza ok caloriferul. Pt noi ca adulti e ok temperatura ambientala din dormitor dar lui Benji i-au fost nasul si mainile reci. E ok si asa numai ceafa sa ii fie calda-asa se verifica daca ii e lui bebe frig sau nu....Benji doarme insa in living unde e mai cald si unde il pazeste mama noaptea! Si acolo sunt cel putin 21 grade!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput