*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (123)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Anca, multam de raspuns...
Ce am uitat sa va spun...am fost sambata pt prima serie de cumparaturi....pt spital...daca mai este cineva atat de in urma ca si mine va informez ca produsele Sanosan sunt cu 40-50%mai ieftine in Carrefour decat la farmacie si ca au Pampers la promotie....eu am luat Mini2{3-6kg}....
PT CELE MAI AVANSATE CU SHOPPINGUL:imi spuneti si mie de unde ati luat patut si carucior?Sau sa iau doar scoica si carucir mai tarziu? PIECE OF ADVICE,PLEASE!
Astept lamuriri si pt celalat mesaj...daca se poate. Multumesc anticipat!
Diana, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina, vezi ca bantuie o gripa ce se lasa cu febra, dureri de cap si de gat care radiaza pana-n urechi. Da-i lui Luca oscilococcinum preventiv. Eu inca o trag cu Ozi desi azi a mers la scoala. Febra am controlat-o f.bine cu nurofen si calpol la 4 ore (alternam) dar durerile de cap si gat inca sunt prezente. Ea ia si augumentin pt sinuzita. In prima zi i-am dat oscilo la 6 ore si apoi 2 zile la 12 ore.

38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mariaana, muuuuah! esti o fiinta extraordinara! sunt convinsa ca cineva acolo sus iti va rasplati generozitatea intr-un mod absolut minunat!

quote:
Originally posted by mariaanna

Buna, fetelor!
De multe ori am citit postarile voastre, dar n-am indraznit sa mai intru.Mi-e dor de voi si mi-ar fi placut sa povestesc si eu alaturi de voi si sa ne impartasim bucuriile.Sunt fericita pentru voi.Ma bucur ca aveti aceste experiente minunate cu bebelusii vostri si cu siguranta nu veti uita aceasta perioada si nici pe zuzele 2008.
Vreau sa va spun ca sunt bine.Viata merge inainte cu bune sau rele.
Va pup pe toate !Nastere usoara si bebei sanatosi , celor care urmeaza sa nasca iar mamicilor, sanatate , putere si ...rabdare cu puiutii vostri.

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Diana, eu am luat caruciorul de la Baby Expo iar patutul il am de la Luca, asa ca nu te pot ajuta.
Dar vreau sa te sfatuiesc altceva (din proprie experienta). Daca nu esti dispusa sa dai peste 1500 ron pe carucior 3 in 1 mai bine ia separat caruciorul si scoica. Ia mai intai scoica (pe care o vei folosi din primele zile) si in planul 2 caruciorul (dar ar fi bine sa il ai si pe asta inainte de nastere pt ca apoi nu mai ai timp de plimbari si cautari). Ideea este sa iei ceva de fff buna calitate si sa fii atenta la detalii. Eu nu am fost si am luat un carucior al carui maner nu se muta din fata in spate si invers asa ca sunt nevoita sa merg cu bebe mereu cu spatele la mine si cu fata in curent. Sunt tare suparata pt asta dar nu mai am ce face acum.

Si ce am mai cumparat eu si imi este ff util acum este un marsupiu care poate fi folosit de la nastere. A costat un pic mai mult dar este sigur pt coloana lui bebe si imi ofera si mie mai multa libertate de miscare cand ies cu Ana afara.

Pup!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

bdiana am mai spus si intr-un capitol anterior am luat patutul din carrfour si am dat 350 ron si e cu sertar jos.la promotie sunt cele metalice dar sincer nu mi-au placut prea mult.asta e practic si datorita sertarului in care incap muuulte!
exista la 200 ron si fara sertar.

gabrittza 36sapt+Daria Maria
AMR 4 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gatta, daca fata e bine imbracata, poti iesi linistita. tre sa tii seama de faptul c anus e misca, asa ca ii mai pui un strat de acopereala peste ce i-ai pune in mod obisnuit.
cu bruno am iesit la 10 zile, sub privirile oripilate ale lui maica-mea, si n-a patit gaga fix niK; acu... d enu ma tinea ieri operatia, o taiam la carrefour. dar... am zis ca nah, mai stau o zi:)

asa ca, iesi daca iti face bine. 5 minute, 10. asta la inceput si p-roma sa vezi ce bine te simti, si tu, si sara.

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Hellou !
Ce fac zuzele ?

Eu citesc din urma si scriu pe masura ce citesc...
Lala D si Ven , ce flacai marisori aveti ! Si dulci foc...sa va traiasca ! Iar pozele in care Bogdan il tine in brate pe Andrei iar Markus il priveste tandru pe Mathias sunt absolut emotionante.

Aseara vorbeam cu sotul de perspectiva unui bebe nr. 2 si aproape ca m-a convins ca anul viitor sa avem din nou treaba pe la maternitate...

Lala D , vad ca voi sunteti niste plimbareti , ati fost si la Mall !
Tare mi-e dor si mie sa ies pe undeva , ca mi s-a cam urat in casa.
Insa toata lumea este cu gura pe mine , ca nu e bine sa scot copilul asa mic in aglomeratie si nici sa ma plimb pe-afara nu prea merge , ca e ger . Ieri am fost in vizita la sora mea si am luat-o si pe pitica si m-am simtit asa bine...mi-era tare dor sa mai schimb o vorba cu cineva , sa mai vad si alte decoruri...
Abia astept sa se mai incalzeasca afara si sa mergem la plimbare cu caruciorul.
Voi , proaspetele mamici...ati inceput sa iesiti in lume cu bebeii ?

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Grati, multumesc mult pentru avertizare. Ooooffff...nici nu stiu ce sa fac. Ne-am tot gandit sa nu-l mai dam pe Luca la grdi macar 2-3 luni dar ii este tare greu in casa mai tot timpul, fara copii si activitati interesante pt el. Tare nu stiu cum e mai bine sa fac. Cred ca daca se ingroasa gluma cu gripa asta, il tin acasa si gata.

Edit: Noua doctora ne-a da Bronhovaxom ca si tratament de imunizare dar ii bag si Oscilococcilum ca nu strica.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

am uitat sa va spun ca in sfarsit aproape am bagajul gata.mai s apun hainutele lui bebe si gata!uurrraaaa

gabrittza 36sapt+Daria Maria
AMR 4 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Diana, patutz ca al Silviei (creatza) am vazut in Obor acolo unde-s vreo 4 centre pt copii - mai pe mijloc. Mie imi plac teribil si au si preturi rezonabile. Carutz Cam family aveau la cora sau carrefour la oferta (990ron cu scoica, landou...). Carucioare decente la pretz si destul de bunutze gasesti la Barza - marca MagEngland. Cele tip landou sunt intre 440 si 600ron si-s destul de solide (mie mi-a dat o colega unul purtat 7 luni - practic cel pe care i l-am cumparat eu din partea colectivului - si este intr-o stare f.buna; fiind insa greu - 9kg - voi face si eu ce a facut si fata respectiva, adik voi cumpara prin iulie unul sport mai usor). Scoica eu am comandat de pe un site nemtesc dar am vazut si in Carrefour scoici omologate pana in 100E...gasesti si pe net. Eu am zis ca dak il pun de la inceput in scoica se va obisnui si nu va trebui sa-l tin in brate pana la 3 ani.

38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by bdiana

Anca, multam de raspuns...
Ce am uitat sa va spun...am fost sambata pt prima serie de cumparaturi....pt spital...daca mai este cineva atat de in urma ca si mine va informez ca produsele Sanosan sunt cu 40-50%mai ieftine in Carrefour decat la farmacie si ca au Pampers la promotie....eu am luat Mini2{3-6kg}....
PT CELE MAI AVANSATE CU SHOPPINGUL:imi spuneti si mie de unde ati luat patut si carucior?Sau sa iau doar scoica si carucir mai tarziu? PIECE OF ADVICE,PLEASE!
Astept lamuriri si pt celalat mesaj...daca se poate. Multumesc anticipat!
Diana, 35+

diana, chiar nu stiu cum stau lucrurile la municipal, sori...alina023 a nascut acolo, iar in asteptare sunt laura dimitris si alina tudor, cel putin. poate stiu ele sa te informeze.

pt cosmetice pt bebelusi, pampers, cadite, prosoape etc, cea mai buna solutie e, intr-adevar, un hypermarket, gen cora/carrefour, f bine te-ai orientat. te poti descurca f bine acolo si pt camasi ne noapte si halat pt tine. bine, si cu multe altele dar asta e "lista scurta" care-mi vine acum in minte.
a! pt spital si inca o scurta perioada dupa, majoritatea fetelor care au luat pampers au luat varianta NEW BORN (2-5 kg). nu punga mare. eu am luat, de pilda, din cea cu 44 de bucati, exista si cu mai putine. sa nu uiti de servetele umede pt sters funduletul (poti lua un pachet c mai putine bucati, pt la spital, e posibil sa iti ceara asistentele, si un pachet mare pt acasa).
eu am luat patut si carucior de aici: www. barza-ro. com dar merita, pt patut si, in general, pt idei de amenajat spatiul pt copil, sa treci si pe la ikea.
iar la faza cu mancatul si luatul in greutate...same here. am luat-o razna fix pe ultima suta.

pup si spor!

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput