*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (123)*
Raspunsuri - Pagina 14
grati.ela spune:
Marianaa, multa sanatate si sa aveti parte de un nou an fericit! Cu siguranta Dumnezeu are o surpriza frumoasa pentru tine!
Felicitari mami Cati! Sa fiti sanatosi si tare fericiti!
Mai Iry, ai lasat smecheria acasa? Adevarul e ca suna bine si...nascut pe 15 ianuarie!
38
Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile
creata2008 spune:
Si Dani a luat o statie d-asta, cum zici tu. Dar ce e misto la ea, si probabil se poate atasa si la a ta, are un termometru wireless (si poti pune pana la 4 bucati) care se conecteaza la statia principala si care iti indica temperatura in locurile unde pui termometrele alea mobile. Si asa poti vedea in orice moment cate grade sunt la bebica in camera. Daca vrei, pot sa fac poze, sa te prinzi cum arata.
Sincer, eu nu voi avea 20 grade in camera Mariucai, dar nici 25. Undeva, intre 22 si 23 grade, mie mi se pare ideal. Iar la baie, probabil vor fi 24-25. Dar nu voi face special o anumita temperatura in baie. Voi inchide usa si se face repede mult mai cald decat daca o tin deschisa.
Disputa asta pe tema gradelor din casa cred ca e normala. Dar daca nu reusiti de niciun fel sa va puneti de acord, atunci trebuie sa luati un arbitru, pe care sa il respectati amandoi. E solutia ideala! Adica, fie ca va convine, fie ca nu, sa ascultati de pediatru. E foarte posibil ca el sa zica cu totul altceva decat voi doi, dar asta e riscul cand ascultati de o terta persoana.
LA MULTI ANI MAMEI TALE, SA SE BUCURE DE VOI SI DE VIITORUL EI NEPOTEL!
Si noi de-abia asteptam sa ne faci poze, sa vedem cum ati decorat camera bebelului.
quote:
Originally posted by honey79
A luat o "statie" care masoara temperatura si umiditatea, atat in casa cat si afara. Doar ca e pentru toata casa, nu doar pentru camera
Insa, cu temperatura, nu cred c-o voi scoate la capat cu el.
Sper doar ca doctorul la Spital sa ne spuna "oficial" , astfel incat sa auda si el.. de la cineva "avizat".
PS: Azi e si ziua mamei mele. Trebuie sa o sun in cateva ore...sa-i urez cele cuvenite.
Abia astept sa fac si pozici la camera..sa vi le arat. Mie tare-mi place cum a iesit.... asa... vesela... zici ca-i cotton candy.
creata2008 spune:
Ma bag la un dus, apoi sa imi ud "sera" din casa, cele 200 plante, sa mananc ceva si apoi sa ma joc heroes.
Va pupez, ne vedem mai pe seara!
gattasalvaje spune:
Hellou !
Ce fac zuzele ?
Eu citesc din urma si scriu pe masura ce citesc...
Lala D si Ven , ce flacai marisori aveti ! Si dulci foc...sa va traiasca ! Iar pozele in care Bogdan il tine in brate pe Andrei iar Markus il priveste tandru pe Mathias sunt absolut emotionante.
Aseara vorbeam cu sotul de perspectiva unui bebe nr. 2 si aproape ca m-a convins ca anul viitor sa avem din nou treaba pe la maternitate...
Lala D , vad ca voi sunteti niste plimbareti , ati fost si la Mall !
Tare mi-e dor si mie sa ies pe undeva , ca mi s-a cam urat in casa.
Insa toata lumea este cu gura pe mine , ca nu e bine sa scot copilul asa mic in aglomeratie si nici sa ma plimb pe-afara nu prea merge , ca e ger . Ieri am fost in vizita la sora mea si am luat-o si pe pitica si m-am simtit asa bine...mi-era tare dor sa mai schimb o vorba cu cineva , sa mai vad si alte decoruri...
Abia astept sa se mai incalzeasca afara si sa mergem la plimbare cu caruciorul.
Voi , proaspetele mamici...ati inceput sa iesiti in lume cu bebeii ?
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
grati.ela spune:
maine la 11 merg si eu la spital pt eco si secretie si culturi col (sa vad dak am scapat de streptococB sau nu...).
sunt ingrijorata ca bibiloiu meu nu mai este atat de activ...am incercat sa-i citesc un curs de mate (era destul de receptiv) dar nu da semne ca l-ar interesa...i-am dat si o ceasca de cafea si bag acush si un botz de cioco...vreau un shut puternic intre coasteeeee!!!!!
38
Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile
grati.ela spune:
la 3 sapt ozi era pe shtrasse deja, numai ca era iunie, cald,nu bantuia decat varicela (dar eu atunci eram complet nestiutoare)...acum bantuie o gripa urata si parca ar fi bine sa o feresti. Stiu ca e o mare bucurie sa-ti prezinti frumusetea mica...
38
Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile
gattasalvaje spune:
Waaw , Irinouk ...acum am citit ca Palugel da semne ca vrea sa iasa . Pai hai sa punem majoretele in miscare putin , ca sa ai un travaliu usor ca un fulg...
Go , Irinouka , go !

Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
ancadragoman spune:
Gatta si noi am zis la fel,asteptam sa faca fata 6 luni si ne apucam de bb 2![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Adryana_4u spune:
Nour, avem amandoua aceeasi problema : si eu ma gandesc cu groaza ca (nestiind ce-s alea contractii ne/dureroase), se poate sa ma apuce nascarea fara ca eu sa-mi dau seama...dar stii ce mi-a spus toata lumea? "Adriana draga, n-ai cum sa nu-ti dai seama cand o sa fie momentul" Asa ca ma bazez pe ce am auzit, o sa ne dam sigur seama atunci cand o fi...
Cateodata ma gandesc si eu ca aud fetele ca se vaita, si eu n-am nimic, dar...mai bine n-am nimic, ma apuca odata si bine, calumea, nasc, si GATA, nu sa ma tina cu saptamanile, sa nu mai stiu ca e laie sau balaie (uite cum a patit saraca ellenuta)
Urez multa bafta fetelor cu nasterea astazi :
Irinouka
Ellenuta

Docdecap

Felicitari , bine ai venit pe lume bebe Matei
sa fii sanatos, cuminte si plin de succese in viata, sa o faci pe mami fericita mereu.
Va pup fetelor 
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Aha...
pt Miri Mik!
Benji stranuta des. E normal? Moasa zice ca se curata nasucul singur si nu e semn de raceala sau ceva. Sotul mai stranuta uneori, e un pic alergic la praf dar nimic grav. Ieri insa ma enerva sa il vad pe benji cu muci la nas si l-am curatat putin cu betisorul numai la exteriorul narilor unde se uscase putin "chestia". Apoi am citit sa nu facem asta!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
si mie mi-o stranutat piticu de vreo 8 ori...si am disperat..azi imi vine doc. acasa, insa m-a linistit la tel ca e normal la nou nasc uti sa stranute mai des si sa sughite..off,,da tot ma speriu si ma gandesc sa nu fi racit..

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul