*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (123)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Gata! Diseara facem cezariana! Puteti sa faceti galerie! Vladareanu a fost super ok. Pup

Mesaj de la Ellenuta.

In sfarsit !!!
Nastere usoara , din nou !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Incep si la muah amanarile. :) Dupa episodul cu camera de garda si cel cu dopul, pana la urma il lasa sa vina fara provocare. Ca cica o sa fie curand. Pupam!

Mesaj de la Irinouka.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nastere usoara si pentru Irinouka si Monica precum si pentru alte zuzici ce vor naste azi ! Bebelusi sanatosi si mancaciosi !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

honey, cu temperatura nu e de joaca. daca temperatura e prea ridicata, metabolismul lui bebe incetineste drastic. 20 e grade ii sunt suficiente. mai putin in prima saptamana. atunci da, si in spital ai in jur de 24-26 de grade in camera.

lalaD, eu sunt proalaptat, dar nu contest metoda ta. fiecare mama simte ce ar enevoie puiul ei. numaia sa dintr-o incapatsanare ca bebe "trebuie sa suga" ca asa "trebuie". insa insist pe langa ceska... sfarcurile dor din cauza pozitionarii gresite (asta pt ca a trecut de prima sapt de acomodare cu suptul), iar daca este lapte, este pacat de la cel de Sus sa-i dai sticluta. vorba aia,parerea mea...

tot ceska, e normal sa stranute. a zis bine moasa. si n-are fix nik ca i-ai curatat nasucul cu un betisor. doar sa nu insisti prea tare, si nu baga pompitsa decat la recomandarea medicului.

cameliaH, scuze, dar se pare ca am uitat sa-ti urez bun-venit. asa-s io, fleascha la recuperari de capitole, dar ma bucur ca esti la noi.

docdecap, that's it! the big day! sa dea Domnul sa fie repede si u amintiri frumoase! e bine ca esti zen si pregatita! curaj! ce frumos, vine sherbanel pe lume!

irinouka... si rares, nume ales,poate ca isi alege azi sa vina pe lume!e o zia sa frumoasa la mine! si va fi si mai frumoasa daca ne aduci vestea cea mare!

ellenutsa, mult a fost, putin a ramas. ce frumos ar fi: 3 clopotei pe ziua de azi! o adevarata simfonie:) pupizez, si indiferent cum se termina, va fi bine! am incredere ca cu cezariana sau fara ai sa fii pe picioarele tale mai devreme decat iti imaginezi:)

cati_magureanu, felicitari! bine-ai venit pe lume Matei Alexandru! sa ai un destin pe masura numelui tau rasunator! sa fie intr-un ceas bun.

la noi... oboseala. sacha nu plange, dar se fatsaie si se smiorcaie in pat. dureaza o ora de la papat pana la adormit... si de cele mai multe ori e ragaiala de vina... bruno e bolnav:( mergem la medic cu el (pediatra mea tocmai a nascut si am cautat inlocuitor) ce nasol..
nu-i bai, trece si asta, uite ca macar ammotiv sa ies din casa:)

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vali 20 de grade este f bine,eu am cateodata si 18-19 si tin fata cu capul gol

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mesaj de la Monica Doc care a ajuns la maternitate la Medgidia:

AM AJUNS, DILATATIE IOC, MI-AU FACUT O INJECTIE CU MIALGINRAMAN ORICUM AICI PANA MAINE SA VEDEM CE SE ALEGE...PUP TOATA LUMEA!

TINEM PUMNII SI BAGAM LA GREU MAJORETE:

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pentru Ellenuta, aceasta zi se va termina cu bebita Eva Maria in brate, dupa o asteptare prelungita! Important este ca ambele fete sa fie sanatoase, mamica sa se refaca repede si usor, iar Bitzi sa manance mult si sa doarma la greu! Sa dea Domnul sa fie bine, iar noi sa avem vesti la ceas de seara!

Pentru Irinouka, in momentul de fata este important ca poate naste normal si ca nu mai este mult pana cand se va declansa nasterea in mod spontan. Ca atare, nu mai este nevoie de inducere. Eu zic ca e bine, chiar daca se mai amana putin. Pierderea dopului si probabil un col intredeschis fac ca momentul in care si ea il va tine in brate pe Palugel sa fie extrem de aproape, chiar daca nu azi.

In continuare sunt extrem de emotionata pentru ele si ma intreb ce mai face Monicuta Doc si daca a nascut Cati sau nu. Mai am de citit 4 pagini din urma si revin!

Puuuuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Honey, noi aveam in casa cam 26 de grade cand s-a nascut primul copil si nu puteam sa facem ami rece, ca nu aveam centrala. Aeriseam in schimb des si nu am avut probleme. Astia in Romania recomanda oricum temperaturi mai mari decat in strainatate, din ce am observat. Mie mi se pare ideal 22 de grade si asa facem acum, in asteptarea lui bb2. Pupici.

quote:
Originally posted by honey79

Fetelor...eu am intrat in ...polemica cu sotul, referitor la temperatura din camera lui bebe. Voi ati spus ca 20 grade este temp. optima pentru un bebe...insa sotul zice ca lui ii este frig la o astfel de temperat.... deci concluzia...si lui bebe ii va fi frig.

Cand i-am explicat ce si cum..a zis ca... e ciudat.... dandu-mi exemplu... copiii din Africa.. si toti ceilalti care-s aproape de Ecuator si au temperaturi ridicate.
Asa ca... eu nu stiu in cazul asta ce sa fac... caci simt ca n-o sa am nici o sansa de castig in cazul asta. Banuiesc ca cel mai bine e sa intreb doctorul, de fata fiind si sotul.
Voi ce ziceti??

Noi acum avem in casa o temperatura de 23-25 grade Celsius.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 35
Vali

Irina 39+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Gata! Diseara facem cezariana! Puteti sa faceti galerie! Vladareanu a fost super ok. Pup

Mesaj de la Ellenuta.

yupiii...yupiiii

Succes mamico!!!

Alina 35 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ellenutsa, haleluiah! la cat se petrece cezariana? pusici multi si o sa fie bine!

irinouka, o veste super! lasa-lsa vina natural, asta e cursul firii! un pic e rabdaeica doar:)

doc...dilatarea de-acu vine. nu vreau sa-ti fie greu, dar nici betia cu apa rece nu e tocma indicata...ramai zen pliiz!

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput