*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (123)*
Raspunsuri - Pagina 10
ceska777 spune:
Gata, se trezeste Benji. Si eu pic de somn! Mama adormit aprox 2 ore iar Benji 3 si ceva! Mai revenim deseara cand sper sa vad anunturi noi de clopotei!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
neatza! ne-am trezit si noi mai devreme azi sa le facem galerie celor doua gravidute carora le dorim sa nasca fara probleme bebei sanatosi si mancaciosi

Elenuta 

Irinouka 

Mari
37+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ancadragoman spune:
Ceska am vazut bb Benji frumos foc,sa va traiasca.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
nemary spune:
Cami, felicitari pentru printesa, sa creasca mare si sanatoasa iar tie recuperare cat mai rapida 
Mari
37+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
Ceska Andrei se satura dupa cele 20 min un san, 20 de min celalalt san . Mai are insa si el momente in care miauna ( a se citi urla din toti plamanii ) dupa alte 10 min de somn si atunci clar ii bag un supliment dar care niciodata nu e mai mult de 30 mil de Humana si asta de cel mult odata, maxim 2 ori in 24 de ore . Eu am mai spus ca nu sunt fanatica cu alaptatul, daca el simte ca vrea mai mult lapte , eu ii dau si nu ma simt vinovata nici cat negru sub unghie. Sunt pro alaptat dar nicio sa chinui copilul sau pe mine doar din ambitia mea. Produc suficient lapte si suge bine si de la mine dar uneori e mai fomist si ii sadisfac aceasta nevoie. Dupa cat de bine a crescut in greutate vad ca modul meu de alimentatie lui ii prieste si voi continua asa. In principiu in 24 de ore suge de la mine cam 700 ml ( l-am cantarit ) + aproximativ 60 - 70 ml lapte praf. Eu consider ca e ok, plus ca la 3 saptamani este un prag de crestere accelerata si bebe are nevoie de mai mult.
Poate altcineva onsidera ca gresesc, nu contest, dar noi doi suntem fericiti asa. In 3 saptamani el a scazut considerabil cantitatea de supliment primita astfel incat am incredere ca peste o saptamana, doua nu va mai avea nevoie deloc de ea si vom ramane pe alaptat exclusiv.
La mine primeaza copilul si mama necrizata si nedepresiva decat 60 ml de lapte praf si vinovatia aferenta,
Parerea mea sincera.
Si atata timp cat bebe asimileaza bine si se dezvolta ok ( iar in primele doua luni de viata ei castiga cel mai mult in greutate ) voi continua sa procedez in functie de cum dicteaza teroristul.
Pupici pentru Benji cel carn si mamica lui
.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
nemary spune:
Felicitari Cati
Bine ai venit Matei, sa fiicuminte si sa-ti faci parintii fericiti.
si galeria pt.
Monica-doc
sa dea DD sa-ti vezi bb azi. nastere usoara.
Mari
37+ bebe 
odiseea
honey79 spune:
Fetelor...eu am intrat in ...polemica cu sotul, referitor la temperatura din camera lui bebe. Voi ati spus ca 20 grade este temp. optima pentru un bebe...insa sotul zice ca lui ii este frig la o astfel de temperat.... deci concluzia...si lui bebe ii va fi frig.
Cand i-am explicat ce si cum..a zis ca... e ciudat.... dandu-mi exemplu... copiii din Africa.. si toti ceilalti care-s aproape de Ecuator si au temperaturi ridicate.
Asa ca... eu nu stiu in cazul asta ce sa fac... caci simt ca n-o sa am nici o sansa de castig in cazul asta. Banuiesc ca cel mai bine e sa intreb doctorul, de fata fiind si sotul.
Voi ce ziceti??
Noi acum avem in casa o temperatura de 23-25 grade Celsius.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
35
Vali
Carmilia spune:
Neata,fetele!
Am venit si noi de la eco,iar ni s-a schimbat DPN-ul,este 22.01,la 11 zile distanta fata de primul DPN si la 41 sapt. si 3 zile!Si ar mai insemna fix 9 luni de la data conceptiei!Parca nu mai am rabdare!
Iar contractii ioc...
Va pup si ma apuc sa citesc ce ati mai facut voi
Carmilia
40s2z ,
Alex
creata2008 spune:
Gata! Diseara facem cezariana! Puteti sa faceti galerie! Vladareanu a fost super ok. Pup
Mesaj de la Ellenuta.
Ereena spune:
honey , sunt doar la primul copil si sunt curioasa si ce spun mamicile dar eu una mor de frig la 20 de grade ... oare lui bebe sa ii placa?si eu as tinde spre 2-3 grade mai mult
Irina
38+
Matei
AMR 2 SAPTAMANI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png