LMA spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (276)
Raspunsuri - Pagina 16
asteryaro spune:
Off topic :
In seara asta voi revedea "Rainman". Vreau sa inteleg mai bine autismul.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
silvi_2005 spune:
Irina sincer astea mi se par faze Sf nicidecum de mamici si zic asta chiar amuzata si fara nici o suparare. Vb aia a lui Caragiale: Tradare dar sa o stim si noi . Eu una zic ca toate astea tin de trecut si Catalina si Alina stiau si trecusera o data peste asta nu cred ca ar mai trebui sa tot rascolim ce a fost ca vad ca aduce numai tensiuni si discutii.
Cosmina, te asteptam cu drag inapoi cele care nu te-am barfit si cele care te-au barfit probabil ca intre timp si-o fi schimbat parerea. Eu una sunt convinsa ca si de mine s-a comentat ca ar fi si culmea sa nu se fi facut dar sincer pe mine ma intereseaza doar ce mi se spune in fata, poate nici aia in totalitate;Normal ca ma sunt mai precauta cand mi se spune ca o anumita persoana are ceva cu persoana mea dar asta e tot. Oamenii se cunosc asa de greu noi aici intram si vb despre ce vrem noi si in maniera in care vrem noi ca sa se afle clar cine suntem cu adevarat ce gandim si ce fel de oameni sunte e destul de greu logic vb.Eu de aceea sunt si mai permisiva la multe aspecte, respect un vechi proverb "ca sa poti sa vb de cineva ia papucii lui si fa o mie de pasi" poate abia apoi incepi sa il intelegi, eu cred ca si fetele care isi varsa aici nervii sunt obosite si stresate si suparate de multe alte lucruri poate, la fel si cele care poate au aruncat o vorba aiurea, nu inseamna ca nu sunt persoane bune, mamici grijulii sau prietene care daca e nevoie sar sa iti dea un ajutor. Asa vad eu lucrurile, poate ma insel....dar am invatat ca in viata nimic nu e alb sau negru si ca nici un om din lume nu e bun sau rau....il surprindem noi doar in anumite ipostaze. si scuze ca m-am lungit
Hai sa va intreb pe cele care lasati bebelinii fara pampers am retinut mai recet de Giova si Bumbita parca, cum procedati fetelor. Pe bune daca stiu cum sa fac, mi se pare tare complicat, ce le explicati, eu nu am aflat nicodata clar cum se face in etape.....Noi am ajuns la etapa pus baiatul pe wc nu f incantat si facut un pisu mic de frig cred la fel de dezinteresat si gata, daca nu il pun nu se cere si fara pampers nu pot sa illas nic 2 min ca tot pisuleste prin casa si rade cat il tine gura. Am vb acum cu mama si mi-a zic ca a facut circ la wc si mi-am amintit. Mi-a zis ca i-au scos si firul la spital si culmea a fost cuminte .
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
T_Ioana spune:
Buna seara!
Desi sunt aproape la zi cu cititul nu reusesc sa raspund pentru ca la birou efectiv nu am timp iar acasa nu suporta bulinutza mea sa ajung in zona calculatorului.
In primul rand vreau sa-i raspund Cosminei:
Cosmina, imi esti draga, te admir pentru ce faci si iti admir copilasii reusiti. Nu vreau sa fiu ipocrita, recunosc participarea mea la conferinte. Faza cu 1900 toamna, daca imi amintesc bine, era o "gluma" la una din postarile tale pe DC in care gresisei anul nasterii tale, ai scris ceva de genul 1905 in loc de 1975. Nu mai retin exact si nu vreau sa aberez cu gratie dar ceva de genul, de aici plecase "gluma". Evident, nu am nici o scuza, a fost o gluma extrem de proasta, a degenerat! Nu aveam nici atunci nimik cu tine iar acum cu atat mai putin. Asta a fost lait-motivul conferintelor: barfa si mistoul ......nu de cea mai buna calitate (ca sa ma exprim elegant).
Acum imi fac mea culpa, mea maxima culpa. Recunosc, nu ne-am purtat ca niste doamne, nici macar ca niste femei sanatoase la cap, ceea ce s-a discutat despre Catalina si Alina este incalificabil. Citind acum acele conferinte ti se face parul maciuca de cata rautate gratuita contineau, cat venin si mai ales ce limbaj. Imi pare extrem de rau, mi-as dori sa nu fi participat la acele conferinte, mi-as dori sa nu fi existat acele conferinte dar totul s-a intamplat deja. Nici in ziua de azi nu-mi pot explica de ce eram atat de incrancenata impotriva Catalinei! Si tin minte ca si pe Giova aveam ceva "boala" dar pe cuvant daca mai stiu de ce. Giova imi cer scuze si tie si sper sa poti trece peste!
Cred ca discutiile degenerau si datorita faptului ca fiecareia dintre noi ii venea cate o idee "geniala" si se ajungea la ceva de te luai cu minile de cap!
Nu pot schimba trecutul dar imi asum greselile facute si le regret din toata inima! Mai mult de atat.....ce pot sa fac??!!!!
Tot ce sper e sa se termine odata pentru totdeauna cu aceste conferinte. DA fetelor, e oribil ce s-a discutat acolo, incalificabil dar face parte din TRECUT, a trecut un an si jumatate de atunci, s-au schimbat multe, noi ne-am schimbat, oare nu vom reusi niciodata sa depasim asta? Mereu cineva va dori sa rascoleasca in rahatul ala?
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Bombonicaaaa spune:
Stau si incerc sa nu fiu impulsiva , sa punem totul pe masa sau nu ...dar am ajuns la aceeasi concluzie ca a Irinei , aici nu e locul ...
Cosmi i-mi pare rau ca te-am suparat , cu toata sinceritatea i-ti spun ca nu am nimik personal cu tine sau cu alte fete .
Nu stiu daca e loc de explicatii si nici nu e vorba de a arunca pisica in curtea altuia ,am recitit acea discutie si e adevarat ca am scris acel cuvant dar nu am vrut sa sune ca o rautate la adresa ta , a fost doar o gluma idioata la replica Ioanei cu 1900 , i-mi dau singura o bila
Vreau sa precizez, daca intereseaza pe cineva ca si pe mine m-a enervat la culme faza cu "Mutalaii" si o consider de toata jena Ca sa nu mai vorbim de felul in care am fost catalogate noi astea cu care s-a conversat cineva timp de 2 ani si ceva , noi suntem mai saracute cu duhul ...ce sa-i faci nu toate ne ridicam la nivelul de lider , noi cheltuim banii pe puzzel-uri mai asa aiurea , degeaba le cumparam
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
szaboali spune:
la toata lumea .
Multa sanatate tuturor spiridusilor bolnaviori.
Astery lui Razvanel , ma bucur ca ati primit vesti bune.
Ali29+ si IARINA (16.02.2006)
http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#
maraki spune:
Bombo hai ca m.ai facut sa rad cu lacrimi :))) deci asta era cauza cu " mumia " Ma miram de unde ai scos cuvantul, acum are o explicatie logica :))
Ioana, asa am zis si eu Cosminei! A trecut prea multa vreme de la conf. si fetele sigur si.au schimbat parerile despre multe dintre noi, nu are rost sa se supere cineva.
Important e ce s.a intamplat dupa sarbatori! Eu tot acolo bat :)))))
p.s. chiar ma distreaza ce am citit despre mine :))))
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
aoleo m.a luat de cap netul asta..merg sa.i pregatesc papa lui Angelo
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
marchplayer spune:
maraki, da zi odata fata ce s-a intamplat dupa sarbatori ca mor de curiozitate!!!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
maraki spune:
March pai stii deja...e faza cu mutalaii, nivelul inferior... giove, toance, marakine, cosmine, ioane.....daca nu se lua de copii, jur ca imi era egal cu ZERO!!!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Astery am cautat pe DC++ si nu am gasit filmul.Poate nu l-ai scris corect? Da-mi idei ce sa mai caut ...sau cine stie de filme bune sa scrie..plsssssss
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3