LMA spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (276)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKI pardon eu sunt din 1900 toamna nu subiectul .....si cu alta parere ce au depre mine??????pai daca dupa 4 luni imi ziceau mumie acum......cine stie????eu care sunt simpatica si modesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am ajuns si eu in sfarsit acasa, aici ploua ca naiba, am mai fugit o tura sa ma schimb ca aratat ca scoasa din balta
Toanca tare m-am amuzat cu vocabularul vostru pupicei la mancacios.
Bumbita sanatate multa lui Seby, incearca sa ii dai eccva Imunorezistan, e pe baza de plante si are f multa vit C din maciese si alte pla,te din compozitie, e adjuvant bun in stare de raceala si pt imunitate, i-am luat si eu lui Alain.
Giova cred ca o sa te dejamagesc dar Pandorf-ul sta f prost la ca jucarii, in pavilionul acela dreptunghiular cu toate reprezentantele nu am vazut decat unmagazin care nu avea nici jucarii frumoase nici la preturi bune. In Hala mare mai e ceva magazin dar nici ala nu mi s-a parut nu stiu ce. Jean i-a luat masinile alea de la Maxi Toys, e si in Austria si in Germania.
Eu sunt tare necajita ca nu am gasit nici un loc la cresa nu stiu ce o sa fac, mai incerc la ceva crese speciale cu progam reduc macar o zi doua pe saptamana, initial ma programase la ora 3 si ma bucuram ca o sa gasesc loc si mi-a zis ca nu e nici un loc in tot orasul.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi, noi acum trebuie sa mergem sa-l inscriem pe Angelo, pt. anul viitor. Asa este pe aici....bona e greu sa tii pt. ca sant scumpe rau...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Eu am scris mesajul de vreo ora si m-am tot luat cu altele si acum vad ca am nimerit in baltoaca cu conferinte;
Sincer tare ma mira ca s- a gasit acum cineva tareeeeeeeeee binevoitor si bun crestin sa scuipe cu citatele astea, daca era asa nu participa la conferinte sau zicea imediat dupa aceea sau daca nu isi asuma asta si tacea for ever parerea mea...... Nu stiu cum sa calific sincer aceasta faza nu stiu cine e mai vinovat sau mai cu doua fete dar sincer aca mie acum mi-ar plasa cineva o conf din 1900 toamna as intreba simplu / DE CE ABIA ACUM ?
Ce e cu criza asta de constiinte si la cine, fetele care au primit citatele sa spuna si de la cine daca to e momentul adevarului ca deja suntem material pentru OTV pe bune.
Eu una pot sa spun sincer ca nu am participat la astfel de conf, am fost in cateva cu niste fete tare dragute si ne-am distrat dar fara bancuri pe seama nu stiu cui. Si daca am avut ceva de spus am facut-o aiic asa cum am facut-o cu Bianca, un pupic pt Maraki ca o tot pomeneste.....sincer fix ea ar mai lipsi cu replicile ei. Pe mine altcineva nu m-a deranjat in mod special dar Bianca imi trantea cate una cand eram mai necajita ca de ce am facut vaccin platit si ca asa imi trebuie cand aveam copilul cu varicela si altele, dar pt aia tot am stiu sa ii vb frumos si chiar sa o ajut pe mess atunci cand m-a rugat.
Sincer si tu Maraki aveai un stil de a le tranti cateodata dar ti s-a spus si s-a rezolvat problema, nu vad de ce nu putem sa vb deschis pana la urma.
Eu personal mi-am cerut scuze cand am gresit ca e imposibil sa nu o faci dar trebuie pastrate niste reguli de bun simt. NU stiu cine sau de ce are interesul sa fie iar circ ca vad ca de cand a plecat Moni tot apar intrigi. Cineva sigur nu binevoitor face asta.
Personal nu ma mai intereseaza eu o sa scriu despre spiridusii nostri si despre ceea ce ni se intampla si o sa vb cu fetele care inca raman pentru ca m-am saturat de fazele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvi dc tot vrei sa stii cine e binevoitorul conferintele si nu citatele, sunt trimsie de mine Alinei .Retine nu citate si nu din dorinta de a face valuri sau mai ales din cauza Monicai.Aveam o datorie fata de Alina si le-am trimsi si nu azi stai linsitita.Din pacate nu pot explica acum ca am treaba insa am sa revin si am sa spun de ce .E drept ca le-am dat si am obtinut promisiunea ei ca raman la ea si la Cata.
A si stai linstita taman eu am injurat cel mai greu pe ea si pe Cata deci nicidecum nu aveam interesul sa le dau.
Revin ca e baiatul in cada.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Maraki ar fi si culmea sa stau acasa si sa imi iau bona, fara job si fara nimic special de facut ced ca nici de as fi alde Columbita nu as face-o. Daca as avea si eu un talent, sa pictez sa scriu sau mai stiu eu ce sa sa nu am timp de copil ar fi altceva dar asa daca nu am job o sa fiu mamica de profesie
Irina draga astea da dezvaluiri eu una te admir la acesata faza pentru gestul facut chiar daca cu asa mare intarziere, paote era mai simplu daca aflau fetele atunci si cred ca nu e chiar o faza de neiertat Doamne iarta-ma.
Imi cer scuze daca am fost prea dura in exprimare dar asa mi se pare normal sa putem sa discutam deschis ca ati vazut toate ca nu au unde sa duca bine intrigile si discutiile ascunse.Mie imi pare tare rau ca s-a ajuns sane impartim in grupuri, ca ne trebuie 2 subiecte sa putem posta si ca cele din cealalta trupa se simt exilate si neintelese aici pentru ca parera mea asa cum ma mai spus-o nu cred ca era cazul , dar fiecare stie mai bine. Daca asa e toata lumea fericita e ok dar vad ca si asa apar mereu discutii, chiar ma intreb oare si celelalte grupuri de mamici au fazele astea sau noi singurele:

Mergi la inceput

SILVI tocmai, ca na m participat in viata mea la conf.....asta e...gata m am calmat si o sa iau o pauza

Mergi la inceput

n am ......asa se scrie corect ca iar ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Inca doua minue ca termiant baia.
Silvi habar nu ai cate au fost cand s-a aflat ca le am inca salvate, habar nu ai cate mesaje am primit de-a lungul timpului unde eram facuta jigodie si asta era cel mai gentil, cater discutii au fost ca se dau , cand le-ampostat pe contul de mail si au disparut in secunda doi , de cate ori m-am enervat si am spus ca plec dar dau si conferintele, multe multe ...poate o sa le spun cand am timp.Ca apoi sa aflu ca am fost doar "momeala" ca sa vina fetele inapoi...de parca nu mai putea lumea dupa mine si se oprise timpul.Eu poate , din punctul meu de vedere, am vb cel mai urat , asta este mi-o asum , insa sunt multe lucruri de spus insa un lucru imi e clar:
aici nu e locul de asa ceva, poate tocmai de asta s-a discutat mereu in privat.
Aici nu.
Revin cand pot.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput