LMA spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (276)
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Chiar Astery, cea mai buna idee sa o contactezi pe Dana! Sant doua cu Veronica. Angelo se uita in fiecare zi, deja stie toate fazele, in timp ce mananca, eu cant si spun replicile din film ( cu cd bagat, evident ) Bate din palme la cantecul despre primavara, rade odata cu copiii, are faze preferate din film....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
al meu nu se uita la veronica, in schimb la BE ar sta non stop, repeta si canta dupa personaje.
Bumbi stiu ca-l pui pe olita, dar la ce intervale?daca la gradi il pune din ora in ora asa fac si eu acasa. vad ca problema e la kk...ieri nu a facut, cred ca din cauza ca nu are pampers. Mi-a zis educatoarea ca a facut azi dim., in timpul plimbarii, doar avea scutec.
a mai facut in weekend pe wc si i-a fost cam frica. dar pe urma tot kk vroia sa faca, ca sa stea si sa citeasca pe wc. l-am si filmat, cum povesteste el ce vede in carte, am uitat sa-l pun.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
fetelor asta fac tzatele de la tzara nu voi care va credeti doamne
chiar daca sunt scrise mai demult asa ceva nu inghit , pai eu aveam atunci cateva luni de dc nu stiam aproape pe nimeni si voi ma puneati la zid??????RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE
asteryaro spune:
aoleuuuuu, o luam de la capat....
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
cosmi1975 spune:
eu?nu iubita n o iau de la capat acum incep tinand cont ca acum am citit niste franturi de conferinta si surpriza?numele meu . eu care daca scria 2 mesaje......
ziceam de BIANCA?????pai ea e o mare doamna pe langa ce am citit eu acolo , nici la satra nu se vb asa dar pe mine ma preocupa ce s a zis de mine, asa ca va rog cele care nu sunteti implicate stati deoparte ca poate primesc o explicatie.....daca nu o primesc atat spun.....RUSINE
cosmi1975 spune:
DACA DERANJEZ PE CINEVA SAU ARE CINEVA DE REPROSAT CEVA LA ADRESA MEA SA SPUNA .....daca am gresit eu recunosc dar si daca nu vreau o explicatie....
cred ca ar fii mult mai bine sa plec???????o sa iau in calcul si asta...
asteryaro spune:
Cosmina, eu ziceam ca in general o luam de la capat... cu certuri, reprosuri, conferinte... N-am spus nimic altceva.
Pacat de ce a fost odata...
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Bombonicaaaa spune:
Vai ca ma calca pe nervi rahatul asta cu conferintele deja .
Cosmi nu stiu daca are rost sa-ti spun dar mie chiar i-mi placi , nu stiu de unde ai chestia aia dar eu personal tare as vrea sa vad si restul discutiei , nu doar ce ti-a convenit tie sa selectezi si in ce context am folosit cuvantul mumie . Cred ca ar trebui sa cautzi in alta parte draga mea rautatea si falsitatea intruchipata
Nu m-am bagat pana acum in discutziile voastre pt ca nu am nimik de impartit cu nimeni , si cu siguranta mi-am muscat degetele de multe ori cand trebuia sa fi dat replici , dar ajunge , daca am tacut nu inseamna ca sunt si proasta .
Cine vrea adevarul are sa-l afle , revin cu "material " ...
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
maraki spune:
Aoleoooo....Cosmi da.le incolo de conferinte din 1900 toamna....sant sigura ca fetele au alta parere despre tine!Ce a fost acum 2 ani, nu e valabil in ziua de azi.
Bombo, si tu cu material?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
BOMBOOOOOOO nu incerca sa arunci pisica in curtea altuia , se vede clar ca m ai facut MUMIE si cu un sens de rautate asa cum a scis si altcineva de MUTALAI ....cine va credeti sa aduceti asemenea epitete la adresa noastra???cu ce sunteti voi mai presus? daca al meu e MUTALAU asta e dar nu i permit uneia care sta la calculator 25 din 24 si ne noua indicatii sa facem asa si asa.....rusine