N-AM CURAJ SA CONDUC (10)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by Adelamatei
Fetelor incurajati-ma si pe mine sa fac scoala!
Am timp da curaj ioc!
Am copiat mesajul Adelei pentru ca era pe la sfarsitul cap trecut si poate nu l-ati mai vazut.
Adela, ce faci, te-ai hotarat sa incepi scoala? Hai, curaj, uite gandeste-te macar ca daca te inscrii mai repede poate scapi de scumpirile care se tot anunta!
Ioana
![](foto.gif)
![](olala.gif)
![](inlove.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana68 spune:
Salut fete,
Ioana...cum sa deranjezi???...nu cred ca e deranjata vreuna din noi de ceea ce postezi...in fond si la urma urmei d-aia e forum,sa postezi pentru o parere,un sfat,o opinie....si nu in ultimul rand,aici poti gasi niste prieteni.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mara76 spune:
Ioana, si eu sunt din Constanta si am dat examenul iarna, in 2000. Tin sa-ti spun ca am plecat de pe loc, m-a invartit pe 3 stradute, a vrut sa ma bage pe o strada cu interzis (m-am sesizat la timp) si cam asta a fost tot. Super usor examenul, nici o manevra, nimic! Dar vorba ta, intre timp s-or mai fi asprit regulile si politistii. Partea buna e ca o sa fii mult mai pregatita ca mine sa conduci. Eu am condus la inceput cu tata alaturi si s-a ingrozit cand a vazut ca nici nu stiam sa tin masina drept pe strada! Deh, instructorul meu "inteligent" mereu tinea mana pe volan, asa ca eu habar n-aveam cum sa conduc de fapt. Tu sigur n-o sa ia probleme d'astea.
iliuta spune:
Buna soferitelor. Mi-am cumparat masina de saptamana trecuta. E o masina din 2001, mica..mica.... Sambata si duminica am iesit cu sotul meu sa "prind curaj"........A fost groaznic.....la un moment dat i-am zis ca-mi pare rau ca-m cumparat-o, ca vreau s-o vand si ca ma las de serviciu.........poate va mai amintiti ca de fiecare data cand ieseam cu el iesea cu scantei( tipete....)Am ajuns acasa si mi-am sunat o prietena printre suspune si plansete, zicandu-i ca vreau sa renunt...ca nu ma vad in stare sa conduc o masina.....ma simteam groaznic....la care ea-mi zice: Nu se poate sa renunti!!! Poti!!! Si asa am iesit din nou cu ea si cu o alta prietena si am fost pana in Valencia (la serviciu) si-napoi.....M-am intros acasa si i-am zis sotului: Pot, nu vand nicio masina...maine ma duc singura cu ea la serviciu......N-am avut curaj....m-am dus cu una dintre prietene...am cundus eu, ea a luat masina acasa si mi-a adus-o seara...si am condus si inapoi spre casa...asa am facut 3 zile la rand (de luni)......sotul stie c-am fost singura...as fi vrut sa merg singura dar nu m-am simtit pregatita.....el m-a facut sa cred ca nu-s in stare...si am ajuns sa cred......Maine si poimaine merg din nou cu prietena......sambata nu mai am nicio scapare....va trebui sa plec singura...inca mi-e putin frica de traficul infernal din Valencia si de autobanda pana acolo.....sper din tot sufletul sa reusesc....va rog mult sa ma incurajati, am nevoie de incurajari, vreau sa-mi recapat increderea-n mine, sa-mi demontrez ca pot.....apoi sa-i demonstrez si lui ca pot.....am jurat ca nu ma mai urc la volan cu el in dreapta mea.....si n-o s-o fac pana-n momentul in care n-o sa fiu sigura pe mine.....
Va pup pe toate....Sa auzim de bine....
Ana68 spune:
Bravo Iliuta!Tine-o tot asa....felicitari pentru cumpararea masinii si las-o incolo de teama si nesiuranta,ca de ai putut merge cu prietenele asa de bine,nu inteleg de ce sa-ti fie teama cu sotul in dreapta.Pune dopuri si la propriu si la figurat in urechi si mergi cum iti vine tie mai bine si lasa-l pe domnu sa faca maruntel din buze,ca pan' la urma-i trece....Fiecare sofer are stilul lui de soferit,eu inca nu am intalnit doi soferi sa conduca la fel...asa ca spune-i sa te scuteasca de sfaturile inutile,ca tot ca tine ei sofa...Bravo inca o data si da-i inainte cu tupeu,draga mea!Din experiente si greseli invata omul!
Mara76 spune:
Bravo Iliuta!!! Sa stapanesti sanatoasa buburuza si daca domnul sot mai comenteaza ceva trage calm pe dreapta si roaga-l sa se dea jos ca n-ai nevoie de cicaleala! Daca tot nu tace... evita sa-l mai iei in masina.
pisimuky spune:
in clubul soferitelor ! Mi-am luat permisul in 16 ianuarie, exact in ziua in care fiul meu cel mic a implinit un anisor. A fost o bucurie fara margini ( parca, in ultima vreme nici nu mai stiam sa ma bucur ), imi venea, efectiv, sa plang, cand politistul mi-a zis ca sunt admisa... Ca si tine, Ioana, l-am luat abia treia oara, de 2 ori am picat la traseu... Aveam niste emotii incat nu ma puteam stapani... Asa ceva n-ai vazut... Nici cand mi-am dat licenta n-am avut asa emotii....In 16 am fost prima dintre elevii instructorului meu care a plecat cu masina si dupa ce s-a urcat si politistul in masina iar m-au apucat fluturii prin stomac.... Si atunci mi-am zis in gandul meu "Da-le-ncolo de emotii, ce naiba, doar nu o sa mai pierd vremea cu scoala de soferi !" Si am reusit sa ma controlez si sa merg bine. Nu mai zic ca deja ma cunostea politistul ( cel cu care dadusem traseul de doua ori, asa s-a nimerit ) ca m-am plimbat cu dosarelul de tare multe ori numai ca de doua ori am picat traseul si dupa aceea il tot depuneam si nu ma duceam la examen fiindca am avut o groaza de probleme....Asa ca nu te lasa ca poti si tu ! Ah, era sa uit... si am condus de atunci doar o singura data, sotul meu in fata mea cu Mercedesul si cu copiii, iar eu, in spate cu Matizul. Am avut emotii dar am mers destul de bine...M-am tot agitat atata pentru permis si acuma stau cu el in buzunar
Mamica de nazdravan Rares si
Mihnea
[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]
Good things last forever.
Lemoni spune:
Felicitari pt masina Iulia sa o stapanesti sanatoasa , si tie pt carnet Pisi sa fi fericita si curaj la condus.
Normal ca nu am mai intrat ca nu nu am mai condus de mult , sambata imi pusesem in cap sa iau masina la baiat dar se pare ca ii trebuie lui asa ca iar stau pe pauza , dar azi cand m-a luat de la servici am fost in parcare si am facut cateva parcari , asa sa mai pun si eu mana pe masina si apoi am condus acolo putin pana am ajuns acasa.Uffffff trebuie neaparat sa prind curaj .
Apropos daca mergeti pe forum la "Un ochi rade si unul e vanat" este acolo un video cu o tipa de se chinuie vre-o 8 minute sa parcheze subiectul e "Parcarea bat-o vina" sau asa ceva am ras azi la servici de m-am spart si poate mai prindeti si voi curaj cand vedeti ca altele sunt mult mai tute ca voi.
Vizionare placuta sa-mi ziceti daca v-a placut.
Curaj mult
Lemoni spune:
http://www.piticu.ro/2007/12/12/baba-si-parcarea/index.html
hai ca am fost si am adus linkul aici sper sa nu se supere Catalin pe mine dar noi avem nevoie pt terapie sa vedem faze din astea.
Ana68 spune:
Iuliana(pisimucky),sa-ti fie de bine,felicitari si sa stapanesti permisul sanatoasa fara nici un punct pe el!Eeeee,acuma liberatate de miscare pe voi,asa-i?