N-AM CURAJ SA CONDUC (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ioana draga,imi pare rau pentru necazul tau!
Ca sa zic??? Asa ce cred eu:nu cred ca politistul ala a avut ceva anume cu tine sau cu colega de examen...pur si simplu ai facut mai multe din motiv de a cauta sa te ajute,sa iti dea mai multe posibilitati de a-ti da examenul .Stiu ca e greu de crezut ce scriu eu aici,ca esti dezamagita si foarte suparata.Dar eu spun sa nu disperi.
Parerea mea,nu stiu cat te intereseaza,dar eu tot o sa ma exprim....pe baieti i-a pus sa faca asa putin pentru ca i-a vazut foarte siguri pe ei,nu ezitau la schimbarea treptei de viteza,nu trageau aiurea de volan stanga-dreapta,pur si simplu ofereau siguranta in actiuni.Pe cel cu parcatul lateral tot d-aia l-a pus sa faca parcarea,ca a ezitat la mersul in mars arrier.Ori eu sunt convinsa ca ai avut emotii maxime si i-ai transmis din nesiguranta ta,tocmai d-aia ti-a dat atatea sa faci,sa intri si in trafic aglomerat,sa faci si sensuri giratorii....etc,etc.etc.
Imi amintesc cand am dat eu examen,am fost singura din cele 4 fete din masina care am luat orasul...celelalte au oprit motorul,s-au fastacit la schimbarea treptelor de viteza,au uitat semnalizarea....emotii maxime.Si eu am avut emotii,insa a fost un fel "fie ce-o fi,mi se rupe si politistul tot om este" si am dat ultima examenul,cand politistul era deja plictisit,sictirit si abia astepta sa termine.
Zic eu,Ioana draga,sa ai mai mult curaj,imagineaza-ti-l pe politist constipat stand pe wc si scremandu-se,amuza-te si cu tupeu da-i inainte.
Te pup.Sunt convinsa ca urmatorul oras il vei lua!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ioana, nu te lasa!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Ioana, stiu ca e greu sa n-ai emotii, dar trebuie! Cred ca siguranta de sine este cea mai importanta. Bine, si sa nu faci greseli grave, desigur. Iar de gresit n-ai gresit atat de mult, asa ca trebuie sa mai lucrezi la autocontrol. Si politistul ala tot om e, vorba Anei, tot pe wc sta si el... curaj si exerseaza pana te simti in largul tau. E un hop prea mic ca sa te lasi pagubasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_31 spune:

Nu te lasa Ioana, si eu am avut emotii la oras, si vreau sa ti spun ca instructorul meu cand a venit cu masina la locul de unde se pleca pt. examen, a tras foarte putin frana de mana si eu cand sa plec suna in bord si nu stiam ce. Masina pleca de pe loc dar d-nul examinator nu ma lasa sa plec pana nu i explic de ce suna in bord. Era un baiat in spate si i am spus ca poate nu a inchis el bine usa, in sfarsit i am spus d-nului examinator ca nu stiu ce are masina si el m a lasat sa plec de pe loc. Dupa cativa metri mi a spus pe un ton foarte grav ca dc nu am lasat frana de mana jos, in momentul ala am crezut ca pica cerul pe mine, mai ales ca eram aproape de varful unei rampe si mi a spus sa trag pe dreapta si sa plec de pe loc. Stiam ca daca o buctez sunt gata , dar am reusit,insa din cauza emotiilor aveam totusi unele ezitari fapt pt. care m a plimbat o jumatate de ora cu masina prin oras.La un moment dat m a intrebat de ce am ezitari si eu i am raspuns ca am emotii( asta dupa ce ma pus sa intorc intr o intersectie si eu nu am vrut ca nu eram sigura ca am sa reusesc sa fac intorcerea corect), la care dansul mi a spus ca nu sunt pt. soferie daca am emotii. In acel moment am crezut ca totul s a terminat si i am spus ca daca el asa crede asa o fi, si din acel moment am fost sigura ca am cazut asa ca nu aveam de ce sa mai am emotii si l am dus pe ude a vrut fara sa mi pese de nimic parca nu eram eu. Cand ma pus sa opresc masina si am vazut ca se apuca sa scrie ma uitam de curioasa sa vad cate puncte am gresit si am intepenit cand am vazut ca am trecut examenul, nu mi venea sa cred. Ti am spus patania mea ca sa vezi ca si ei sunt oameni si au si ei sentimente nu sunt chiar asa de rai cum se spune.BAFTA MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_31 spune:

Ana sa stii ca si eu era sa dau cu masina rau de tot pe o cale ferata industriala nefolosita, nesemnalizata si foarte ridicata fata de nivelul drumului. Am mers la Craiova de la Deva si aproape de Petrosani sotul meu tot imi spunea ai grija la calea ferata ca rupi masina acolo m a zapacit cred ca vreo 10 Km cu textul asta ca deja ma plictisisem, dar cand am ajuns aproape de ea si mi a spus frana am franat si m am oprit cu masina pe calea ferata, nu vreau sa ti spun ce mi am auzit de la el, la intoarcere a condus el si vreau sa ti spun ca a luat calea ferata din plin, am ras in hohote si i am spus ca macar eu am oprit masina pe calea ferata si nu s a simtit foarte tare dar la el... am sarit in sus cand a trecut peste ea. Nu zicea nimic si eu ma simteam razbunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor dragi, va multumesc mult pentru incurajari!

Ana68normal ca ma intereseaza parerea ta si a tuturor fetelor de aici, ca altfel n-as mai scrie aici, nu?
Claudia la noi se pare ca politistii sunt mult mai exigenti, daca pleci cu frana de mana trasa si te intreaba ce-ti apare in bord si nu stii, te trec la necunoasterea bordului 21 pct deci respins. Examinatorul tau a fost un baiat de treaba, a vazut ca mergi bine si a trecut cu vederea faza cu frana de mana.
Mara dupa ce am vazut ca se poate sa iau examenul (ca totusi, daca greseam cu o semnalizare in minus..iesea punctajul) si dupa ce am mers atat cu politistul langa mine si nu am gresit decat la rampa, am prins incredere in mine si doar acum vreau sa mai exersez si rampa, ca totusi e f. important sa stii sa pleci din rampa.
Deci voua nu vi se pare ca a favorizat baietii, dar cred ca totusi corect era sa lea dea si lor sa fac o manvevra, gen parcare laterala, ce daca au mers bine pana atunci.
Si ref la siguranta de sine, nu ca vreau sa ma laud, dar consider ca am fost destul de sigura pe mine, nu m-am pierdut cand am vazut ca se opreste motorul, m-am concentrat mai bine si am reusit sa plec bine din rampa, cu schimbatul vitezelor n-am avut probleme, cu directia la fel.
Si inca ceva, normal ca mergi mult mai sigur pe tine pe un drum cu doua benzi pe sens si prea putin circulat, cum e in Mamaia, unde i-a pus pe baieti sa mearga si altfel e cand mergi pe un drum intens circulat, si cu masini parcate pe banda I, cum ne-a plimbat pe noi, fetele.
Eu chiar am oprit la un moment dat ca venea unul cu viteza pe sensul meu pt ca depasise o masina stationata pe banda lui si nu avea timp sa se incadreze la loc, deci consider ca am avut prezenta de spirit

Una peste alta, acum consider tot examenul ca o noua experienta care imi va fi de folos pe viitor, in primul rand am capatat incredere in mine, chiar daca n-am luat permisul.

Va pe toate!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Salut soferitzelor!
Bafta in Noul An si multe drumuri fara probleme, fara gropi va doresc!
Ioana, tot raul e spre bine:la ce trafic nebunesc e in Constanta in sezonul estival, mai bine ca vei ajunge sa stapanesti toate manevrele, sa n-ai probleme in viitor!
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Salutari soferite, LA MULTI ANI pentru noul an. Ioana, multumesc pentru ca ai deschis un nou capitol.Imi pare rau ca n-ai reusit sa iei permisul. Nu te lasa. Data viitoare.
Nu am timp mult nici sa citesc ce mai e pe aici. De saptamana viitoare imi cumpar masina. Nu mai am incotro, nu am cu ce veni de la serviciu. Is ingrozita......daca n-o sa ma descurc??????
Va `pup pe toate, va doresc multa bafta si-o sa intru sa va povestesc.........daca ...mai intru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetelor si sa aveti o saptamana fara nici cel mai mic eveniment.

Claudia,sti care e culmea culmilor?Este ca al meu barbat nici macar nu are permis de conducere si nici nu vrea sa-si ia,insa are o gura cat o shura,el le stie pe toate si inca ceva pe deasupra si cand il contrazic atat vorbeste in contradictoriu de imi vine sa-l dau cu capul de parbriz.Bashca,si asta ma seaca pur si simplu de ma simt pe post de taur,vad rosu in fata ochilor,dupa o astfel de dicutie in contradictoriu,cand ajungem la fapta evidenta si ii spun "uite si tu ca e cum ti-am zis eu" sti ce raspunde?Sa mor si nu alta:"pai da,ce?si eu la fel ti-am zis?".Sa nu imi vina atunci sa il dau cu capul in parbriz?Nu-i bai....acuma m-am mai obisnuit,asa ca il las sa dea din gura si cand vede ca nu are dreptate se opreste.Ca sa nu mai spun o alta:cand sunt cu nervii intinsi la maxim si fierb vizibil in suc propriu si imi ies pe gura sa fereasca Dumnezeu sa auzi ce zic,sofez cel mai bine,fara emotii,fara sa fac jde mii de manevre....merge brici,parcarea laterala cu spatele imi iese din prima,ca la soferii pro....ei bine,al meu,om dashtept nevoie mare,o face anume sa ma enerveze,ca ii place cum manevrez masina,un pic mai agresiv,mai barbateste,cum zice el.Sa fim sanatosi,asta-i important!
Ioana si eu cred ca ai avut stapanire de sine si sincer,eu nu am tinut cu ursu'.Numai ca am argumentat cam cum vad eu lucrurile vis-a-vis de examenul asta si de politisti.Oprirea motorului se depuncteaza,din cate stiam eu,dar s-ar putea sa ma insel.Nu-i bai ,ca si eu mai opresc motorul si asta este,se intampla.Cum ziceam:politistul e si el om...si e supus si el greselii.Nu poate fi perfect in aprecierile lui si parerea lui e subiectiva,nu?Ma bucur ca ai luat examenul asta ca pe o experienta buna si eu sunt sigura ca la urmatorul oras vei trece cu brio examenul(si o sa fi buna de cinste!).

No,fete...pupici voua,trafic lejer si sofat fara probleme,bafta la examene si sa auzim numai de bine!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

N-am mai intrat ca daca inca nu sunt soferita..
Dar totusi nu ma pot abtine sa nu intru, ca doar sunt soferita in devenire
Si vreau sa va multumesc pentru incurajari Dor, Luna, Iliuta, Ana
Intr-adevar, Dor la noi in oras e un trafic infernal, insa nu numai vara, a inceput sa fie cam in tot timpul anului, mai ales in zonele in care sunt complexe comerciale. De centru, ce sa mai spun, sunt strazi mult prea inguste pentru cat trafic e, cred ca o sa se ajunga si la noi ca la Bucuresti.
Poate de-asta si examenul e mai greu in ultima vreme ( zic asa pt ca multi care au dat examenul acum cativa ani se mira de cat ne plimba pe noi acum si cate manevre ne dau sa facem - sunt unii care la examen n-au facut nici o manevra, gen parcare laterala, etc)
Dar pana la urma e bine pt ca vom iesi in trafic mai pregatiti si cu mai multa incredere, eu asa sper!
Iliuta desi poate n-ar fi trebuit am deschis capitol nou si pt ca am vrut sa pun link-uri catre toate discutiile din urma, poate mai intereseaza pe cineva si era greu de cautat. Eu am inceput sa citesc si ce ati scris voi mai demult.
Ce-ai facut, ti-ai cumparat masinuta noua? Iti doresc sa te descurci fara probleme cu ea, oricum fiind noua, o conduci si de drag, nu numai de nevoie!
Ana stiu ca nu ai tinut cu ursul si oricum ma bucur ca imi spui parerea ta sincera.
Da, oprirea motorului se depuncteaza cu 7 pct, iar examenul il iei daca ai facut max 20 pct

toate fetele si sper sa nu va suparati ca scriu si eu (cam mult) desi nu-s soferita inca
Sper si eu ca voi fi in curand!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput