Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici!

Gata, am ramas singura acasa, Razvanel la gradi, sotul la treaba..., imi place, ca a fost asa vanzoleala zilele astea la mine de abia asteptam sa fiu singura. Am si mancat putin , iar acum o sa beau o cafeluta de la Naty.
Apropo de insomnie, cred ca am fost singura insomniaca azi-noapte...Nu mai era nimeni pe crenguta dupa 1 noaptea , asa ca doar am citit pe ici, pe colo.

Pidana, stiu ca e rau lunea la servici...Hai ca trece numaidecat ziua! Intri pe crenguta la ciripeala si timpul o sa treaca mai usor.

Simonette, esti bine mamico? Mi-ai dat niste emotii!!!!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Neata' Neata'
Fug sa citesc ce mi-a ramas de aseara si apoi vin la ciripeala.
Pana atunci cafeluta pt cine vrea....
Va

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna dimineata fetelor, eu sunt la servici,si m-am gandit sa intru sa va salut!!!
Mi-am propus sa va urmaresc si de aici indeaprope, sa nu mai raman in urma, ca tare greu mi-a fost sa ma pun la zi!!

Simonette, ma bucur tare mult ca esti bine si ca a fost o alarma falsa!si ai grija de tine!!!

La noi e frigut, sunt -15 grade, dar ne obisnuim cu toate!!!
M-a sunat de la resurse sa trimit programarea concediilor de odihna, voi stiti ceva, eu mai am dreptul la concediu de odihna anul asta???

livi +32 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, am reusit sa incarc niste poze de la ziua lui Razvanel. Se pare ca m-a obosit treaba asta , asa ca ma intind putin in pat si revin putin mai tarziu.

Pupici si o zi frumoasa pentru randunici!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Livi, ai dreptul la concediu pt zilele cat mai lucrezi. De exemplu daca in mod normal ai 21 de zile de concediu pe an, dar tu lucrezi 2 luni, ai 21 zile / 12 luni * 2 luni = 3.5, deci 4 zile. Daca am inteles bine de la alte randunici sunt persoane care si-au luat si tot concediu pe un an (in avans), depinde de la firma la firma. Cel mai bine vorbesti la tine la serviciu personal si vezi ce spun ei ca poti lua si cat iti convine sa iei.

Dana 25+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Buna dimineata!!randunici...
Am terminat si eu de papat si acum am sa iau o canita de cafea din filtru lu' Naty
Simo -ma bucur ca a fost o alarma falsa, de acum cred ca stai cumintica in pat ca sa mai stea bebita la caldurica
Felicitari Pidana pentru cele 25 saptamani
Azi si noi implinim 27 saptamani

edit.. frumoase pozicile cu razvanel, clau sa-ti traiasca

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Bubu si Olgutica parerea mea despre haine de fetite..intr-adevar sunt foarte mult si frumoase, dar am vazut in unele reviste niste preturi exorbitante pt lucrurile de copii..mi se pare exagerat, sau pt bugetul fam.columbeanu
- caruturile mi imi plac cele cu patru roti...poate sunt mai practice cele cu 3, dar deocamdata le prefer pe cele cu 4, pana la proba contrarie
Naty - si eu tot la filmul de la pro m-am uitat, cu toate ca il mai vazusem de vreo doua ori, dar sunt unele filme, care pot sa le vad si de mai multe ori si nu ma plictisesc de ele
stela - revin la subiectul iesirii tale, am stat si m-am gandit aseara in pat. Daca vrei sa iesi afara, mai bine mergeti intr-un parc si stati pe o banca si asa iei aer curat, si nici efort nu faci, decat sa mergeti in hiper marketuri, pai acolo in hiper mergi echivalentul a cativa km printre rafturi si raioane....acum mi-am adus aminte ca am facut si eu asta cand avem doar cateva sapt de sarcina, si ma luasera toate junghiurile din toate partile de atata mers si invartit pe acolo, si de atunci nu am mai calcat.
Sa nu te superi, dar noi iti vrem numai binele si tie si bb-lui
pidana - eu m-as duce cu ochii inchisi sa iau patut de la ikea, ca l-am vazut pe net in oferta...dar e prea lung drumu pana la ikea la voi la buc
Naty - bine ca a fost alarma falsa cu Simo, si este bine si bb mai sta la dospit.
- si buna tare cafeluta de la tine
kya - si eu citesc si am vazut ca saraca Ellenuta e disperata ca nu vrea sa iasa aia mica afara...dar parca mai bine sa vina mai tarziu decat prea devreme
sovi - in primul rand ;as renovarea pt la vara, din cauza ca acum cativa ani, am mai varuit noi odata iarna, si cu toate ca era o caldura in casa de nu mai puteai, anul urmator mi-a cazut tot varul de pe pereti, asa ca ma las pagubasa de voie de nevoie. Iar cand va fi renovarea, sincer nici nu stiu daca sa raman in casa sau nu...cred ca voi incerca o mare parte din zi sa plec de acasa cu bb, iar apoi mai pe dupa amiaza-seara sa revin, ca parca nici la tara nu as pleca la ai mei socri, asa ca voi merge prin "vizita" pe aici prin zona, pt ca nu a s vrea s ainhaleze bb tot felul de prafuri si de mirosuri. Dar nici acum ca gravida nu mi-ar conveni sa inhalez toate mirosurile care vor fi. Si pana la urma camera lui bb, o facem asa pt noi mai mult acum, ca doar bb nici nu va sta in ea acum( va sta cu noi in camera), si nici nu va constientiza ca aia e camera lui...de aceea o aman pt la vara, pt ca nu e nici o graba.
Clau - foarte frumoase pozele, organizarea de acolo si bineinteles, subiectul principal Razvanel...de cate ori vorbesti sau ne arati poze cu razvanel, ma apuca asa o nostalgie si ma gandesc, cand am sa il vad si pe al meu asa de mare si frumos ...

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata randunici...ma gandeam ca o sa gasesc mai multa ciripeala dar vad ca ati fost cumintele azi noapte...am stat si eu pana pe la 12.30 ,am vazut ca ciripesc singura m-am bagat la culcus cu toate ca m-am foit cred ca pana la 2-3 nici nu stiu cat era ceasul...dar vad ca randunica clau a inchis crengutza azi noapte...
eu azi m-am trezit pe la 8.40 cand ma trezesc vad lumina afara puiul doarme...ma uit repede la ceas vad 8.40 il strig pe pui:'pui e 8.40 nu te duci la serv?'el trebuia sa fie la 8.30 la serv...l-a sunat pe sef si i-a zis ca o sa intarzie...si zice...eu azi am zi scurta:)
o sa iau si eo o gura de cafea de la naty ca poate ma trezesc mai bine...
pidana,nicol-va doresc o zi usoara la serv...e greu sa mergi lunea la serv,am vazut la puiul meu azi...in timpul sapt se trezeste si fara ceas dar azi nimic nimic...a visat doar somnic somnic
clau-frumoase pozicile
felicitari fetelor care au mai adaugat inca o sapt la semnatura...la mai multe...si noi ne-am schimbat semnatura:27 sapt
ralucas-ai mare dreptate cu zugravitul iarna...brr sa stai acum cu geamurile deschise mai tot timpul...la ce frig e afara...
va pupacesc pe toate...

ramo26+ 27 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'neata, asa mai cu juma'de gura! M-am tarat azi dimineata la servici cu metroul, cu geanta grea si cu laptop-ul atarnand de pe un umar. Am stat in picioare, am transpirat, cand am iesit afara m-a luat cu frig. AM OBOSIT! Si toate astea doar ca sa vin la servici, in compania acelorasi fete palide de o inteligenta si compartament indoielnic.
Mi-e sete, mi-e foame, sunt obosita si plina de draci.

Azi dimineata trebuia sa ma duc la analize, dar nu am avut vlaga sa plec de acasa pe nemancate - cred ca lesinam in metrou. Ma duc maine, cand nu voi mai fi ca un magar incarcat si pe stanga si pe dreapta.
Gata, acum ca m-am descarcat, ma simt mai bine! De saptamana viitoare concediu medical, ca nu mai merge! Sunt satula pana peste cap de tot serviciul asta...

Apropos de analize: trebuie sa ma duc sa fac si culturi din col. Voi ati facut? Sunt eu un pic paranoica - o se se apuce tanti aia sa scormoneasca pe acolo si poate face mai mult rau decat bine.
Asa e? Sau sunt nebuna?

Kya 27+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

kya - saracuta de tine..ai inceput asa de greu de luni dimineata ...
iar de culturile din col , nu stiu , stiu doar cand m-am dus prima data sa imi iau secretia vaginala la dr, cand m-a suit pe masa, ii explica doctorita asistentei sa nu imi ia din col si ii arata acolo...

32+ Lucas

Mergi la inceput