Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

ne-am intors si noi de la petrecerea de anu nou. Maaaare harmalaie! Ce ne-am distrat, in special la placinta cu noroc (cum e datina la noi). Sau cu ravase i se mai zice.

Kya, multzam pentru explicatii despre video-monitor. Cred ca ma voi calma pana la urma, ca vad ca si randunoiul e oarecum contra, ca el presupune ca au infrarosii si ca dauneaza. ata ete.
Cory, in curand va trebui sa revizuiti imnul :)
Delfinutz, crede-ma TREBUIE sa fiu de fatza la renovare, asta pentru linistea caminului. Nu vrei sa stii ce idei trasnite are. Nu poate sa dramuiasca banu, daca lui ii place parchetul de mahon (!!!), e in stare sa ia parchetul cu toti banii si sa nu mai avem nimic ramas pt orice altceva. Pe teritoriul mamei e greu de stat mult timp. Si e si la 3-400 km. Mai bine acasa, in praf.
Ce m-am amuzat de lectia ce i-ai dat-o randunoiului :))
Oh Naty, rezista cuscra! Ar fi ceva sa iesiti in oras! Azi cand am fost la promod-ul de la mol vitan am vazut o bluzita dintr-un fel de lanitza subtire de burticute pe violet cu ceva imprimeu galben si m-am gandit la tine ca ti-ar placea. Eu n-am luat-o ca era cam scumpa. Dulce tare.
Clau, cu ce amintiri frumoase s-a ales Razvanelul vostru! La multi ani inca odata!
Adriuta, multumim pt vestile despre Mihutza! Deie Domnul sa le mearga toate unse!
RalucaS, incurajant sa stiu ca e o randunea care indrazneste sa lase renovarea pt la vara. Tu&bebe veti sta in casa?
Simo27, grea treaba cu socrii tai! Mai ales ca nu de tine neaparat tinea sa iasa nepoata! Da las, ca uite, v-ati facut singuri fericirea.
Pucca, eu am mai zis aici recent, ca din multe locuri am auzit ca microunda e f nociva. Eu am ales sa cred. Dar, inca odata, avand in vedere cat timp salveaza uneori, nu condamn pe nimeni care il foloseste. Cred ca si eu daca as avea unul prin preajma as fi tentata sa il folosesc. Vorba Oanei, usor mi-ar crea dependenta.
Livi, hai ca nu mai ai mult si iti revii tu. Sa va priasca shoppingul :)
Chiar te rog sa revii cu subiectul fotoliu.
Si eu subscriu ca imi plac sfaturile Olgutei ;). Si mie candva mi-a raspuns tare profi la o paranoia de-amea!
Bitza, ce sa zic cu intalneala... Daca mai sar si alte fete ca vor, sigur, de ce nu? Ca noi nu am epuiza in veci subiectele de taclale :))
Maia, mi-a placut si burtica (ce maricica!)si big sis! Tare dragute!
Mstela, hai nu mai pange Sper ca ti-a trecut raul. Baga-i mintile in cap la randunoi si spune-i ca om esti si tu, de aceea iti mai trebuie cate o plimbare.
Diana, nici nu stiu ce sa zic mai bine pt alinare. Suntem alaturi de tine si sa dea Domnu sa iasa bine!
Roxana, ma bucur ca esti bine si ca ai decis sa o iei mai usor.
Vaaai ce mic era Catalin parca se pierdea in patutz :)) m-am topit!
Zoze sa iti fie de bine iesirea, sefa!

felicitari speciale Delfinutei pentru fraza "Sa nu uitam totusi ca daca n'ar fii fost soacrele noastre, n'am fii avut astfel de sotzi"
Simonette, sa dea Domnu sa fie bine! Bafta!

Pup la toate si in special insomniacele! Ce pacat ca eu am insomnie la o ora la care nu mai e nimeni prin preajma! (4-7)

sovi 25+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Diana G.,

cumplita veste! Dar daca exista o sansa cat de mica pentru ca bebelushul tau sa fie salvat, agata-te de ea!

Cuvintele sunt prea sarace sa-ti mangaie disperarea!

Mi-am amintit ca am citit la "Galeria nasterilor" un caz asemanator cu al tau: lupta unui bebelus si a parintilor sai cu o malformatie cardiaca congenitala, din primele zile de viata...Povestea are un final fericit...dupa operatii succesive, copilul a fost salvat.
Mai jos se afla link-ul catre acea poveste:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=645

Iti doresc sa gasesti in tine puterea de a trece peste aceasta incercare si incredere in progresele medicinei si in miracolele rugaciunii!

Te imbratisez frateste si adaug cuvintele din finalul povestii de care ti-am vorbit: “Nimic nu rezista vointei inversunate de a reusi.”Victor Hugo-Oamenii Marii

Si te rog sa ne scrii despre tine si bebelushul tau fara teama ca ne deranjezi...eu cred ca e loc aici si pentru tristeti si pentru bucurii...si pentru chicoteala, si pentru lacrimi...eu te incurajezi sa ne scrii si sa nu innabusi doar in tine durerea, disperarea si speranta...pentru ca suntem Randunici solidare si la bine, si la rau!

Lupta si spera ca va fi bine!

cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')

http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cory, mi-a placut mult mesajul tau!

Sovi, inca o data La multi pt. Noul An! N-ati facut si voi pozici?

Clau, ai pus poze cu Razvanel?

Naty, mi-am ales deja doua carucioare, au cam 8-9 kile, acceptabil. sa vad la care ma hotarasc.

Eu ma duc la baita si la culcus, ca de maine la scarbici. Sper sa rezist eroic o saptamana, maxim doua.
o sa va citesc dupa-masa.
Pupicei si noapte buna!

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am aterizat din nou..am vazut si eu filmul dupa pro tv,nu tot ca intre vtimp mi-am facut baie,curatat unghii dar am vazut ceva ceva misto...i-am zis puiului sa-l caute pe net ca sa-l vad pe tot...a si am facut si poici la burtica dar o sa le pun maine pe mail ca nu le-am descarcat..
simo-ma bucur ca a fost alarma falsa...inca o veste buna pe ziua de azi...la fel si naty-ca si eu am vazut ca a lipsit azi si m-am gandit sa nu fi patit ceva...imi pare rau ca au existat si vesti proaste dar cu incredere in d0-zeu sa speram ca o sa fie bine si mamicile sa fie puternice si optimiste...
cory-intr-adevar f frumos msg tau
zoze-mamica care face baie la lighean...
kya-parca si tu ziceai ca vrei video interfon....eu,adica puiul meu a dat comanda de altceva...camera video,e f mica cu receptor care se pune la tv si il vezi si auzi pe bebe...noi am luat din asta ca avem tv in fiecare camera si in bucatarie...asa ca ne este f utila...daca vrei sa o vezi intra pe comenzi.ro si la cautare scrie '208c'...costa 169ron...e mult mai ieftina decat un interfon...
sovi-petrecareat-o ma bucur ca te-ai distrat si simtit bine...
bubu-servici usor maine si ai grija cat mai putin efort...tre sa te mai si fofilezi ..
vad ca ati plecat toate...mai stau si eu un pic si incerc sa adorm cu toate ca nu e nici un semn de la ene pe la gene...dar o sa mai butonez telecomanda...puiul meu deja sforaie
va pup si sa aveti o noapte linistita

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, e la datorie insomnia mea ca de obicei...Eu tot incerc pana pe la orele 24 sa stau in pat, poate, poate m-o lua somnul, dar apoi cedez, ma enerveaza si televizorul si sa stau cu ochii pe pereti!

Bubu, n-am pus inca poze, maine o sa ma ocup de asta! In week-end sunt cam ocupata cu familia si stau mai putin pe forum dar de maine recuperez...De fapt, saptamana asta cred ca am stat mai mult noaptea!
Servici usor maine, stiu ce grea e ziua de luni de obicei....brrrr, mie deloc nu-mi placea!

Vaiii, ce bine ca a fost alarma falsa la Simo, banuiesc ca acum este acasa in patuc. Sper sa stai cuminte zilele astea mamico sa mai stea bebe putin in cuibusor!

O mai fi vreo randunica pe crenguta????

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata!
Ce-i asta?? Ma trezii si vazui randunicile pe pag 2! Clubul insomniacelor pare sa se fi spart aseara, eu una de o saptamana nu cred sa mai fi dormit asa mult si bine, am fost doar o data la baie!!
Asa ca acum profit ca m-am trezit cand a plecat soatza, va fac tuturor o cana de filtru intreaga de (ca am multe datorii de recuperat...) si ma mai bag un pic in patucean, ca doar ani de zile am visat sa zac dimineata in culcus.

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata si surprizaaaa!!! Am venit la servici pt ca planurile pe care le aveam cu randunoiul pt zilele astea s-au amanat un pic, asa ca din lispa de alta ocupatie acasa am decis sa vin si sa mai stau cu voi la ciripeala.

Ma duc sa ma pun la zi cu ce ati ciripit in weekend, dar nu inainte de a-mi umple o cana cu apa si de a-mi pune o ceasca de cafea din filtrul lui Naty.

..revin..

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol24+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

..uitasem sa-mi schimb semnatura...dar acum suntem la zi..

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol25+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineatza!
Tare rau e la serviciu de lunea.
Simo, ma bucur ca a fost alarma falsa! Sa dea Domnul sa mai stea bb pana se coace bine pe toate partile.

Si noi am implinit azi 25 sapt.

Dana 25+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna sa-ti fie inima, Nicol! ma speriasem cand am citit de servici, dar daca stai la sueta cu noi e f bine.
Am vrut eu sa ma culc dar m-a lovit asa o foame ca...am trecut la actiune

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput