Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)
Raspunsuri - Pagina 3
lyvy spune:
Olga, drumuri accidentate zici,hm...daca ai stii cum sunt drumurile din HARGHITA, cele europene,nationale, toate, e putin spus accidentat, adica mergi din groapa in groapa, cum e zona de munte, drumurile se strica fffffff repede, din cauza apelor care se scurg de sus, si-apoi din cauza sarii aruncate mereu, si-apoi nu s-a mai lucrat la drumuri de zeci de ani, deci va dati seama cam cum ma scutur eu mereu, zi de zi.
Si eu merg la doc la 200 km dus-intors, dar o data pe luna, la Tg-ms, in rest la consultatii intermediare merg aici la noi la municipal, care e cam varza.
Am mancat de nu mai pot, hai sa va zic, am facut mamaliguta cu tocanita de pleurotus , combinat cu branzica Fagaras, la randunoi i-am mai dat si ciorbita de fasole boabe, eu n-am avut pofta. Sunt ca o .
Azi am fost la Ambient, acolo am condus atata, sa caut un anumit fotoliu pe care mi s-a pus pata, dar n-am gasit, cand il achizitionez, il pozez si vi-l arat, tare mi-l doresc!!
Naty, Sovi, Simo, si tot stolul unde sunteti????
livi +32 Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Kya spune:
Offf Doamne, va lasa omul singure jumatate de zi, si cand ma intorc ce aud?
Simonette draga de tine! Banuiesc ca acum esti la spital! Asteptam numai vesti bune.
Diana scumpa mamica randunica! Hai capul sus, stiu ca e greu, dar priveste partea optimista a lucrurilor: esti in Italia - alti medici, alt echipament, alte posibilitati. Malformatia s-a descoperit acum, medicii stiu despre ce este vorba, vor fi pregatiti sa intervina imediat. Bebelusul tau o sa se nasca! Si pe urma va trece cu bine peste operatiile alea. Noi suntem alaturi de tine, si ne rugam pentru ingerasul tau!
Steluta draguta! Ia vezi, ca acum daca tot stam aproape, vin dupa tine. Vrei o gura de aer? Imbuteliez eu una si ti-aduc. Vrei mandarine de la Kaufland? Ti le trimit eu pe teava. Lasa gandurile negre, lasa supararile si stai cuminte!
Roxana am vazut patutul lui Cata mic. La al meu gratiile sunt de 2 ori mai dese, si sper sa nu se bage pe acolo. De asta imi era is mie frica. In fine, nici nu mai stiu cum e bine. Sunt pregatita sa dau chix la anumite lucruri, si daca descopar pe parcurs ca imi trebuie altceva ma duc si cumpar. Eu am vrut patut de lemn, pentru ca mi s-a parut mai solid si mai safe pentru bebe.
Cat despre microunde... hm... sa-mi explice si mie vreun semidoct din ala care scrie articole in reviste de ce sunt periculoase! Sunt niste biete unde electromagnetice, cu o diferita lungime de unda. Sunt aceleasi unde cu care functioneaza radioul, radarul, si telecomunicatiile, telefonul (asta pana sa inceapa sa se foloseasca tehnologia fibrei optice), diferenta fiind lungimea de unda si frecventa.
Iar principiul dupa care functioneaza este urmatorul: ordoneaza moleculele de apa, grasime, sau zahar, care sunt dipoli electrici, sa se ordoneze plus la plus si minus la minus, dupa cum le dicteaza campul electromagnetic. Ele se misca si se freaca una de alta, eliberand energie termica, care este absorbita treptat de toata masa respectiva. Et voila - se incalzeste!
Vitaminele se distrug de la o anumita temperatura in sus, indiferent de metoda. Daca fierbi un morcov pe aragaz pana se face terci, nu mai ramane nici urma de vitamina in el. Deci, nu vad de ce doar microunda l-ar strica.
Este adevarat ca s-ar putea modifica structura chimica a mancarii, dar energia dezvoltata de cuptoarele cu microunde este infinit prea mica ca sa poata face lucrul asta.
Sper ca nu v-am zapacit prea mult de cap, dar vroiam doar sa demonstrez ca bietele microunde sunt inofensive. De o mie de ori mai periculoase sunt radiatiile emise de sutele de antene de mobil sau mai stiu eu ce de pe blocuri. Pe alea le incasam direct, si au efect cumulativ!
Gata, am terminat cu predicile, ma duc sa vad ce-mi face glazura de la prajitura.
Kya 27+ cu Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
RalucasS spune:
Lyvy daca ti-a zis doctorul sa nu mai conduci, mai zici ca sunt si drumurile ca vai de ele, si tu te incapatanezi sa o faci...oare bb ala nu e deloc important, sau sanatatea si siguranta lui nu conteaza? Dar fiecare face cum crede...
32+ Lucas
Roxana Claudia spune:
Kya - sunt mai estetice paturile de lemn si mie mi s-au parut chiar safe...dar dup-aia m-am speriat ti-am zis...Si multe mamicute spun ca ele au fost hiper-multumite de patutul de lemn. Sunt mai paranoica de fel si mi-e teama sa nu se raneasca. Acum sunt in etapa aia in care am sigurante la toate prizele, sertarele, frigider, conge, la usi ca sa nu-si prinda mainile ce sa mai e o adevarata nebunie. Are o multime de jucarii dar numai la astea ii sta mintea
Si saru-mana de explicatiile savante despre cuptorul cu microunde...acu gata, mai are cineva ceva de zis???
Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Zoze - marfa ca te-ai plimbat cu ATV-ul. Cand eam in luna 5 cu Cata ne-am dus in o asa zisa luna de miere (ceva improvizat...) la Predeal. SI io am vrtu sa merg musai cu ATV-ul pana la Susai. A fost super marfa si f safe...Asa mi s-a parut mie. Il auzeam pe sot cum urla dupa mine: mai inceeeeet!
Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
mstela spune:
Randunici,hai ca mi-am mai revenit.Offf.
Da,o incurcasem.Am crezut ca pan'aci mi-a fost si scap bebelina afara.Doamne pazeshte!.Ei,fetelor,credeti ca io nu-mi dau seama de risc,dar,credeti-ma,e groaznic sa te simti ca la puscarie,eu care eram asa activa,cateodata simt ca iau foc doar uitandu-ma pe geam,dupa atata timp de stat in casa.
Off,dar cand aud problem ca ale dianei,zic doamne fereste de mai rau,sa nu-l manii pe Dumnezeu.
ralucas,lyvy,olgutzica,maia,kya si toate randunicile sufletiste,de mii de ori.
Simonette,imi pare rau de asa vesti.Dea Domnul sa fie bine.
Eu am vazut la spital o tipa careia ii iesise dopul acasa cu ceva zile inainte si nu se grabea sa nasca,ci era tinuta la spital sub observatie,cu injectii impotriva contractiilor.Sa speram ca o sa fie bine.
diana,Doamne,ce vesti azi.Dar dea Domnul sa fie totul bine cu bebe.Trebuie sa fii puternica sa poti trece peste toate cu bine si increzatoare si asa cum au spus si fetele,trage speranta ca nu esti in Rom.,acolo sigur sansele ca totul sa treaca cu bine cresc.
Olgutzica, kya.Multzam de info.
Olgutza,interesant patutul de la Brevi si pretul destul de bun,tinand cont ca e si o firma certificata,si lucrurile par de calitate...
Eu ma gandeam la varianta de lemn,ca asta sa nu se clatine cand s-o ridica copilul pe patut sau ca e cam descoperit lateral si sa nu intre ceva curent.
Pe de alta parte e util ca e si tarc si scapi de un lucru in plus.
Corectati=ma mamici, care aveti acasa, dc gresesc!
Kya,super ce ai luat tu.exact cum imi doresc eu.Si extrem de ieftin pe deasupra.Dar l-ai luat demult?
ralucas,io sunt mstela la rummy.Randunoiul are nick-ul lui,ca el e stapan la calculator acum,eu am ramas stapana pe "patutz"si laptop.Unde ai ochit tu patut?
Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
Olgutzika spune:
Kya, ! Habar nu aveam de principiul prin care se incalzesc alimentele la microunde. Beton explicatia!!! Eu una nu stiu ce m-as fi facut fara cuptorul "cu unde" vreme de 4 luni si jumatate in care nu am avut gaze...
Stela, ma bucur sa te revad, si in good mood, inca! Sa stii ca patutul meu pare foarte stabil...Oricum, nu te gandi ca va dormi tot in el cand va avea 20 kg..Patuturi ca al Kyei sunt inca la Ikea ( alb si roz, sper sa nu imi fi scapat si alta culoare ). Sfat: stai potolita, nu te duce tu sa cumperi nimic, da? Te duci cand o sa ai 39 de saptamani de sarcina si nu va fi nici o problema daca te apuca contractiile pe acolo, bine ?
Olga 32+ cu Ioana-Sofia
clauclau spune:
Acum abia am putut sa intru si eu, am tot fost plecata azi...Am vazut ca ati avut un capitol tare lung si ca din pacate, avem si niste vesti rele.
Kya, super ai explicat despre cuptorul cu microunde, eu personal de cand l-am descoperit n-as mai putea trai fara el. Este un aparat care ne ajuta in bucatarie, ne usureaza munca si nu face rau. Sunt numai speculatii...multe altele pe care le consumam fara probleme, ne fac rau, dar asta este o alta poveste!
Simonette , draga mea, ce-am citit??? Ai pierdut dopul!!!! Stiu ca pot sa mai treaca chiar si 2-3 sapatamani dupa pierderea lui pana la nastere! Astept cu nerabdare vesti de la tine , sa ne spui numaidecat ce ajungi acasa. Iarta-ma ca nu am mai putut sta azi pe mess, au venit niste musafiri pe nepusa masa si dupa ce-au plecat ei, a trebuit sa plecam si noi.
Maia, frumoasa burtica! Si ce fata mare ai!!! Sa-ti traiasca, va sta foarte bine impreuna!
Lyvy, tu ma intrebai de fofo? Abia am aranjat-o din nou! Adica ma unge randunoiul bine cu crema epilatorie pe acolo si apoi clatesc bine dupa cateva minute. Se duce tot, fac curat-curat acolo!!!
Mai citesc din urma si revin...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 32 + cu Rebecca
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Roxana Claudia spune:
Acum se vede si la mine ca are nume prichindelul meu??? De maine intru in 35 sapt...asa ca trebuia sa fac si asta. Merci Olgutza ca mi-ai amintit
Roxana 34 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
lyvy spune:
Ralucas, doctorul mi-a spus sa nu conduc pentru a ma feri de eventuale socuri, adica de prostii care conduc in legea lor, deci nu din alte cauze.Eu la volan, am trecut prin multe, si pe langa multi aventuristi, deci nu sunt sperioasa, de aia, avand in vedere ca la ultimul control doc mi-a zis col lung inchis si beton, nu am contractii, inca mai soferesc, inca simt ca mai pot.
Clau, ferice de tine ca poti cu crema, la mine n-are nici un efect, le-am incercat pe toate de pe piata, au un fir f gros si puternic, numai cu penseta la fofo, iar pe picioare cu philips-ul.auuuuuuuuuu
livi +32 Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe