Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Raportez si eu pentru maine, control la fofo...
, dar sunt obisnuita caci imi face in fiecare luna.
Maine primesc si ultimile rezultate la urina si urocultura, da Doamne sa fi scapat de infectia urinara !
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
33 + cu
Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
delphin spune:
I'm back!
Gata cu piatza si ca in fiecare zi de luni mi-e dor de Seb care e la gradi
Am facut plinul la fructe si iaurturi si ar cam trebui sa gatesc ceva, dar nu am chef...aici ar trebui sa pun din nou emotion icon cu capul de perete, dar nu mai pun.
Am recuperat tot din urma...auzi la ele, plec la 10 de acasa le las la pag. 11 si le gasesc la 18, apoi pariez ca pana termin mesajul, sunt la pag. 20.
Am citit tot si am uitat aproape tot...Am retinut...
Giani,, ca e suparata si ca nu mai scrie...uite i-ti dau o gura din cafeaua mea!
Naty
fata harnicuta! Te cred ca ti-a venit rau cu oalele! Uf si cu barbatii astia!
Sa vedeti cu ce ma lupt eu mai nou...are al meu randunoi un narav frate...stiu ca e defect de la servici, dar ma rupe cand il vad. La masa, tine o mana in buzunar
.
AM incercat cu frumosul...intrebandu-l daca ii este frig, alte ori chiar intrebandu-l de ce tine mana in buzunar...nu-si da seama ca face asta, dar pe mine ma seaca. Ultima oara, l-am vazut cu mana in buzunar, m-am ridicat de la masa fara sa zic nimic si am plecat la calculator, lasandu-l sa manance singur. s-a prins ca m-am suparat de ceva, dar nu stia de ce
. I-am explicat ca daca el nu face un efort ca sa nu ma mai enervez, eu nu mai stau cu el la masa ca sa ma enervez.
Ei si azi...a facut un efort..nu avea mana in buzunar, ci langa, adica pe buzunar!
Am zambit amuzata...
Vroiam sa spun de fapt Naty, ca data viitoare le lasi pana vine el acasa. Si atunci te apuci sa le speli...sa vada si el cam pana unde au sarit stropii. Le speli fara sa-i reprosezi nimic, doar depui un efort mai exagerat de cat ar trebuii.
Ce va invatz eu pe voi
! toate astea le-am invatat eu acum la a doua sarcina, caci inainte vroiam si eu sa fac pe super nevasta, si tot meru eram eu cea care pierdea...ca ei sunt cool!
Pup toate fetele cuminti in patuz, pe cele harnice la servici si pe cele care vor sa devina bucatarese. Apropos, faine poze cu sarbatoritul!
pozici
bb2
burticutza
mstela spune:
Marturisesc ca am citit si eu povestea de pe http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=645 si am izbucnit in plans.E f trista,dar se termina cu bine,asta e important.
Citind-o,m-am intarit!!
Si chiar ca..“Nimic nu rezista vointei inversunate de a reusi.”Victor Hugo-Oamenii Marii
Stela
25+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
zozela spune:
Cu voi..numai ajung eu la Dr.!!
Clau mie nu mi s-a mai umblat la fofolica de pe la 16saptamani!!..
De-aia-s eu in fibrilatii
Delphi m-am amuzat tare citind despre obiceiul randunoiului!!
..Te cred ca-i enervant..dar nu m-am putut abtine,mai ales la faza cu mana..pe buzunar!!![]()
Naty sfatul Delphinutzei e supertare!!Ia sa-l pui in aplicare..sa vezi atunci..
..Mai..cateodata mai merita si de-astea..
Puuuup U aaaaall!!
Ela..
in 30+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
ramo_cata spune:
da zoze si eu merg la control...plec pe la 17 ca-l astept pe pui mi-e frica sa ma duc singura ca paote ma dau cu poponetul de pamant...sa dea DD sa venim cu vesti bune...eu am terminat cu aranjatul,mi-am facut si unghiutele mai am sa ma mai spal un pic inainte sa ma imbrac..in rest sunt ok....
mstela-adresa de mail este mamici_randunici...parola ti-o pot da prin PM dar fati profil personal...vezi acolo unde scrie profil personal intra si urmeaza pasii...
maria-merci
bubu-vezi ca ami exista si oameni cu bun simt...spor la citit...si mai topit cu prajituricile tale..esti o gospodina desavarsita...
va pupacesc
ramo26
+
27 sapt
bebicul_meu
natynic spune:
Stela, pt mail-ul comun intri pe Yahoo cu username-ul si parola pe care ti le trimit imediat pe PM si acolo gasesti mail-ul lui Ramo si multe alte chestii interesante.
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
...dar vad ca nici PM nu-l ai activat! Da clic in stanga lateral pe Mesaje private. Pana atunci iti trimit alea pe sms.
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
bubu05 spune:
Hai, ma Ramo
! Mersi! Toate randunicile sunt super harnicute si gospodine si nu au stare!
Fetelor, cate zile e prenatalul cu postnatalul? 124 sau 126? sunt lucratoare sau calendaristice?Eu daca imi iau de la 1 feb CO, 23 de zile lucratoare, ar trebui sa intru in prenatal la 1 martie. Si apoi vreu sa calculez ce si cum.
Noi avem o prima de nastere de 500 de euroi
, inca un salariu eu n-am luat data trecuta la Vlad, iar in prenatal si postnatal am luat mai multi bani decat daca mergeam la servici. E 85% din brut, dar fara alte impozite si iese mai mult decat netul.
Iar CO e platit integral, 100%. ma si mir ca pot sa-l iau pe tot! sper sa nu se suceasca astia...
Ma duc sa dorm o ora, sa ma intind putin sa-l las si pe Stefanut sa zburde! Are un chef de nu se poate cand stau intinsa in pat 
Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Nicoleta spune:
Salut.
Te rog Naty, trimite-mi si mie info de la mailul comun, ca nu le (mai?) am.
Sa stii ca primesc cu PM-ul
!
Nicoleta
26+
si Stefan (27.01.2003)
rox_dox spune:
fetelor, voua vi se intampla sa aveti pulsul ridicat?
eu cel putin de ieri incoace tot imi simt inima in gat si pulsul e accelerat..acum de exemplu, stand in pat fara sa fac efort, mi-am luat pulsul si am 114..curios e ca am si tensiunea 17/7..eu care de obicei nu depasesc 10/6.
problema e ca din cauza pulsului asta accelerat n-am stare..nu-mi gasesc locul..nu pot sa dorm...e ca si cum as avea emotii...dar la emotii daca ma iau cu altceva trece..acum este continuu...de ieri o duc asa.
voua vi se intampla?
_
29+ cu
RADU
Pozele mele!