Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)
Raspunsuri - Pagina 18
clauclau spune:
Fetelor, cu privire la reintegrarea dupa concediul postnatal, sa va povestesc ceva haios. Eu ramanand insarcinata exact la sfarsitul facultatii si stand acasa pana cand a facut Razva 1 an si 2 luni, cred ca eram cam ciudata...
. Deci a fost primul meu servici dupa cresterea copilului si ulterior, fetele mi-au povestit ca se uitau putin ciudat la mine in perioada de inceput. Cica vorbeam foarte mult singura acolo la biroul meu, dar saracele ma lasau in pace.
Eu eram obisnuita sa vorbesc mereu cu copilul acasa chiar daca el nu-mi raspundea ,nu? Vorbeam toata ziua cu el, fara sa astept raspunsuri si mult timp am avut apoi acest obicei
. Si erau tot felul de treburi minore de care eu habar n-aveam, pur si simplu parca am luat-o de la zero ca un copil mic. Mi-a fost greu la inceput, cred ca a durat cateva luni bune pana sa ma simt bine integrata in colectiv si in societate! Lumea mea era cea a pampersilor, a biberoanelor, suzetelor, programul cu bebe in parc, diversificarea alimentatiei, vizite la pediatru si alte minunatii de genul asta! A trebuit sa ma desprind si sa intru in cu totul alta lume...
Cred ca de data asta o sa fie mai usor, caci o sa fie o reintoarcere, nu o iau de la capat in alta parte...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
33 + cu
Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
numeioana spune:
Eu m-am uns cu Chicco Mamma Donna, dar cand mi-am adus aminte. La inceput imi dadeam mereu si cand am vazut sanii plini de vergeturi am abandonat... Pe burta inca n-am nimic si sper nici sa nu apara. Sa se compenseze cu sanii care sunt atacati la greu... Am mai zis-o: bine ca e simetric procesul
!!
Despre mama soacra ce sa spun? N-am nicio problema cu ea. N-am avut si nici n-o sa am pt ca si ea e femeie de treaba si eu sunt diplomata si nu intru in conflicte cu nimeni... E bine totusi ca nu locuim cu parintii... cel mai bine e sa stai la casa ta...
Ariel, 44 de saptamani?! Incredibil!!!
Azi mi-a zis doctorita mea sa ma duc peste 2 saptamani sa stabilim cu nasterea, cand ma interneaza, ce strategie adoptam
... Abia astept. La Elias sunt putine paturi in maternitate si multi doctori (deci multe gravide) si totul se face conform unui program, ca sa nu ramana nicio pacienta fara loc. Cel putin asa gandeste doctorita mea...acum am auzit ca sunt si gravide care au fost trimise sa nasca in alta parte. Eu am incredere ca va fi totul bine.
Ioana
34+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ramo_cata spune:
gata am mancat si noi acum servim un pahar cu ;lapte cald...
zoze-iti tin pumnii pt atunci cand mergi la dr...si eu merg si cred ca la fel o sa-mi faca control si la fofo ca n-am mai facut de la sf lui noiembrie...de data asta nu cred ca mai scap...sper sa venim cu vesti bune...
rox-multa bafta la ex...si bebele meu uneori e mai activ alteori ma rog eu de el sa-mi dea un sut... eu cand vad ca e lenes ii cant avem 2 cantecele care i le-am cantat tot timpul...eu zic ca e normal...depinde si cum e starea ta...
naty-si eu stiu ce inseamna sa intre sotul la gatit si sa prajeasca carnati sa oua cu focul dat tare..la fel si eu dupa o seara in care gateste puiul meu sigur sigur a doua zi a ce sa fac in bucatarie...dar nu-i mai zic nimic,la inceput ii ziceam sa aiba grija ca murdareste toate alea,dar acum nu-i mai zic ca si-asa pt el e un chin pt ca nu se baga la bucatareala inainte sa raman gravida si de asta e cam neindemanatic...
numeioana-sa-ti traiasca bebe grasun si spor la baut lichide cat mai multe...
in legatura cu CIC acum eu zic ca o sa stau 2 ani dar cine stie...as vrea sa vad toate etapele de crestere ale lui bebe si in plus o sa ne saturam si de serv toata viata...
simo27-o sa vezi ca o sa ajungi pana la 10 febr...d-zeu e alaturi de noi si nu ne lasa la greu...
am vazut ca vb de concedii...eu sunt platita ,CM ,cu 75%...mi se opreste din salariu 1,5mil...dar se merita ca nu ai stres,nu te mai certi cu unul cu altul,nu pleci prin frig ...
pt cine vrea sa vada o grasunica sa intre pe mail-ul comun ...am pus cateva pozici...
ramo26
+
27 sapt
bebicul_meu
numeioana spune:
Si eu as sta in CIC un an... desi la inceput mi-am propus sa stau 6 luni... Nu vreau sa-l las singurel pe bebe... ca o sa-mi fie dor de el
si nu pot sa-l iau la gradinita la 1 an, ca nu mai pot sa-mi fac treaba
.
Ioana
34+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
ramo super burtica! 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
33+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 7 saptamani!!!
mstela spune:
ramo,cum intru pe mail-ul comun??
clau,chiar dc pt noi cele condamnate suna mai mult a descurajare,m-am amuzat cand am citit povestioara ta!
gata,fug la ciorbica de pranz!
Stela
25+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
bubu05 spune:
Buna harnicutelor!
Am intrat repede sa raportez prima zi de servici: si eu am obosit, insa in metrou mi-a oferit locul un domn si am stat jos. Ma mai duc luna asta, apoi concediu de odihna, apopo de cine intreba, la noi se da tot concediul, adica 23 de zile am eu si apoi prenatal. Abia astept! Sper sa treaca repede zilele astea si apoi sa stau acasa.
Pot sa zic ca mi-a facut placere ca am mai vorbit cu un coleg, cu altul, am mai schimbat putin atmosfera.
Acum am papat si vreau sa stau in pat, ca de la 6 dimineata sunt in picioare/pe scaun/pe drum...
Citesc din urma si revin!
Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
underqueen spune:
buna, bubu! 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
33+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 7 saptamani!!!
bubu05 spune:
Of, mai Kya, cu laptopul ala dupa tine...e greu, nu gluma! Hai nu mai fi suparici!
Cory, si eu am tot 6 ore si ce bine e!
Claudel, sa-ti traiasca in o data Razvan, e frumos foc si ce de invitati a avut la ziua lui!
Naty, ce-am zambit cand ai povetit de carnatii de faianta, dar ai tu grija cu frecatul! Si felicitari pt. dopler!
Maria, Zoze si eu pup!
Inca mai citesc ![]()
Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
zozela spune:
Eu mai am Mustela de 1deget in tub si-l stresez pe unchi-miu sa-mi trimita odata Rilastilul ca n-am chef sa dau banii pe inca un tub de Mustela
Ioana ti-am zis ca n-o sa te lase de izbeliste Dr.ta!![]()

Ramo mergi si tu azi la Dr?!Doamne-ajuta!
Pe mine ma lua un tremurici..(si nu de frig)
Oana,Maria!
Fffug sa ma aranjez putin!La 16.45 ma intalnesc cu Deea(mergem impreuna
)..deci pe la 16.35 tre sa plec de-acasa!
Cabinetul Dr.e la cateva stradute distanta de mine!
Ela..
in 30+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos