Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Decat sa beau fara cofeina mai bine ma lipsesc...recunosc ca mai beau una pe saptamana...nu datiii

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele..

hop si eu dupa o noapte nu tocmai comoda...
aseara am avut o durere surda in partea de jos a burtii, cam unde doare si la ciclu...m-am chircit in pat si am reusit intr-un final sa adorm...bineinteles, m-am mai trezit de nu stiu cate ori pe noapte ca sa mai schimb pozitia..apoi am avut niste vise nashpa, cu sfarsitul lumii......dimineata m-am trezit cand a plecat sotul la munca si mi-a pierit somnul..mi-am dat drumul la tv, iar pe la 8 iar m-a apucat somnul...asa ca am mai reusit sa mai adorm o ora...dar cand m-am trezit durerea surda tot acolo, parca un pik mai moale de cat aseara.

acum beau si eu un pik de cafelutza..ca altfel mai incolo ma doare capul...am zis sa intru sa va pup, ca azi am examen...si ma apuc de ultimele repetitii.

o intrebare insa: voi bebele il simtiti zilnic cu aceeasi intensitate sau in unele zile e mai activ si in altele mai putin activ? ca al meu a fost ieri destul de linistit..parca prea linistit dupa parerea mea.

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor multam de informatii. Stiu ca sunt obligatorii analizele astea, si trebuie sa ma duc sa le fac. Le-am mai facut si in trimestrul 1, doar ca atunci am ramas cu senzatia ca fatuca aia facea scoala pe mine. A durat foooarte mult pana a nimerit ea tot ce vroia sa recolteze, pana s-a descurcat cu valvele alea. Mai ales cand le-a scos a fost chin, pentru ca le-a tras repede, si m-a zgariat pana in creier. Sper ca intre timp ori sa mai fi invatat si ea ceva, ori sa nimeresc la alta.

Simo si pe mine m-ar interesa cat a durat pana ti-a ajuns pachetul de la Cord Blood Center.

Cory Krem a la Krem e delicioasa. Acum am facut-o a doua oara si mi-a iesit ca in poze. Prima data am zbarcit putin glazura si nu s-a intarit, si am facut-o intr-o tava prea mare, drept pentru care a iesit foarte scunda... Dar de-acum sunt maestra. Vezi ca are si Bubu niste poze cu minunatia, in albumul prajiturici.

Ma duc sa mai citesc si eu la Zuze. Naty cica Vladareanu nu vroia sa scoata "inca" copilul. Stiu ca poate fi periculos, si ma intreb de ce se incapatana. Tare mi-e teama ca este vorba de vesnica rivalitate intre medici.
O matusa de-a mea, asa a pierdut o sarcina. Era o fetita sanatoasa, sarcina normala dar supra-purtata. Pentru ca medicii nu s-au priceput sa scoata copilul la timp, cand l-au scos era deja mort (pe la aproape 43 de saptamani). Placenta saraca nu-si mai indeplinea de mult rolul ei, pentru ca era mult imbatrinita, deci biata fetita a murit de foame si asfixiata.
DAR asta a fost acum 50 si ceva de ani, nu va panicati. Nu erau ecografii pe atunci, nici nu stiu exact cum faceau ei numaratoarea saptamanilor, ca sa se stie cand ajungi la termen. Erau cu totul si cu totul alte vremuri.

Kya 27+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by rox_dox
o intrebare insa: voi bebele il simtiti zilnic cu aceeasi intensitate sau in unele zile e mai activ si in altele mai putin activ? ca al meu a fost ieri destul de linistit..parca prea linistit dupa parerea mea.[/blue]

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Si mandra mea e la fel. Are zile cand imi zguduie toata burta, si zile cand e cumintica. Chiar ma intind special in pat, cu mainile pe burta, sa o simt.
Dar clar nu sunt toate zilele la fel!

Kya 27+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cory!
Naty felicitari pt.Doppler!..Mama da' ce scump e..
Butucico unde dispari??!!Sper ca nu din cauza mesajului pierdut!..Ma..tu pleci la Paris si nu graiesti?!!
Rox si bebele meu are zile cand e mai calm,nu te ingrijora!..Rar-dar are!!
Pupici si mamicii de Maria Alexandra si Danei,Alinei,Simonei27-28(vb.lui Naty),Delphinasului..tuturor!!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rox_dox

buna fetele..

hop si eu dupa o noapte nu tocmai comoda...
aseara am avut o durere surda in partea de jos a burtii, cam unde doare si la ciclu...m-am chircit in pat si am reusit intr-un final sa adorm...bineinteles, m-am mai trezit de nu stiu cate ori pe noapte ca sa mai schimb pozitia..apoi am avut niste vise nashpa, cu sfarsitul lumii......dimineata m-am trezit cand a plecat sotul la munca si mi-a pierit somnul..mi-am dat drumul la tv, iar pe la 8 iar m-a apucat somnul...asa ca am mai reusit sa mai adorm o ora...dar cand m-am trezit durerea surda tot acolo, parca un pik mai moale de cat aseara.

acum beau si eu un pik de cafelutza..ca altfel mai incolo ma doare capul...am zis sa intru sa va pup, ca azi am examen...si ma apuc de ultimele repetitii.

o intrebare insa: voi bebele il simtiti zilnic cu aceeasi intensitate sau in unele zile e mai activ si in altele mai putin activ? ca al meu a fost ieri destul de linistit..parca prea linistit dupa parerea mea.

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Vezi ca durerea de burta nu este in ordine,pot fii contractii si daca dureaza mai mult sa iei un no-spa.
Si da,bb nu misca in fiecare zi la fel ,asta este si partea frumoasa.

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Anca D, eu iti dau totusi o guritza de cafea naturala, bine diluata, nu pateste nimic Mariuca de la ea...
Uff, ce m-am enervat...Cearta de sambata cu randunoiul a plecat de la enervarea lui ca lasase in chiuveta 2 farfurii murdare si ca de ce nu le-am spalat, ca macar atat pot sa fac...Bun, ca urmare ieri de 2 ori am lasat bucataria luna (si acum era ingrijorat sa nu obosesc...) si am lasat pe aragaz 2 cratite sa se scurga, dupa ce frecasem la ele. Aseara dansul si-a prajit carnati, in stilul caracteristic, la foc mare; dimineata m-am luat cu mainile de cap, tot aragazul, geamul si cratitele erau generos stropite cu grasime intarita...Apuca-te Naty de frecat grasime...Sa te fereasca Dumnezeu de curatenia din bucatarie dupa ce gateste un barbat...Gata, acu pe loc repaus, poate bag si un somnic.
Aseara scrisesem ditamai mesajul si l-am pierdut, apropo de soacra (pt ca eu am deschis subiectul si vad ca a prins ). A mea e in varsta, e departe de a fi moderna, e o femeie cu multe calitati si bunavointa dar e extrem de rece, aspra. N-a avut deloc o viata usoara, daca e sa zic numai ca a avut un baiat cu un prim sot betiv care i-a fost smuls pur si simplu din brate la divort, pt ca familia respectivului era f bine "situata" in vremea comunista si nu l-a mai vazut niciodata. Randunoiul a cautat intr-un tarziu sa-i dea de urma dar se pare ca omul fusese f solid educat ca maica-sa l-a parasit si n-a vrut sa stie de el si o ura. A crescut apoi 2 baieti nebuni care-i umpleau casa de caini, serpi, soparle, pui de porumbei, etc, printre alte multe nazdravanii. Fratele randunoiului si sotia (care e o bomboana) stau cu ea si, dupa multe conflicte, au menaj complet separat (in apartament de 3 camere!) ca altfel nu se putea. La noi nu s-a bagat absolut deloc. E genul care, ori se face ca ea, ori deloc. Cel mai amuzant a fost fratele ei, om simplu la 70 de ani, care mi-a descris-o astfel: "Sora-mea cand vorbeste zici ca ea a inventat gaura la macaroana"
Cat despre mama, nu pot avea nici o nadejde de sprijin, altfel decat psihologic, dar asta e alta poveste...De fapt, chiar daca nu era bolnava, nici nu s-ar pricepe fiindca ea cu mine nici n-a simtit ca avea copil (mai ales ca n-a avut pic de lapte), a fost ajutata complet de sora bunicii mele, cea dupa care fetita mea se va numi Elena, care pt a ma ingriji s-a pensionat cu cativa ani mai devreme si va dati seama cat a tras ponoasele ulterior...
Si gata, ca iar mi se pare ca debitez singura...

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata si de la noi.

NAty, am vrut zilele trecute sa-ti zic ,dar am uitat sa te interesezi exact cat dureaza de cand vorbesti cu cei de la Cord Blood Center si pana primesti kit-ul........stiu de la Roaxana Claudia ca era stresata ca nu mai venea(intre timp l-a primit).Dar ca sa fii tu sigura ca il ai.

Kya cand am citit ce ai zis despre mamica care are 42 de sapt. si faiumosul Valdareanu a trimis-o acasa.......inca o data m-am dus cu gandul al cele cititte de mine despre situatia de la Elias....si ma bucur ca am luat decizia sa ma mut la Municipal.Sper sa fie bine pentru mamaica respectiva!!!!

Sovi merci mult pentru raspunsul la rugamintea mea de a ne reintalni......dar dupa cum se vede, nu cred ca este agreata ideea.....ca nici una dintre fete in afara de tine,nu a zis nimic.

Legat de analize....si eu mi-am facut analizele de sange, secretie si culturi de col....si au iesit bune.Deci, trebuie facute......si nu zgandare nimic in col....este chestie de cateva secunde.
IRINA
+26
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, nu purta prea multa pica acelei fatuci care ti-a recoltat, cum sa invete si ele saracele daca nu experimentan initial pe niste paciente ghinioniste ?

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Naty multumesc

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput