Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)
Raspunsuri - Pagina 13
rox_dox spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Vezi ca durerea de burta nu este in ordine,pot fii contractii si daca dureaza mai mult sa iei un no-spa.
Si da,bb nu misca in fiecare zi la fel ,asta este si partea frumoasa.
iau no-spa ..2/zi...una dimineata, una seara..
si ieri am facut la fel..am luat una cand m-a apucat durerea si m-am asezat in pat intr-o pozitie mai comoda si am reusit sa adorm.
sper sa nu se mai repete..oricum, sapt asta ajung si la ginecologul meu si la eco..asa ca mai discut si cu el lucrul asta.
pupici si multam!
_
29+ cu
RADUPozele mele!
gbutucica spune:
Ela , nu plec mami pa Paris, iar disparitia mea va fi doar ca nu va voi scrie,probabil, si.... da este din cauza mesajului pierdut.
acu sunt foarte in urma cu stirile si n-am timp sapt sa scriu, dar promit sa citesc.mie imi plce sa scriu punctualmente ,iar acel mesaj pierdut m-a terminat pshihic, crede-ma
pup io 

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 8 saptaminisioare
natynic spune:
Bitzo, mama, eu n-am raspuns la apelul tau de intalnire din motiv de deplasari interzise dar stii bine cat am regretat ca n-am fost si prima oara si cat de entuziasta fusesem-cine v-a dat ideea cu restaurantul??? Daca nu mi-ar fi rusine de zarva din casa si ca mi-e greu sa ma pregatesc, v-as chema la mine pe toate, zau!
Randunoiul ma intreba aseara daca nu il las sa faca si el pe forum subiect cu sotzii de randunici ![]()
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ancadragoman spune:
Rox si te rog eu sa stai linistita .
Bitzule te pupa mama.Cat mai esti in concediu?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mstela spune:
Gata,fetelor.Am venit.

Normal ca abia m-am sculat fiindca aseara m-au prins 2 filme consecutive pe protv si iar m-a prins 2 noaptea.
A fost: 2 cuscri de cosmar - o comedie super care m-a facut sa rad si m-a facut sa uit de starea de puscarie;
si inchisoarea ingerilor,pe care il mai vazusem mai demult,dar n-am rezistat si l-am vazut iar fiindca mi se pare super film.
Revin,dupa ce citesc din urma,ca ciripirati,nu gluma..
Simo cum s-o simti?
Stela
25+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
cory3maz spune:
Rox-Dox,
legat de miscarile lui bebe...si al meu e uneori mai zbenguit, alteori mai apatic...da' cand e foarte linistit, incerc sa-l stimulez sa-mi raspunda...aplic metoda lui Delphin cu asezatul unei cutiutze muzicale pe burta...la mine functzioneaza...in 5-10 minute imi raspunde flacaul si ma linistesc.
Randunika-Ingrijorata!
Naty,
tare imi suna cunoscuta faza cu prajit-stropit-murdarit...ca asea e si Randunoiul meu!
Linistes-te, ca nu scrii la "peretzi"!
Kya,
multumesc pentru tips-urile pentru o prajitura reusita!
Delphinutza,
inteleg faza cu piatza! Spor la targuieli!
Giani,
chiar ca esti Randunika-cu-TNT!
Cand revii pi creanga sa NU uitzi raspunsul la o intrebare-intrebatoare: CUM STAI CU CULTURA DE MORCOV????

si 
cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
numeioana spune:
Buna, fetele! M-am intors si eu acum de la Bucuresti. Mi-a rezoltat secretia sa vedem daca a disparut afurisitul de streptococ si luni sun sa vedem... Pana atunci stau cu sufletul la gura. Bebele meu e grasun, are in jur de 2200gr, e cu caputul in jos si imi trage funduri intr-o parte. Eu credeam ca ma inghionteste cu genunchiul sau cu manuta, dar de unde? Ii place sa se bage cu fundul in mine
. A zis doctorita ca e bine in general, dar lichidul e in cantitate mica, deci trebuie 3 l de lichide pe zi sa consum... ceea ce pt mine va fi un calvar, pt ca si-asa toata ziua sunt pe wc. Ce sa mai zic de noapte... ca fac ture ture... si somnul meu e perturbat din cale-afara! Dar pt bebe stau si-n cap. Mai ales ca mi-a zis ca daca nu beau n-o sa mai aiba loc acolo si ar putea sa iasa cu piciorusele deformate
si sa necesite masaje
. Sper sa fie totul bine!
Va pup si ma duc sa citesc despre pacienta lui Vladareanu, mai cu seama ca eu nasc la Elias!!
Ioana
33+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Gata, mi/am schimbat si eu semnatura.
Fetelor, cat veti ramane in CIC? Eu ma mai gandesc inca...
Nicoleta
26+
si Stefan (27.01.2003)
numeioana spune:
Am schimbat si eu semnatura...
Diana, imi pare rau sa aud vesti triste... Suntem alaturi de voi si ne rugam la Doamne-Doamne sa fie totul bine!
Ioana
34+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Mamaaa, am dormit pana acum 5 minute!!! Dupa ce-am incarcat de dimineata pozele cu Razvanel, m-am pus in pat si am adormit instant. De mult nu am mai avut un somn asa de dulce, ma simt ca un copilas!
Ma bucur ca v-au placut pozicile cu puiul meu cel de 6 ani.
Raluca, ca maine o sa-l vezi pe Lucas asa! Crede-ma ca eu nu stiu cand au trecut anii astia, inca am imaginea lui razva in ziua in care l-am adus de la maternitate si am inceput sa-l schimb, apoi nu-mi placea costumasul, altul si altul si tot asa,cred ca de vreo 4 ori, iar el parca se uita la mine mirat asa ,ca ce tot am cu niste hainute si-l manevrez pe el atata!!!! Dar nu s-a suparat micutul pe nebunia mea! Plangea doar de foame... Era atat de cumintel, ca nici nu-l simteam prin casa. Si anii au zburat atat de repede si nu realizez ca in toamna o sa mearga la scoala si o sa ne apucam de lectii!!!!
Kya, si eu am facut secretiile si culturile din col acum cateva saptamani si nu a fost deloc traumatizant, nu am simtit nimic, exact ca la un control normal, daca nu-mi zicea ca le-a facut, habar n-aveam.![]()
Abia acum o sa beau si eu cafeluta daca am dormitat, dar macar sa o incalzesc putin...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
33 + cu
Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!