Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare, randunici!

Simonette, si mie mi-ai dat emotii. Ce bine ca e alarma falsa!

In rest vad ca sunteti bine, asa sa ramaneti.

Si noi suntem ok, mai putin sotul meu care e nitel racit. Speram sa nu luam si restul familiei.

Va doresc o saptamana buna, fara peripetii.

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ati vazut? la zuze.. gata aproape a scapat Ellenuta .. diseara ii face cezariana

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Nicoleta da-i sotului Modafen pt gripa si raceala si ii trece imediat, asa m-a sfatuit si pe mine Bubu si a fost totul bine si am avut noroc si nu am luat nici eu gripa de la sot

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Merci Raluca.

Credeti ca daca ii fac felul unei colege, pot fi trecuta la capitolul "preganacy related temporary insanity"?

si . Nu stiu ce am de sunt asa de nervoasa in dimineata asta... Mama lor de hormoni!! As sari la gatul oricui!

Traiasca lumea corporatista

Kya 27+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluca, i-am dat Nurofen raceala si gripa si paracetamol cu vitamina C, separat (in varianta pulbere, se pune apa fierbinte, nu-mi amintesc acum varianta comerciala), el saracu chiar acum e in avion, sper sa nu i se agraveze raceala (era musai sa se duca, deci asta a). Are la el ceva pastile, plus instructajul facut. Vom vedea marti noaptea ce si cum, sper de bine :).

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, eu am facut culturi din col o data la sfarsitul primului trimestru si de 2 ori la inceputul trim 2; dac iti amintesti, mi-a gasit Ureaplasma si a trebuit sa repet. Asta se intampla in scurta perioada de 2 luni din toata sarcina de pana acum in care NU am avut nici o problema. Procedura nu e chiar asa traumatizanta, e chiar mai usor decat la un examen clinic cu valve, colul se sterge usor cu un tampon si atat. E drept ca acum, pt trim 3 mie deocamdata nu mi-a mai zis nimic doctorita-probabil ca la mine exact asta ar lipsi, plus ca eu voi face cezariana anyway. Insa culturile din col sunt, la carte, obligatorii in ultimul trimestru iar daca nasti natural e si logic sa fie asa, ca daca Doamne fereste ai pe acolo vreun streptococ B sau Coli (care se trateaza bine-mersi) si il ia bebe la nastere, poate fi nasol. Am avut in spital o colega de salon care nascuse de o luna, era bine mersi dar bebe avusese la nastere infectie cu streptococ B si a fost destul de dramatic pana s-a vindecat si a inceput sa ia in greutate.
Crede-ma, a ti se lua o secretie de col e mult mai putin periculos decat a umbla prin zapada si cu metroul cu 2 genti grele..

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata!
Doamne ce ma bucur ca a fost alarma falsa la Simo!!Inca 4 saptamani sa stea BB cuminte acolo la dospit!
Foarte frumoase cuvintele pt.Diana,Cory!Asa este Diana-nu vrem sa te indepartezi,sa suferi singura-suntem alaturi de tine mamico,si la bine si la rau!!Fii optimista,bucura-te ca esti acolo si nu aici,in Romania!Ne rugam cu toate pt.bebele tau si sunt sigura ca D-zeu nu are cum sa nu asculte ruga atator mame!Curaj,putere si-optimism!
Vad ca vb. de soacre!Eu pe-a mea o repartizez in categoria soacrelor-mame(pt.nora)!Este o femeie extraordinara,moderna,independenta si ne iubeste tare pe amandoi!Ar face orice-numai sa ne fie noua bine!Niciodata nu mi-a reprosat nimic,din contra-numai prostii ma invataDeci..
Nicol ma bucur ca ai aparut pe crenguta!Ma gandeam ca va mai dura ceva,cand colo..Poate,intre timp-faceti toate aranjamentele cu PC-ul pt.acasa!..si mai luam o gura de apa..
La multi ani Sovi pe noul an!!..Pai..povesteste-ne despre placinta cu ravase!!Cum fu?!Dulce sau sarata?!Tie ce ti-a picat?!
lui Razvanelu-frumuselu'!!..Maai..dar cinei bucatica aia blonduta care tot ii da tarcoale?!
Kya ce dimineata ai avut!Off..Potoleste-ti setea si pune manuta si baga ceva in burtica!Sigur o sa te simti mai bine dupa!
Va pup pe toate-nu va mai nominalizez ca mi-e ca uit pe cineva!
Fug sa dau si eu ceva papa la burtica si ma intorc..
Uitasem..diseara merg la control!Sa-mi tineti pumnii ca o sa se uite si pe la D-na Fofo!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

'Neatza si de la Iashi!

Am si eu o stare de spirit amestecata, nic prea vesela, nici prea posomorata...asea-si-asea...

Punctual:

1. Maia-de-Constanta, admirat poze! Sexy mamaaa! Frumoasaaa fata!

2. Simonette-de-Luca, respir ushurata ca Yannis e un baiat intelept...si-a dat seama ca NU E MOMENTUL POTRIVIT sa vina pe lume...nu i-a placut lui data de 13 ianuarie! Cred ca o asteapta pe Cezara sa revina din tarile calde! Randunika-Bagata-in-Sperietzi!

3. Mihutza, ma bucur ca ai "aselenizat" cu bine pe taram yankeu! Te asteptam "pi forum" cat mai curand! Spor la despachetat si amenajat noul cuib!

4. Naty, bine ca esti si tu bine! Ca intrasem la idei vazand ca nu rasari la apel!

5. Clauclau, delicioase pozele si cu tine in pijamale sexy, si cu Razvanel-cel-Foarte-Frumos la party! pentru amandoi!

6. Delphinutz-Vitezoman, ma bucur de revelatia ta de ultim moment! Ca nu e vorba doar de securitatea ta! Randunica-Cumintzita!

7. "La multi ani!", Sovieticutzo!!! Dupa ciripeala ta de aseara se vede ca ti-a crescut nivelul de optimism!

8. Nicol, Bubu, Kya, Pidana si Lyvy, va doresc "Scarbiciu ushor"! Si eu sunt colega-de-suferintza cu voi...adik prestez inca in campul muncii...dar de azi "prashesc" doar 6 oreeeee!

9. Kya, cunosc, cunosc lehamitatea aia de "Manic Monday"!

10. Zozelina, bini ca nu ai vrut niste senzatzii tari pi skiuri...intrasem la negre presupuneri ca ai patzit ceva...da' esti OK, spre fericirea noastra! Multumim pentru capitolul nou!

11. RalukaS, mai ai kek? Ma gandesc ca merge uns cu o cescutza de cafea fara zahar!

cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')

http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Cory - mai am eu chec.. si mie mi-a facut pofta Raluca
cum facem vii tu sau ma duc eu in 2 ore is la tine

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cory, poftim la Bucureshti la cafea! Eu am facut-o fara zahar, cum o bem Delphin si cu mine, restul isi pun fiecare cat zahar vrea

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput